Starity

Adatlapos topik

332 oldal 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. december 17. 20:04 #2541
- törölt felhasználó -    
Nincs életrajza! Írnod kell egy mini életrajzot, hogy megkaphasd! wink.gif

Idézet (drfan @ 2013.12.17. 20:03)
Sziasztok! Jackie Emerson adatlapját elvállalnám, nincs szerkesztője. http://starity.hu/sztarok/jacqueline-emerson/
2 felhasználónak tetszik: drfan, _ToTo_
2013. december 17. 20:40 #2542
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Idézet (Chelsy @ 2013.12.17. 20:04)
Nincs életrajza! Írnod kell egy mini életrajzot, hogy megkaphasd! wink.gif

Na akkor Jacqueline Emerson életrajza:

Jacqueline (Jackie) Emerson (teljes nevén Jacqueline Bonnell Marteau Emerson) 1994. augusztus 21-én született, Los Angelesben, az Amerika Egyesült államokban. Apja John B. Emerson, anyja Kimberly Marteau Emerson.

Legtöbben az Éhezők Viadalában nyújtott alakításáért ismerjük, a Rókaképű lányt (Foxface) játszotta. Bár sokan nem tudják, van két saját dala, a Peter Pan (2011) és a Catch Me If You Can (2012). Dalainak műfaja pop. Hangját Rebecca Black-éhez, stílusát Bonnie McKee-éhez hasonlítják.

A közeljövőben 3 filmben láthatjuk majd: The Well (Skye szerepében), The Curse of Downers Grove és a Son of the South című filmekben fog szerepelni.

MEGJEGYZÉS: Ha valami nem jó, javítok rajta, kiegészítem ha kell smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2013. december 18. 19:13 #2543
- törölt felhasználó -    
Üdv!

Patai Anna nevű híresség adatlapján lévő kép nem megfelelő! (a képen megjelenített forrás link végett)

hi.gif
2013. december 18. 20:05 #2544
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Kedves Moderátorok!
Láttam, hogy Starity profilon van az ő és az ő lapja. Nagyon örülnék neki, ha az enyémek lehetnének, mind a kettő 1000 alatti.
Sarenának van életrajza, viszont Kaili-nek nincsen, ezért írtam neki egy mini életrajzot.

Kaili Throne:
Kaili Anne Thorne 1992. február 19-én született, Floridában. Gyermekként első éveit Hawaii-n töltötte. Eredetileg gyermekorvos akart lenni, de vonzotta a művészet, ezért színésznőnek állt. Első szerepét 2006-ban kapta A narancsvidék c. sorozatban, egy epizód erejéig. Rá egy évvel két epizódot szerepelt a Lincoln Heights c. sorozatban, Jessie W-t alakította. Szerepelt többek között a Demons, a Night and Day, a Horror az autósmoziban és az All the Wrong Places című filmekben. Idén jön új filmje a Ice Scream, ahol Laura Harring-gal játszik együtt.
Érdekességek:
- Szereti az állatokat, van egy cocker spániele Pyro
- Van egy papagája, Greenlee.
- Szeret olvasni, gyakran olvasnak együtt legfiatalabb húgával
- Tetemes könyvgyűjteménye van
2013. december 19. 00:11 #2545
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
No, előszőr is, csütörtökön, de legkésőbb pénteken átnézem az itt elmaradt kéréseket és kérdéseket.

Mostantól lehet jelentkezni a további lapok rendbeszedésére. Kb 30-35 emberre gondoltam, mint az első körben.

Jelenleg az újabb helyretenni való lapokat válogatom. Ha több jön össze, mint elsőre gondolom, akkor lehet majd még jelentkezni.

Ez lenne a megszerezhető lapok listája, ezúttal már bővítve, kedvcsinálónak.

Pályázatos lapokból:

Sötét feketével kihúztam azokat amit már kért valaki. Aláhúzva pedig a karácsony után bekerült lapokat látjátok, melyeket majd péntektől a folytatásban lehet kérni a többi még meglévő lappal együtt.

