Adatlapos topik
2013. december 01. 18:34
Szeretném elkérni az Ő és az Ő lapját, ugyanis nagyon rövidke életrajzuk van, plusz nem is frissek, szívesen rendbe hoznám Őket.
2013. december 01. 19:49
Üdv!
Az Ő lapja iránt érdeklődnék, ugyanis se életrajza és a szerkesztője sem látszik, hogy nagyon aktívkodna.
Rövid életrajz:
Köteles Leander 1985-ben született Kalocsán. Kisgyerek kora óta érdekli a zene: 5 évesen kezdett el zongorán játszani, de tud basszusgitározni is. 15 évesen zenekart alapított, és akkorra már az elektromos gitár is bekerült a repertoárjába. 19 évesen költözött Budapestre, ahol közgazdász marketing szakmenedzseri diplomát szerzett.
Életének nagy mérföldköve a “Csak te” című dalához készült videó, ami elsőre nagy port kavart az interneten és a hazai színtéren. A videó hamar eljutott Vörös Attilához, a Nevermore együttes tagjához, és csatlakozott Leanderhez, így duóként folytatódott a közös munka.
2010 szeptemberében egy teltházas fővárosi koncerten debütált a duó, aminek a sikerein felbuzdulva Takács „Jozzy” József gitáros és Maczák Márk dobossal kiegészülve megalapították a zenekarukat, a projektként már jól bevált Leander néven.
Az Ő lapja iránt érdeklődnék, ugyanis se életrajza és a szerkesztője sem látszik, hogy nagyon aktívkodna.
Rövid életrajz:
Köteles Leander 1985-ben született Kalocsán. Kisgyerek kora óta érdekli a zene: 5 évesen kezdett el zongorán játszani, de tud basszusgitározni is. 15 évesen zenekart alapított, és akkorra már az elektromos gitár is bekerült a repertoárjába. 19 évesen költözött Budapestre, ahol közgazdász marketing szakmenedzseri diplomát szerzett.
Életének nagy mérföldköve a “Csak te” című dalához készült videó, ami elsőre nagy port kavart az interneten és a hazai színtéren. A videó hamar eljutott Vörös Attilához, a Nevermore együttes tagjához, és csatlakozott Leanderhez, így duóként folytatódott a közös munka.
2010 szeptemberében egy teltházas fővárosi koncerten debütált a duó, aminek a sikerein felbuzdulva Takács „Jozzy” József gitáros és Maczák Márk dobossal kiegészülve megalapították a zenekarukat, a projektként már jól bevált Leander néven.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. december 02. 09:28
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2013.11.29. 14:46)
Nekem semmi gond a csatolással, elkezdem gépelni a neveket addig amig a megfelelőt fel nem gördíti, aztán nyomok egy jobbra nyilacskát, hogy a megjelenített név végére ugorjon, vessző+space és jöhet a következő. Fontos, hogy az utolsó név mögé is kerüljön vessző, de a copy paste is működik nálam. Előbukkan néha 1-1 név amelynél a NÉV mezőbe az adatlapon copy/pasteval lett bemásolva a személy neve és az első betű elé kerül egy 'space' - ezeket elsőre nem is lehet észrevenni, csak olyankor buknak ki, amikor csatolni akarja az ember. Ezeket javítani szoktam és kiveszem a 'space'-t a név elől, utána már ezek is jók. Szerintem az a leg bombabiztosabb, ha egy txt fájlban megírod a csatolni kívánt neveket, egymás után, vessz+space-el elválasztva és úgy ahogy van bemásolod az egész sort a nevekkel.
Először is köszönöm a csatolásokat!
Értem, amit mondasz, sőt, magam is így járok el általában. Korábban folyton jegyzettömben szépen felsoroltam minden nevet, s csak be szoktam illeszteni. Most viszont konkrétan nem enged nekem beilleszteni semmit. hiába CTRL+V és CTRL+C, nem reagál, nem illeszt be semmit. Másik sorba engedi, a kapcsolódó sztárokéba meg nem. A vesszők meg nálam ki szoktak javítódni szóköz nélkülivé automatikusan, úgyhogy egy ideje úgy csináltam a beillesztéseket is, hogy csak vessző van a nevek között. De nekem működött így is, úgy is, beillesztett mindent, amikor még működött nálam a beillesztés.
Ha kézzel állok neki beírni - amit nem szeretek - akkor gyakran előfordul, pl. David Suchet esetében, hogy beírom, hogy David, oké. Aztán szóköz, ez is még oké, de utána ha tovább akarom írni a nevét, akkor eltűnik az is, amit beírtam. Ha a legördülő listából akarok választani, nem tudok, mert csak az "F" vezetéknévig jeleníti meg a Davideket, tovább nem. Azért majd még kísérletezem.
