Adatlapos topik
2013. december 24. 23:09
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Kedves ToTo!
Szívesen elvállalnám a 7-es csomagot.
Előre is köszönöm szépen!
Szívesen elvállalnám a 7-es csomagot.
Előre is köszönöm szépen!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2013. december 24. 23:16
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Sziasztok!
Harry Lloyd és Nikolaj Coster-Waldau adatlapjai lejártak májusban,illetve júniusban, én szívesen elvállalnám a szerkesztésüket! Előre is köszönöm.
Harry Lloyd és Nikolaj Coster-Waldau adatlapjai lejártak májusban,illetve júniusban, én szívesen elvállalnám a szerkesztésüket! Előre is köszönöm.
2013. december 25. 10:03
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Sziasztok!
ToTo az 34. csomag érdekelne, ha lehetne!
ToTo az 34. csomag érdekelne, ha lehetne!
_ToTo_
2013. december 25. 13:19
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Szeretném elkérni a következő lapot: Bernie Ecclestone 1930. október 28.–án született, brit üzletember. 1949-től autóversenyzőként, majd 1957-től menedzserként volt jelen a versenypályákon. 1981-ben és 1983-ban saját csapatával a Brabhammal, a forma 1-ben világbajnokságot nyert..
_ToTo_
2013. december 25. 19:09
elszeretném kérni a starity profilról Jakupcsek Gabriella adatlapját!
2013. december 25. 22:12
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Üdv!
Szeretném ha áttennétek Frankie Sandford adatlapját malna90-hez, mert neki adtam. Előre is köszönjük! :-)
Szeretném ha áttennétek Frankie Sandford adatlapját malna90-hez, mert neki adtam. Előre is köszönjük! :-)
_ToTo_
2013. december 25. 23:42
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (lili bella star @ 2013.12.25. 19:09)
elszeretném kérni a starity profilról Jakupcsek Gabriella adatlapját!
Mielőtt újabb lapokat kéregetsz, javaslom olvasd el mégegyszer a topik elején a tudnivalókat. Ahogy a lapok rendbeszedésére vonatkozó tudnivalókat is, amik szinte megeggyeznek a topik elején található tudnivalókkal.
Sorry, hiába karácsony, meg minden, de ez így nem fog menni. Próbáltam segíteni, leírtam mindent neked külön is, hogy mi hogyan megy, annak ellenére, hogy a topikban is több helyen megtalálható, mindenre azt mondtad, hogy érted meg oké és elolvastad - ezekből pedig nem ez látszik:
Idézet (lili bella star @ 2013.12.25. 16:00)
szia!a lapokat amiket kaptam mind rendbe szedtem!Hármat adnék vissza a starity profilra:Erin Foster,Eliana Lopez, Tiffany Evans.a többit megtartanám.Akkor ha mindent rendben találsz Sterling Knight adatlapját megkapom?
Csak 4-5 lapba néztem bele, de az is kár volt.
Növényi Norbert-hez bemásoltad a wikipédia első bekezdését.
Kate Bush lapjára szintén a wiki van bemásolva. Az utolsó lemeze továbbra is hiányzik a diszkógráfiából.
Tiffany Evans 'életrajza', ha annak nevezhető szintén másolva van innen - ahol ráadásul felhívnám a figyelmed a piros betűs részre.
Christina Cox lapjához egy betű nem lett írva, sőt a végén jelenleg is ott virít, hogy kik írták. A filmográfiához semmi nem lett beírva, pedig az imdb szerint 5-6 film vagy sorozat szerepe volt amit már bemutattak, köztük olyan ismert mozifilm, mint az Elysium, ami idehaza is igen ismert.
Antoinette Kalaj életrajzához és filmográfiájához szintén egy sor sem került. Az életrajz végén még mindig címtelen filmként szerepel az új Riddick film, ahogy a filmográfiában is, holott már hónapok óta bemutatták.
Eliana Lopez 'életrajza' nem is tudom micsoda. A filmográfiájában 2005-ös az utolsó film, holott az imbd szerint azóta két filmje és egy sorozata is elkészült. Gyanítom a meglévő életrajz sem a te munkád, hanem ami a lapon volt.
