Idézet (AmyVie @ 2013.11.25. 14:56)
Elnézésedet, ezt nem tudtam, hogy te is "jelentkeztél" erre, akkor írjunk listát azokról, akik jelentkeztek erre.
Én csak azt tartom felháborítónak tudod, hogy azért, mert reggel korán kelek személy szerint, és későig vagyok suliba - ez az egy olyan napon van, amikor nem - máris egy csomó mindenki, akiről eddig nem is tudtam, hogy van-e ilyen szándéka, vagy nincs, lefoglal milyen egyes csomagot. Akkor legyen több csomag, több választási lehetőség. De ezek szerint, nincs is annyi csomag, ahányan szeretnénk kiemelt tagságot kapni.
Másrészt, ennyi erővel én is elintézhetném, hogy csomóan angol fordításban vesznek részt csak. Én azt hittem bevallom, hogy minden olyan ember, aki kiemelt tag szeretne lenni, az részt vesz a segítség nyújtásban is. Mert másrészt akkor ez sem egyenlő dolog, hogy ugyanazt a csomagot megcsinálod, és mellette még másnak segítesz fordítani, vagy csak magadnak csinálod a csomagot. Az én meglátásom szerint akkor itt érdekellentét van.
ebben mondjuk igazad van, bár ahogy már említve lett, biztosan azokat fogja először nézni ToTo, akikről tud, hogy jelentkeztek, nem pedig azt, hogy ki volt az első, és azoknál szétosztani a lapot, mert ők most hirtelen felindulásból kitalálták, hogy csatlakoznak. de a csomagra visszatérve mondom, akkor legyen a tiéd, nekem úgysem tudom, hogyan lenne időm dolgozni rajtuk, mert nagyon hajtanak a suliban, ha te meg tudod oldani, csináld meg te, ne menjen a lapok rovására az időhiányom. aztán ha megmarad valami, ami nem ázsiaiakkal van tele, vállalom, ha meg nem, ennyit a kiemelt tagságról, nem a világvége.