Még egyszer köszönöm a csatolásokat!
2013. december 02. 13:56
Üdv!
Légyszi csatoljátok át Ildikócska10-hez az Ő lapját, hozzám pedig az Övét, mert cseréltünk. Köszönjük
Légyszi csatoljátok át Ildikócska10-hez az Ő lapját, hozzám pedig az Övét, mert cseréltünk. Köszönjük
Ildikócska10
2013. december 02. 14:28
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Glorita @ 2013.12.02. 13:56)
Üdv!
Ez az adatlapcserés topikba menjen, ott foglalkoznak ilyesmivel...
2013. december 02. 14:32
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.12.02. 14:28)
Ez az adatlapcserés topikba menjen, ott foglalkoznak ilyesmivel...
De itt csatolásról van szó, nem pedig csere lehetőség hirdetéséről...
_ToTo_
2013. december 02. 15:39
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Sziasztok! malna90-el megegyeztünk egy cserében, csatolnátok hozzá Zayn Malik, hozzám pedig Tyler Posey lapját? Köszönöm/köszönjük!
_ToTo_
2013. december 02. 16:38
2 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10,
_ToTo_
2013. december 02. 16:47
Idézet (Kazuo @ 2013.12.02. 14:32)
De itt csatolásról van szó, nem pedig csere lehetőség hirdetéséről...
Hát nekem 8. Komolyan, már annyira szét van minden szedve, hogy képtelenség megjegyezni, mit-hová kell beírni. Olykor magam is összekeveredem. Nekem pl. az lenne a logikus, ha "Adatlapcsere" kerül szóba, hogy akkor megyek az "Adatlapcsere" topikba. Aki meg hirdetni akarja a lapját, az menjen a szerkesztő nélküli részbe, mondván, lemondana erről és erről, de ennek és ennek fejében. Vagy ha már mindennek külön topikja van, annak is lehetne egy: teszem azt, "Cserehirdetések" címszó alatt.
Amúgy ehhez a csereberéhez sem kéne feltétlenül moderátor. Szerintem. XY-al megbeszéled, hogy oké, cserélünk. Ha mindketten fent vagytok, egyszerre lemondtok róla és felveszitek a másikét. Na bumm. Ha privátban megbeszéltétek a cserét, annak nyoma van, extrém esetben bizonyítható. (gondolok itt arra az esetre, hogy valami nagy véletlen folytán pont akkor kattint valaki más is a lapra és felszedi)
De ez csak az én agymenésem. Sorry. Hétfő van és most "mindenbe belekötök".
kurrek
2013. december 02. 17:34
Idézet (obriens @ 2013.12.01. 18:34)
Szeretném elkérni az Ő és az Ő lapját, ugyanis nagyon rövidke életrajzuk van, plusz nem is frissek, szívesen rendbe hoznám Őket.
A szerkesztő írt nekik életrajzot, szóval mindegy. Csak azt nem értem, miért kell ahhoz valakinek ide írni, hogy megcsinálják rendesen
2013. december 03. 16:30
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.12.02. 16:47)
Hát nekem 8. Komolyan, már annyira szét van minden szedve, hogy képtelenség megjegyezni, mit-hová kell beírni. Olykor magam is összekeveredem. Nekem pl. az lenne a logikus, ha "Adatlapcsere" kerül szóba, hogy akkor megyek az "Adatlapcsere" topikba. Aki meg hirdetni akarja a lapját, az menjen a szerkesztő nélküli részbe, mondván, lemondana erről és erről, de ennek és ennek fejében. Vagy ha már mindennek külön topikja van, annak is lehetne egy: teszem azt, "Cserehirdetések" címszó alatt.
Amúgy ehhez a csereberéhez sem kéne feltétlenül moderátor. Szerintem. XY-al megbeszéled, hogy oké, cserélünk. Ha mindketten fent vagytok, egyszerre lemondtok róla és felveszitek a másikét. Na bumm. Ha privátban megbeszéltétek a cserét, annak nyoma van, extrém esetben bizonyítható. (gondolok itt arra az esetre, hogy valami nagy véletlen folytán pont akkor kattint valaki más is a lapra és felszedi)
Én támadni akartalak, csupán leírtam...
2013. december 03. 17:37
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Bocsi, hogy beleszólok, de azt hiszem, hogy tudom a választ arra a kérdésre, miért szükséges csere esetén a csatolás:
Azért, mert sokszor előfordul, hogy az illető már felvett három lapot a héten vagy már elérte a limitet és ilyenkor alapból nem tud lapot felvenni.
