Starity

Adatlapos topik

332 oldal 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. november 24. 19:50 #2321
- törölt felhasználó -    
Idézet (2kyra2 @ 2013.11.24. 19:12)
Sziasztok.
Szívesen szerkeszteném ezeket a sztár adatlapokat,ha lehetséges.
http://starity.hu/sztarok/sarah-thompson/
http://starity.hu/sztarok/vanessa-angel/
http://starity.hu/sztarok/tom-arnold/
Üdvözlettel:Klau rolleyes.gif

Vanessának és Tomnak nincsen páylafutási részlege. 5-6 soros életrajz ellenében a tiedé. smileeee.gif
2013. november 24. 22:42 #2322
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
No, itt a második adag, ezúttal a kiemelt tagságra vágyók, illetve az erre járó és 1-2 lap rendbeszedését vállalók választhatnak rendbetenni valót. A kiemelt tagságra vágyók úgy csinálják amit elvállalnak, hogy Freeze is meg fogja nézni és kérdezni mielőtt megadja a rangot, hogy mit és hogyan csináltatok smileeee.gif Nem könnyű lapok, tudom, de próbáljátok kihozni a maximumot belőlük, idő lez rá bőven.

csomag 1: patrícia4
Kelly Overton
Gonzalo Higuaín
Allan Hyde
Anna Belknap
Rachel Thevenard
Liam Gallagher
David Bisbal
Martin Sheen
Joey Pollari
Ivi Adamou

csomag 2: kurrek
Billy Gibbons
Anna Nicole Smith
Sprague Grayden
Sharon Gless
Paul Dano
Jonathan Clay
Birgit Õigemeel
Bérénice Marlohe
Tomomi Ogawa
Janelle Monáe

csomag 3: AmyVie
Davey Havok
Astrid Carolina Herrera
Nell McAndrew
Nathan Stewart-Jarrett
Kara Crane
Sylvie van der Vaart
Ron Livingston
Carlos Tevez
Molly Ringwald
Carly Pope

csomag 4: FruFruChan
Adriano Celentano
Jun Natsukawa
Dony
Palácsik Tímea
Judson Mills
Taboo
Katie Lea "Winter"
Romeo Nightingale
Yu Phoenix
Shin

csomag 5: mse90
Sarah Brandner
Lena Yada
Joe Cocker
Maja Keuc
Ott Lepland
Donny Montell
Christy Hemme
Guy Berryman
Jonny Buckland
Christopher Meloni

csomag 6: Bogiboszi
Diane Neal
Erin Wasson
Rhys Wakefield
Tim Urban
Jamie McDell
Mert Firat
Stephen Fung
Thomas Kasp
Javier Cidoncha
Wiley

Csomag 7: hana001
Ophelia Lovibond
Meredith Brooks
Maria Doyle Kennedy
Frank Dillane
Ayako Hamada
Katie Waissel
Paul Shane
Barbara Windsor
Mavis Pugh
Lydia Hearst
Robin Shou
Zach Steel

Csomag 8: itsjustme
Jill Flint
Chris William Martin
Erin Cummings
Alice Taglioni
Jeremy Piven
Szacsvay László
Michelle Langstone
Angela Bettis
Rick Moranis
Kristen Johnston
Cynthia Watros
Adam Beach

csomag 9: Betti90
Nick Swardson
Adriana Campos
Kyle Gass
Ruddy Rodríguez
Allison Stokke
Bódi Margó
Cléo Pires
Patrick Warburton
Pete Postlethwaite
Cerina Vincent
Lúcia Moniz
Maya Arulpragasam "M.I.A."