Tóth Gabi
Eleanor Tomlinson
Matt Prokop
Jay McGuiness
Viggo Mortensen
William Moseley
Calvin Harris

Matthew Perry
Bordi Regina
Erdogan Atalay
Kourtney Kardashian
Kenton Duty
Steve Valentine
Sterling Knight
Ahn Daniel
Bridgit Mendler
Tanya Chisholm
Kamarás Norbert
Jesy Nelson
Leona Lewis
Jean Reno

50 Cent
Szabó Dávid
George Clooney
Hulk Hogan

Sky Blu (LMFAO)
Lee Donghae
Billy Ray Cyrus
Brandi Cyrus
Frankie Jonas
Sterling Knight
Tyra Banks
Sergio Ramos
Steve Valentine
Kocsis Tibor
Neymar Santos
Varga Viktor
Bear Grylls
Labancz Lilla
Pokorny Lia
David DeLuise
Sipos Péter
Monique Coleman
Redfoo (LMFAO)
Bódi Sylvi
Rafael Nadal
Nagy Alexandra

A nálam lévő lapokból:

Ana Beatriz Barros
Jason Statham
Sarka Kata
Mary Elizabeth Winstead
Catherine Bell
Robbie Williams
Rosamund Pike
Jason Isaacs
Casey Affleck
James Marsden
Molly Sims
Kate Bosworth
Ali Landry
Alicia Witt
Melissa Joan Hart
Julia Stiles

Egyelőre tájékoztató jellegű a lista, hétvégére pontosítom, de nagyjából ezekre lehet számítani.

Ezekből az infókból próbálja mindenki kiszűrni ami neki szól rohog.gif

- Aki az első körben kiemeltségre pályázott, azoknak nem kell külön jelentkezni ezúttal, mert ebben a körben is lesz egy kis feladatuk. Viszont ha valamelyik lapra is pályáznak majd, akkor írjanak. Külön csak kiemeltségre már nem lehet jelentkezni, mert az első kör és a mostani második kör feladatai összeadódva fognak számítani.

- Aki nem végzett még a csomagokkal vagy nála lévő lapokkal, az jelentkezhet most is. Időkorlát továbbra sincs, kész lesz, amikor kész lesz smileeee.gif

- Aki már befejezte azokat a lapokat amiket kapott rendbetételre, de még nemraktam vissza őket a Starity profilra, az írjon egy üzit nekem a nevekkel, amit át kell még néznem és visszatennem.

- Voltak ketten-hárman akik írták nekem, hogy felajánlanak ők is lapokat a sajátjukból, akár cserével, akár egyéb módon, azok is írjanak egy privit, mert csak halványan emlékszek, hogy mit egyezkedtünk. Megvannak még az üzik, de rámenne egy fél nap mire kikeresném smileeee.gif

- Akik olyan lapot kértek/kérnek cserébe egy csomagért ami mostanában fog lejárni vagy már lejártjártak, azok is küldjék el mégegyszer a nevet vagy neveket, hogy most frissen össze tudjam írni magamnak. Tudom, hogy van akikkel több üzenet is váltottam a témában, de annyi lap, szerkesztő, üzenet kavaroga a fejemben, hogy nehéz ennyit számontartani, hogy kivel mit beszéltem.

- Aki a fenti névsorban olyan nevet/lapot lát, amit ő kért az előző körben és én véletlenül bennefelejtettem a listában, az is írjon egy figyelmeztető üzit nekem.

Hasonló módon fogjuk lebonyolítani most is, mint az első kört. Kicsit talán nehezebb lesz, mert ugye most a 10-12ezer feletti lapokról van szó többnyire.