Frankón nem tudom mit csináltál ezekkel a lapokkal a szerkesztem gomb nyomogatásán kívül, de ez így nem fog menni. A lapokat visszarakom a Starityre és visszakerülnek egy csomagba - majd valaki talán megcsinálja rendesen. Így sajnos pedig a választott lapodról is le kell tenned. Nem az volt a feladat, hogy pár perc alatt összecsapsz valamit és át akarsz verni, nem csak engem, hanem a többieket is, akik rendesen elvégzik azt amire jelentkeztek.
Raquel93 neked is választott lapod volt Sterling Knight és előrébb szerepelt a listádon, mint Rafael Nadal, így ha kéred akkor megcserélhetjük és megkaphatod Sterlinget. Ha nem, akkor marad egyelőre a többi választható lap között.
2013. december 26. 09:44
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Kedves _ToTo_!
A laprendbeszedésről lenne egy kérdésem. Mi van akkor, ha a csomagomban van egy olyan személy, akiről semmit nem lehet találni az interneten? Vagy ha igen, az is csak egy fikarcnyi életrajzra elég.
Lilla06
A laprendbeszedésről lenne egy kérdésem. Mi van akkor, ha a csomagomban van egy olyan személy, akiről semmit nem lehet találni az interneten? Vagy ha igen, az is csak egy fikarcnyi életrajzra elég.
Lilla06
2013. december 26. 10:57
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
Kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok Natalia Vodianova lapját RuthUribe -hoz, mert neki adtam! Előre is köszönöm, és további kellemes ünnepeket!
Kérlek csatoljátok Natalia Vodianova lapját RuthUribe -hoz, mert neki adtam! Előre is köszönöm, és további kellemes ünnepeket!
_ToTo_
2013. december 26. 11:12
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.25. 23:42)
Mielőtt újabb lapokat kéregetsz, javaslom olvasd el mégegyszer a topik elején a tudnivalókat. Ahogy a lapok rendbeszedésére vonatkozó tudnivalókat is, amik szinte megeggyeznek a topik elején található tudnivalókkal.
Sorry, hiába karácsony, meg minden, de ez így nem fog menni. Próbáltam segíteni, leírtam mindent neked külön is, hogy mi hogyan megy, annak ellenére, hogy a topikban is több helyen megtalálható, mindenre azt mondtad, hogy érted meg oké és elolvastad - ezekből pedig nem ez látszik:
Kate Bush lapjára szintén a wiki van bemásolva. Az utolsó lemeze továbbra is hiányzik a diszkógráfiából.
Tiffany Evans 'életrajza', ha annak nevezhető szintén másolva van innen - ahol ráadásul felhívnám a figyelmed a piros betűs részre.
Christina Cox lapjához egy betű nem lett írva, sőt a végén jelenleg is ott virít, hogy kik írták. A filmográfiához semmi nem lett beírva, pedig az imdb szerint 5-6 film vagy sorozat szerepe volt amit már bemutattak, köztük olyan ismert mozifilm, mint az Elysium, ami idehaza is igen ismert.
Antoinette Kalaj életrajzához és filmográfiájához szintén egy sor sem került. Az életrajz végén még mindig címtelen filmként szerepel az új Riddick film, ahogy a filmográfiában is, holott már hónapok óta bemutatták.
Eliana Lopez 'életrajza' nem is tudom micsoda. A filmográfiájában 2005-ös az utolsó film, holott az imbd szerint azóta két filmje és egy sorozata is elkészült. Gyanítom a meglévő életrajz sem a te munkád, hanem ami a lapon volt.
Frankón nem tudom mit csináltál ezekkel a lapokkal a szerkesztem gomb nyomogatásán kívül, de ez így nem fog menni. A lapokat visszarakom a Starityre és visszakerülnek egy csomagba - majd valaki talán megcsinálja rendesen. Így sajnos pedig a választott lapodról is le kell tenned. Nem az volt a feladat, hogy pár perc alatt összecsapsz valamit és át akarsz verni, nem csak engem, hanem a többieket is, akik rendesen elvégzik azt amire jelentkeztek.