De valóban, az is igaz, hogy így sokkal "biztonságosabb" és akkor is megoldható, ha az egyik alany mondjuk csak háromnaponta jár fel és nem tudnak megbeszélni egy közös időpontot.
Azért, mert sokszor előfordul, hogy az illető már felvett három lapot a héten vagy már elérte a limitet és ilyenkor alapból nem tud lapot felvenni.
De valóban, az is igaz, hogy így sokkal "biztonságosabb" és akkor is megoldható, ha az egyik alany mondjuk csak háromnaponta jár fel és nem tudnak megbeszélni egy közös időpontot.
2013. december 03. 17:55
Idézet (Kazuo @ 2013.12.03. 16:30)
Én támadni akartalak, csupán leírtam...
Tudom. Én meg csak reagáltam. Tegnap hétfő volt és rigolyás napom is volt. Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy sok esetben felesleges a moderátorokhoz fordulni. 10-ből 6 vagy 7 esetben simán menne modi nélkül is, szerintem. Kivételek persze mindig vannak. Nem mondtam, hogy nincsenek.
Kazuo
2013. december 03. 18:26
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2013.12.01. 14:54)
Szia! Aki nem jelentkezett előzetesen, azok ebből a listából tudnak választani tetszőleges mennyiségű lapot, hogy segítsenek rednbetenni őket.
Chantal Janzen
Yina Vélez
Ciarán Hinds
Bódi Guszti
Santiago Segura
Heidi Lenhart
James Durbin
Claire Bouanich
Georgia Salpa
Alexandra Kamp-Groeneveld
Carina Zampini
Brigid Brannagh
Callie Thorne
Nichole Hiltz
Jessy Schram
Cozi Zuehlsdorff
Jonathan Jackson
Myleene Klass
Kathryn Hahn
Lauren Sanchez
Rachel Hunter
Park Hyuncheol "Karam"
Jeon Jihwan "Jay"
Lee Injoon
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.12.03. 17:55)
Tudom. Én meg csak reagáltam. Tegnap hétfő volt és rigolyás napom is volt. Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy sok esetben felesleges a moderátorokhoz fordulni. 10-ből 6 vagy 7 esetben simán menne modi nélkül is, szerintem. Kivételek persze mindig vannak. Nem mondtam, hogy nincsenek.
Én már gondolkozok egy ideje, hogy megszüntetném a dupla/tripla adatlapos topikot, a szerkesztő nélküli adatlapos topikot ás összevonnám ezzel. Aztán a többit meg szintén összevonnám egybe: Új adatlapok, adatlapos frissítések és a cserehirdetős topikot. Tehát lenne 2 adatlapos topik. Az elsőben, ebben lenne amivel tennivalónk van. Javítás, áthelyezés, csere, törlés stb. Másikban meg az ami igazából nektek szól, hogy informáljátok egymást, frissítésről, cserére kínált lapokból vagy az új lapjaitok bemutatásával.
Aki részt vesz az adatlapos akcióban és lapokat javít vagy készít el, azoknak lenne egy javaslatom:
Bessievel indítottunk egy topikot tavaly, néhány életrajzot másoltunk oda be, hogy meglegyenek, ha netán olyan szerkesztőhöz kerül a lap, aki több kárt csinál, mint hasznot a lappal. Egyelőre ez a topik olyan fórumrészben van amit csak mi látunk. Nincs is olyan nagyon sok minden benne, mert kicsit el lett hanyagolva, de arra gondoltam áthelyezem oda, ahol ti is látjátok és a megírt életrajzokat be lehetne másolni oda. Ha már dolgoztatok vele, akkor ne menjen kárba, ha egy olyan valaki kéri majd el, aki esetleg kitörli és valamit gányol csak a helyére. Így a topikból bármikor visszaállítható lenne. Szóval csak annyi lenne a tennivaló, hogy én átrakom a topikot, hogy ti is lássátok, aki meg már elkészült a csomagjával, kimásolja egy hozzászólásba azt a 10-15 életrajzot és nyom egy entert Az topik első hozzászólásában lesz/van egy tartalomjegyzék, így vissza lehet keresni majd könnyen, hogy melyik életrajz hanyadik oldalon van. Persze mindenki más is igénybeveheti a topikot, ha saját készítésű életrajzot akar megosztani és megőrizni. Vélemény? Kérdés? Észrevétel?
14 felhasználónak tetszik:
mse90,
Betti90,
duracell,
Éowyn,
kurrek,
Beyla,
Sally Sparrow,
lA-dONNA,
Kazuo,
Lindsay019,
Ildikócska10,
Shenayla,
Vegas,
Bogiboszi
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.