Szóval a fenti megszerezhető lapok listája alapján aki részt akar venni a második kőrben, az egyelőre írjon egy üzit, hogy szeretne jelentkezni. Lehet írni nekem vagy ide a topikba. Aztán, ha hétvégére összeáll a pontos lista a megszerezhető lapokból, majd akkor írjon mindenki egy kislistát a nevekkel. Aki nem vett részt az első körben és esetleg nem érti a menetet vagy nem világos valami, az is írhat nyugodtan kérdéseket ide vagy nekem.

Főleg olyanok jelentkezzenek, akiknek nem okoz gondot egy kis fordítás, mert most picit több lesz szerintem az olyan lap ami szinte tök üres.
12 felhasználónak tetszik: Betti90, Shenayla, lA-dONNA, Lilla06, Beyla, Ildikócska10, Lindsay019, Sellőgirl, AmyVie, kurrek, duracell, Domi21
2013. december 19. 10:42 #2546
- törölt felhasználó -    
Üdv! Lejárt szívesen átvenném! Köszönöm! smileeee.gif
2013. december 19. 11:52 #2547
- törölt felhasználó -    
1000. alatti, nem átadható a lap. Pályázatra se kerülne, mert egyelőre nincsenek.

Idézet (Mini AJ @ 2013.12.19. 10:42)
Üdv! Lejárt szívesen átvenném! Köszönöm! smileeee.gif
2013. december 19. 12:56 #2548
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Kinek küldjem el az életrajzot (amit ide már elküldtem) hogy megkapjam az adatlapot (Jacqueline Emerson)?
2013. december 19. 13:21 #2549
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Idézet (raquel93 @ 2013.12.17. 16:18)
Sziasztok! Láttam, hogy Jenni nevét kijavítottátok, viszont a vezetéknevéből kimaradt egy h betű, légyszíves javítsátok ki Dahlman-ra. Köszönöm szépen!

Én írtam el mikor kértem az átírást unsure.gif Sorry!
2013. december 19. 16:16 #2550
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Itt az eddig jelentkezők listája:

01. lA-dONNA
02. Lilla06
03. lili bella star
04. Betti90
05. RuthUribe
06. BenceWTF
07. itsmekaylie
08. fray
09. A.J.2013
10. Chelsy
11. Juanita
12. GomNaNa
13. malna90
14. AmyVie
15. Lindsay019
16. Carries
17. raquel93
18. Duracell
19. Sellőgirl
20. kurrek
21. Domi21
22. pseudovirus
23. Éowyn
24. Glorita
25.
26.
27.
28.
29.
30.
7 felhasználónak tetszik: Shenayla, Betti90, Ildikócska10, Sellőgirl, lA-dONNA, kurrek, duracell
2013. december 19. 16:41 #2551
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.19. 16:16)
lA-dONNA 
Lilla06
lili bella star
Betti90
RuthUribe
BenceWTF

Ja igen én is szeretnék jelentkezni. thumbsup.gif
2013. december 19. 16:57 #2552
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2013.12.19. 11:52)
1000. alatti, nem átadható a lap. Pályázatra se kerülne, mert egyelőre nincsenek.

Igazad van, figyelmetlen voltam, infó órán az utolsó 5 percbe vettem észre a lapot és nem néztem meg elég jól. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. december 19. 23:15 #2553
- törölt felhasználó -    
Fú, elég régen jártam erre szóval nem tudom hogy működik már ez manapság viszont Bridget, Jaime és Felicia lapját ingyen és bérmentve (azaz mindenféle csere nélkül) felajánlanám annak, aki igényli. Az érdeklődök kérem írjanak üzenetet. (?) Mindhárom a szívem csücske, viszont már közel sincs arra időm hogy foglalkozzak velük és a keret úgyis hamarosan lejár. Viszont csak olyannak szeretném adni bármelyik adatlapot, aki tényleg igényes és törődni fog velük (mert én ezt sajnos már nem tudom megtenni). Köszönömmm
2013. december 20. 21:01 #2554
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Idézet (FangBanger @ 2013.12.19. 23:15)
Fú, elég régen jártam erre szóval nem tudom hogy működik már ez manapság viszont Bridget, Jaime és Felicia lapját ingyen és bérmentve (azaz mindenféle csere nélkül) felajánlanám annak, aki igényli. Az érdeklődök kérem írjanak üzenetet. (?) Mindhárom a szívem csücske, viszont már közel sincs arra időm hogy foglalkozzak velük és a keret úgyis hamarosan lejár. Viszont csak olyannak szeretném adni bármelyik adatlapot, aki tényleg igényes és törődni fog velük (mert én ezt sajnos már nem tudom megtenni). Köszönömmm