Raquel93 neked is választott lapod volt Sterling Knight és előrébb szerepelt a listádon, mint Rafael Nadal, így ha kéred akkor megcserélhetjük és megkaphatod Sterlinget. Ha nem, akkor marad egyelőre a többi választható lap között.
Szia ToTo!
Igen, ha lehet, akkor inkább Sterlinget kérném! Köszönöm szépen, hogy szóltál
_ToTo_
2013. december 26. 11:14
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Meglepve láttam, hogy Max Von Sydow-nak nincs szerkesztője - sőt, életrajza sem - ezért szeretném őt elkérni.
Íme, a pár soros életrajz kezdetnek:
Carl Adolf von Sydow - művésznevén: Max von Sydow - svéd színész 1929. április 10-én született Lundban. (2002 óta francia állampolgár is.)
Hosszú karrierje során számtalan európai és amerikai filmben játszott, fő- és mellékszerepeket egyaránt. Tizenegy filmet forgatott a világhírű svéd rendezővel, Ingmar Bergmannal. Legismertebb munkái közé tartozik a Never Say Never Again (1983); Dune (1984); Hannah and Her Sisters (1986); Lassefar Awakenings (1990); Judge Dredd (1995); Snow Falling on Cedars (1999); Minority Report (2002) Extremely Loud and Incredibly Close (2012).
1954-ben megkapta a svéd királyi alapítvány kulturális díját, 2005-ben és 2010-ben pedig rangos francia kitüntetések birtokosa lett.
Íme, a pár soros életrajz kezdetnek:
Carl Adolf von Sydow - művésznevén: Max von Sydow - svéd színész 1929. április 10-én született Lundban. (2002 óta francia állampolgár is.)
Hosszú karrierje során számtalan európai és amerikai filmben játszott, fő- és mellékszerepeket egyaránt. Tizenegy filmet forgatott a világhírű svéd rendezővel, Ingmar Bergmannal. Legismertebb munkái közé tartozik a Never Say Never Again (1983); Dune (1984); Hannah and Her Sisters (1986); Lassefar Awakenings (1990); Judge Dredd (1995); Snow Falling on Cedars (1999); Minority Report (2002) Extremely Loud and Incredibly Close (2012).
1954-ben megkapta a svéd királyi alapítvány kulturális díját, 2005-ben és 2010-ben pedig rangos francia kitüntetések birtokosa lett.
_ToTo_
2013. december 26. 14:37
Lejárt adatlap (10 rajongó sincs meg) és Nincs szerkesztője, se gombja (10 rajongó sincs meg), szintén szintén 10 rajongója sincs meg, nincs szerkesztője, se gombja
_ToTo_
2013. december 26. 15:02
Sziasztok újra!
Először nagyon köszönöm szépen Cole lapját, nagyon hálás vagyok. A második, hogy most az Ő lapjára pályáznék.
Dana Vaughns 1998. január 2-án született Pittsburgh-ben. Karrierje 2008-ban kezdődött a Kidz Bopnál, ahol a reklámarc volt, majd folytatódott a Hannah Montana - A filmben, ahol a Hoedown Throwdown jeleneténél statiszta volt és elől táncolt Miley mellett. 2010-ben jött létre az IM5 nevezetű fiúbanda, ahol azóta is énekel. 7 éves korában ének- és tánc órákra járt, ahol csak magára szerette volna felhívni a figyelmet.
Előre is köszönöm, ez a lap már több, mint egy éve lejárt
Először nagyon köszönöm szépen Cole lapját, nagyon hálás vagyok. A második, hogy most az Ő lapjára pályáznék.
Dana Vaughns 1998. január 2-án született Pittsburgh-ben. Karrierje 2008-ban kezdődött a Kidz Bopnál, ahol a reklámarc volt, majd folytatódott a Hannah Montana - A filmben, ahol a Hoedown Throwdown jeleneténél statiszta volt és elől táncolt Miley mellett. 2010-ben jött létre az IM5 nevezetű fiúbanda, ahol azóta is énekel. 7 éves korában ének- és tánc órákra járt, ahol csak magára szerette volna felhívni a figyelmet.
Előre is köszönöm, ez a lap már több, mint egy éve lejárt
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.