Ezekből pedig tetszőleges mennyiségű lapot lehet kérni és rendbetenni azoknak akik a jelentkezőkön kívűl segítenének.
Chantal Janzen
Yina Vélez
Ciarán Hinds
Bódi Guszti
Santiago Segura
Heidi Lenhart
James Durbin
Claire Bouanich
Georgia Salpa
Alexandra Kamp-Groeneveld
Mike Faiola
Carina Zampini
Brigid Brannagh
Callie Thorne
Nichole Hiltz
Jessy Schram
Cozi Zuehlsdorff
Jonathan Jackson
Myleene Klass
Valorie Curry
Kathryn Hahn
Lauren Sanchez
Rachel Hunter
Park Hyuncheol "Karam"
Jeon Jihwan "Jay"
Lee Injoon

Ami megmarad, abból állítok majd össze még kissebb csomagokat a jelenkezőkenk további megszerezhető lapokért cserébe. A megszerezhető lapok listája (ami megmarad az első kör után) is bűvülni fog több lappal.

Az általam kigyüjtött lapok elég jól elfogytak és már készülnek. Ezeken felül amit most kilistáztam, kevesebb mint 10!!! van még ami csak frissítésre vár, ezt arra tartogatom, ha cserélni kell valakinél valami miatt.

A kérdés az, hogy kigyűjtsem-e a 10ezer feletti lapokból is az arra érdemeseket? Azok már tényleg macerásabbak, kevésbé vagy nem ismert emberkék lapjai. Ezekből lehetne összeállítani még kis csomagokat a még megszerezhető lapokért cserébe. Erre jelezzetek vissza mindenképp, hogy van-e érdeklődés rá, folytassuk ha már elkezdtük vagy sem.

Aki jelentkezett és bekerült a névsorba, de még nem választott csomagot az előző adagból, az még megteheti. Szabad még a 6, 8 és 13-as csomag.

Ezek lennének a még megszerezhető lapok nagyjából és 5-6 névvel még bővülni is fog hamarosan, addig jelezze aki részt venne majd a folytatásban is. Időkorlát továbbra sincs, mindenki a maga tempójában haladhat majd.

Pályázatos lapokból:

Leona Lewis
Leigh-Anne Pinnock
Jesy Nelson
Jean Reno
50 Cent
Szabó Dávid
Eddie Murphy
George Clooney
Hulk Hogan
Sky Blu (LMFAO)
Redfoo (LMFAO)
Lee Donghae
Seung Ri
Ahn Daniel
Billy Ray Cyrus
Brandi Cyrus
Frankie Jonas
Tyra Banks
Sergio Ramos
Steve Valentine
Kocsis Tibor
Bob Marley
Neymar Santos
Varga Viktor
Kenton Duty
Erdogan Atalay
Bear Grylls
Labancz Lilla
Pokorny Lia
David DeLuise
Sipos Péter
Monique Coleman
Bódi Sylvi
Rafael Nadal
Tanya Chisholm

ToTo lapjaiból:

Robbie Williams Őt azt hiszem kérte valaki, de elfelejtettem felírni - írjon egy üzit újra aki kérte.
Rosamund Pike
Jason Isaacs
Casey Affleck
James Marsden
Molly Sims
Kate Bosworth
Jessica Stroup
Ali Landry
Melissa Joan Hart
Julia Stiles
9 felhasználónak tetszik: mse90, Betti90, Kazuo, Bogiboszi, FruFruChan, patrícia4, lA-dONNA, Ildikócska10, Bloodrage12
2013. november 24. 23:01 #2323
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Na, akkor én ebből körből az 5. csomagot kérném szépen, ha még elérhető. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2013. november 24. 23:10 #2324
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
innen, ha elérhető, akkor a második csomagot kérném.
2013. november 25. 08:46 #2325
- törölt felhasználó -    
Ha elérhető akkor az 1-es csomag érdekelne! hi.gif thumbsup.gif
2013. november 25. 10:16 #2326
- törölt felhasználó -    
Azt szeretném kérdezni, ha van egy ikerpár, mindketten ugyanazt csinálják, ugyanabban a bandában játszanak már 1995 óta, külön adatlapot kell írni nekik, vagy lehet ugyanaz? Van egy-két eltérés a karrierjükben, azt természetesen feltüntetném.
2013. november 25. 13:56 #2327
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Én a 3-as csomagot szeretném.
2013. november 25. 14:05 #2328
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Én így senkit nem szeretnék megbántani, nem is azért mondom. De pár nappal ezelőtt ki lett éve egy lista, hogy mi, akik kiemelt tagságra pályáznak, azokhoz lehet fordulni még segítségért, aki elakadt az életrajz fordításában. Az a lista, így szerepelt:

AmyVie
Bogiboszi
kurrek
mse90
patrícia4 (ázsiai hírességekkel lehet hozzá fordulni)
FruFruChan (ázsiai hírességekkel és német nyelvvel is lehet hozzáfordulni)

Már nem azért, de akkor nem nekünk kéne előbb ezek közül a csomagok közül választani, akik már előbb jelezték ezt a szándékot, és nem azoknak, akik fent sincsenek a listán? Mert én, aki iskolában volt, most ért haza, azok közül válogathat, ami tele van kínai, és koreai énekesekkel. Evvel én jómagam nem sokat tudok kezdeni, mert nem is szeretem őket, másrészt meg nem is hallgatom a zenéjüket. Azért úgy gondolom, hogy aki anime és ázsai színészekért, zenéért rajong, az valamennyire otthonosabban mozog a nyelv világában is. Gondolom azért nézik azok a dalszöveg stb.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, kurrek
2013. november 25. 14:10 #2329
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (AmyVie @ 2013.11.25. 14:05)
Már nem azért, de akkor nem nekünk kéne előbb ezek közül a csomagok közül választani, akik már előbb jelezték ezt a szándékot, és nem azoknak, akik fent sincsenek a listán? Mert én, aki iskolában volt, most ért haza, azok közül válogathat, ami tele van kínai, és koreai énekesekkel. Evvel én jómagam nem sokat tudok kezdeni, mert nem is szeretem őket, másrészt meg nem is hallgatom a zenéjüket. Azért úgy gondolom, hogy aki anime és ázsai színészekért, zenéért rajong, az valamennyire otthonosabban mozog a nyelv világában is. Gondolom azért nézik azok a dalszöveg stb.

Szerintem hadd figyelmen kívül őket, és válassz kedvedre. ToTo nyilván nem fogja figyelembe venni a random kérelmeket. pardon.gif
2013. november 25. 14:16 #2330
TommyScans
TommyScans
Hozzászólás: 830
Csatolások: 10295
Azonosító: 28189
Scott Foley lapját el lehet kérni vagy az most már a "csomagosoké"? biggrin.gif
2013. november 25. 14:19 #2331
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Idézet (mse90 @ 2013.11.25. 14:10)
Szerintem hadd figyelmen kívül őket, és válassz kedvedre. ToTo nyilván nem fogja figyelembe venni a random kérelmeket. pardon.gif

Hát, ki tudja, hogy ebből is így mi lesz. Csak én akkor sem tartom fairnek, hogy érted te is, már mennyivel előbb jelezted, hogy neked ez az ötlet tetszik, és meg szeretnéd valósítani, erre mire én feljövök a csomag 80%-a elfogyott, mert nem voltam gépközelbe. Hát azért szerintem ez nem így megy. Ha viszont így van, akkor engem a csomag 2 érdekelne, amit még itsjusme írt le pár hsz-szel előbb.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. november 25. 14:31 #2332
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (AmyVie @ 2013.11.25. 14:05)
Én így senkit nem szeretnék megbántani, nem is azért mondom. De pár nappal ezelőtt ki lett éve egy lista, hogy mi, akik kiemelt tagságra pályáznak, azokhoz lehet fordulni még segítségért, aki elakadt az életrajz fordításában...

például én is kiemelt tagságra pályázom, még privát üzenetben beszéltem meg ToToval ezt is, akárcsak azt, hogy mivel többen is jelentkeztek fordításra, igazából fölösleges nekem is, aki szintén csak angolban tudnék segíteni, és valószínűleg többen is voltak így ezzel, de mindegy, csináld akkor te a kettes csomagot...
2013. november 25. 14:43 #2333
Bogiboszi
Bogiboszi
(づ。◕‿‿◕。)づ

Státusz。◕‿◕。 ʕ•ᴥ•ʔ
Hozzászólás: 1062
Csatolások: 2096
Azonosító: 163052
Én a 6-os csomagot szeretném elkérni, amennyiben lehetséges smileeee.gif
2013. november 25. 14:54 #2334
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Én a 4-es csomagot szeretném elkészíteni.
2013. november 25. 14:56 #2335
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (itsjustme @ 2013.11.25. 14:31)
például én is kiemelt tagságra pályázom, még privát üzenetben beszéltem meg ToToval ezt is, akárcsak azt, hogy mivel többen is jelentkeztek fordításra, igazából fölösleges nekem is, aki szintén csak angolban tudnék segíteni, és valószínűleg többen is voltak így ezzel, de mindegy, csináld akkor te a kettes csomagot...