Szia!
Az ilyen és hasonló felajánlásokat ide kell írni!
2013. december 20. 21:03 #2555
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.19. 16:16)
01. lA-dONNA 
02. Lilla06
03. lili bella star
04. Betti90
05. RuthUribe
06. BenceWTF
07. itsmekaylie
08. fray
09. A.J.2013
10. Chelsy
11. A.J.2013 
12. GomNaNa 
13. malna90
14. AmyVie
15. Lindsay019
16. Carries
17. raquel93
18. Duracell
19. Sellőgirl
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

A.J.2013 tagot kétszer is leírtad, úgyhogy még "csak" 18 jelentkező van. Csak azért szóltam, hogy ne legyen kavarodás! smileeee.gif
2013. december 20. 21:07 #2556
- törölt felhasználó -    
Szeretném elkérni az ő lapját, mivel lejárt, emellett őt is el kérném a Starity profilról.
Előre is nagyon köszönöm. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, lA-dONNA, _ToTo_
2013. december 21. 09:19 #2557
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.19. 00:11)
No, előszőr is, csütörtökön, de legkésőbb pénteken átnézem az itt elmaradt kéréseket és kérdéseket.
Mostantól lehet jelentkezni a további lapok rendbeszedésére. Kb 30-35 emberre gondoltam, mint az első körben. 
Jelenleg az újabb helyretenni való lapokat válogatom. Ha több jön össze, mint elsőre gondolom, akkor lehet majd még jelentkezni. 
Ez lenne a megszerezhető lapok listája, ezúttal már bővítve, kedvcsinálónak.
Pályázatos lapokból:
Matt Prokop
Jay McGuiness
Viggo Mortensen
William Moseley
Calvin Harris
Matthew Perry
Bordi Regina
Erdogan Atalay
Kourtney Kardashian
Kenton Duty
Steve Valentine
Frankie Jonas
Sterling Knight
Ahn Daniel
Bridgit Mendler
Tanya Chisholm
Kamarás Norbert
Jesy Nelson
Leona Lewis
Jean Reno
50 Cent
Szabó Dávid
George Clooney
Sierra McCormick
Hulk Hogan
Sky Blu (LMFAO)
Lee Donghae
Ahn Daniel
Billy Ray Cyrus
Brandi Cyrus
Frankie Jonas
Sterling Knight
Tyra Banks
Sergio Ramos
Steve Valentine
Kocsis Tibor
Neymar Santos
Varga Viktor
Bear Grylls
Labancz Lilla
Pokorny Lia
David DeLuise
Sipos Péter
Monique Coleman
Redfoo (LMFAO)
Bódi Sylvi
Rafael Nadal
Nagy Alexandra 
A nálam lévő lapokból:
Jason Statham
Sarka Kata
Mary Elizabeth Winstead
Catherine Bell
Robbie Williams
Rosamund Pike
Jason Isaacs
Casey Affleck
James Marsden
Molly Sims
Kate Bosworth
Ali Landry
Melissa Joan Hart
Julia Stiles
Egyelőre tájékoztató jellegű a lista, hétvégére pontosítom, de nagyjából ezekre lehet számítani. 
Ezekből az infókból próbálja mindenki kiszűrni ami neki szól rohog.gif
- Aki az első körben kiemeltségre pályázott, azoknak nem kell külön jelentkezni ezúttal, mert ebben a körben is lesz egy kis feladatuk. Viszont ha valamelyik lapra is pályáznak majd, akkor írjanak. Külön csak kiemeltségre már nem lehet jelentkezni, mert az első kör és a mostani második kör feladatai összeadódva fognak számítani.
- Aki nem végzett még a csomagokkal vagy nála lévő lapokkal, az jelentkezhet most is. Időkorlát továbbra sincs, kész lesz, amikor kész lesz smileeee.gif
- Aki már befejezte azokat a lapokat amiket kapott rendbetételre, de még nemraktam vissza őket a Starity profilra, az írjon egy üzit nekem a nevekkel, amit át kell még néznem és visszatennem.
- Voltak ketten-hárman akik írták nekem, hogy felajánlanak ők is lapokat a sajátjukból, akár cserével, akár egyéb módon, azok is írjanak egy privit, mert csak halványan emlékszek, hogy mit egyezkedtünk. Megvannak még az üzik, de rámenne egy fél nap mire kikeresném smileeee.gif
- Akik olyan lapot kértek/kérnek cserébe egy csomagért ami mostanában fog lejárni vagy már lejártjártak, azok is küldjék el mégegyszer a nevet vagy neveket, hogy most frissen össze tudjam írni magamnak. Tudom, hogy van akikkel több üzenet is váltottam a témában, de annyi lap, szerkesztő, üzenet kavaroga a fejemben, hogy nehéz ennyit számontartani, hogy kivel mit beszéltem.
- Aki a fenti névsorban olyan nevet/lapot lát, amit ő kért az előző körben és én véletlenül bennefelejtettem a listában, az is írjon egy figyelmeztető üzit nekem.
Hasonló módon fogjuk lebonyolítani most is, mint az első kört. Kicsit talán nehezebb lesz, mert ugye most a 10-12ezer feletti lapokról van szó többnyire. 
Szóval a fenti megszerezhető lapok listája alapján aki részt akar venni a második kőrben, az egyelőre írjon egy üzit, hogy szeretne jelentkezni. Lehet írni nekem vagy ide a topikba. Aztán, ha hétvégére összeáll a pontos lista a megszerezhető lapokból, majd akkor írjon mindenki egy kislistát a nevekkel. Aki nem vett részt az első körben és esetleg nem érti a menetet vagy nem világos valami, az is írhat nyugodtan kérdéseket ide vagy nekem.
Főleg olyanok jelentkezzenek, akiknek nem okoz gondot egy kis fordítás, mert most picit több lesz szerintem az olyan lap ami szinte tök üres.

Szia!Frankie Jonas kétszer van írva! smileeee.gif
2013. december 21. 11:45 #2558
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛

StátuszPlaystation for the Gamers
Hozzászólás: 3343
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
Szeretném megkérni a moderátorokat,hogy csatolják hozzám Joe Cole adatlapját,már úgy is rég kértem új lapot,azért kérem,mert utoljára 2012,februárjában volt frissitve és szeretném egy pár helyen kiegészítenni.Köszönöm a megértést!
2013. december 21. 12:23 #2559
Jeckyll
Jeckyll

Státusz...szeretek ilyen meghökkentő és furcsa lenni! - Holly Goulightly -
Hozzászólás: 648
Csatolások: 5318
Azonosító: 137013
Szeretném szerkeszteni az ő http://starity.hu/sztarok/michelle-keegan/ lapját. Nincs szerkesztője és gomb sincs. Előre is köszönöm.
2013. december 21. 12:57 #2560
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!

Szeretném kérni ezt az adatlapot, mivel lejárt a hat hónap és semmi nincs az életrajzban, a rövid bemutatásban is csak nagyon alap információk vannak Róla smileeee.gif
Előre is köszönöm smileeee.gif smileeee.gif
332 oldal 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!