Elnézésedet, ezt nem tudtam, hogy te is "jelentkeztél" erre, akkor írjunk listát azokról, akik jelentkeztek erre.

Én csak azt tartom felháborítónak tudod, hogy azért, mert reggel korán kelek személy szerint, és későig vagyok suliba - ez az egy olyan napon van, amikor nem - máris egy csomó mindenki, akiről eddig nem is tudtam, hogy van-e ilyen szándéka, vagy nincs, lefoglal milyen egyes csomagot. Akkor legyen több csomag, több választási lehetőség. De ezek szerint, nincs is annyi csomag, ahányan szeretnénk kiemelt tagságot kapni.
Másrészt, ennyi erővel én is elintézhetném, hogy csomóan angol fordításban vesznek részt csak. Én azt hittem bevallom, hogy minden olyan ember, aki kiemelt tag szeretne lenni, az részt vesz a segítség nyújtásban is. Mert másrészt akkor ez sem egyenlő dolog, hogy ugyanazt a csomagot megcsinálod, és mellette még másnak segítesz fordítani, vagy csak magadnak csinálod a csomagot. Az én meglátásom szerint akkor itt érdekellentét van.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, kurrek
2013. november 25. 15:15 #2336
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (AmyVie @ 2013.11.25. 14:56)
Elnézésedet, ezt nem tudtam, hogy te is "jelentkeztél" erre, akkor írjunk listát azokról, akik jelentkeztek erre.
Én csak azt tartom felháborítónak tudod, hogy azért, mert reggel korán kelek személy szerint, és későig vagyok suliba - ez az egy olyan napon van, amikor nem - máris egy csomó mindenki, akiről eddig nem is tudtam, hogy van-e ilyen szándéka, vagy nincs, lefoglal milyen egyes csomagot. Akkor legyen több csomag, több választási lehetőség. De ezek szerint, nincs is annyi csomag, ahányan szeretnénk kiemelt tagságot kapni.
Másrészt, ennyi erővel én is elintézhetném, hogy csomóan angol fordításban vesznek részt csak. Én azt hittem bevallom, hogy minden olyan ember, aki kiemelt tag szeretne lenni, az részt vesz a segítség nyújtásban is. Mert másrészt akkor ez sem egyenlő dolog, hogy ugyanazt a csomagot megcsinálod, és mellette még másnak segítesz fordítani, vagy csak magadnak csinálod a csomagot. Az én meglátásom szerint akkor itt érdekellentét van.

ebben mondjuk igazad van, bár ahogy már említve lett, biztosan azokat fogja először nézni ToTo, akikről tud, hogy jelentkeztek, nem pedig azt, hogy ki volt az első, és azoknál szétosztani a lapot, mert ők most hirtelen felindulásból kitalálták, hogy csatlakoznak. de a csomagra visszatérve mondom, akkor legyen a tiéd, nekem úgysem tudom, hogyan lenne időm dolgozni rajtuk, mert nagyon hajtanak a suliban, ha te meg tudod oldani, csináld meg te, ne menjen a lapok rovására az időhiányom. aztán ha megmarad valami, ami nem ázsiaiakkal van tele, vállalom, ha meg nem, ennyit a kiemelt tagságról, nem a világvége. rolleyes.gif
2013. november 25. 15:23 #2337
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛

StátuszPlaystation for the Gamers
Hozzászólás: 3343
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
Szeretném elkérni Iker Muniain sztáradatlapját,hiszen utoljára még 2011-ben volt szerkesztve és a szabályzat szerint átlehet csatolni hozzám.Köszönöm előre is!
2013. november 25. 15:26 #2338
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (itsjustme @ 2013.11.25. 15:15)
ebben mondjuk igazad van, bár ahogy már említve lett, biztosan azokat fogja először nézni ToTo, akikről tud, hogy jelentkeztek, nem pedig azt, hogy ki volt az első, és azoknál szétosztani a lapot, mert ők most hirtelen felindulásból kitalálták, hogy csatlakoznak. de a csomagra visszatérve mondom, akkor legyen a tiéd, nekem úgysem tudom, hogyan lenne időm dolgozni rajtuk, mert nagyon hajtanak a suliban, ha te meg tudod oldani, csináld meg te, ne menjen a lapok rovására az időhiányom. aztán ha megmarad valami, ami nem ázsiaiakkal van tele, vállalom, ha meg nem, ennyit a kiemelt tagságról, nem a világvége. rolleyes.gif

Igen, ebben van valami, csak én tudod furcsállom, hogy nem most lett ez az egész meghirdetve, és azok, akik elsősorban már jelentkeztek erre, nem is jutott nekik lap! Tehát ez a hét csomag - vagy kevés, vagy pont úgy lett elosztva, hogy ennyien jelentkeztünk kiemelt tagságra, és mindenkinek jár egy, ami érthető, hogy miért van két olyan ázsiai lapkupac - hiszen ahogyan láttam, két olyan tag is jelentkezett erre, akik ebben a témában jártasak. Tehát itt gondolom a gondolatmenet valahol elkezdődik és véget ér. Hidd el, engem is hajtanak a suliba - főleg történelemből váltották szadizmusra így utolsó évre, amit nem is értek mondjuk,de idő tengerében biztosan te is meg tudod csinálni, akárcsak én (hiszen emiatt jelentkeztem, hogy nincsen időkorlát)
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, Beyla
2013. november 25. 15:32 #2339
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
itsjustme és hana001 is jelentkezett valóban, ők azért nem kerültek fel a listára, mert feleslegesnek tartottuk egy sokadik angolos fordítót is beírni, így velük abban maradtam, hogy ehelyett valamivel több tennivalójuk lesz majd ezekkel a lapokkal. Hana01-ét összeállítottam, de itsjust me-ét kifelejtettem, így ezt mindjárt pótlom és akkor neked nem kell választani, hanem a 8.as csomag lesz majd a tied.

AmyVie, ahogy írtam, ha sok olyan lap - ez esetbe ázsiai lap kerül hozzád a csomagban, akkor azokat az alsó hosszabb listából ki tudjuk cserélni, de akár te is fodulhatsz azokhoz, akik vállalták, hogy az ázsiai sztárokkal segítenek a többieknek.

Valójában ennél sokkal több ázsiai híresség van még a starity profilon, csak kiszűrtem belőle a színészeket, énekeseket, de maradt egy halom olyan aki egy 8-10-15 fős csapat tagjai. Ráadásul megszüntek vagy nem aktívak 1-2 éve, így azokat kihagytam.

Betti90, neked az előző oldalon (vagy előtte lévőn) található csomagokból kellene választan, mert te arra jelentkeztél. Ott a 8 és 13-as csomag szabad még.

Nemsokára átcsatolom a többieknek amit kértek, de előtte ebédelek smileeee.gif
9 felhasználónak tetszik: mse90, AmyVie, patrícia4, FruFruChan, Bogiboszi, kurrek, Beyla, lA-dONNA, duracell
2013. november 25. 15:47 #2340
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Idézet (_ToTo_ @ 2013.11.24. 22:42)

csomag 2
Melissa McCarthy
Anna Nicole Smith 
Sprague Grayden
Sharon Gless 
Paul Dano
Jonathan Clay
Birgit Õigemeel
Bérénice Marlohe
Tomomi Ogawa
Janelle Monáe

Melissa McCarthy lapja belekerült a 2-es csomagba, csak szólni akartam, hogy már nincs Starity profilon, a múlt héten megkaptam.
332 oldal 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!