Adatlapos topik
2014. február 06. 20:15
|
|
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline
|
Köszönöm a csatolást!
2014. február 07. 08:40
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Sziasztok!
Kicsit elakadtam az egyik adatlapnál.Jánosi Ferencről van szó.Mivel magyar sorozatokat nem nézek,ezért érdekelne,hogy a Hacktion vagy Jóban Rosszban c. sorozat valamelyikében szerepelt-e?
Ötletek és tippek is jöhetnek.
Válaszokat levélben vagy az üzifalamon kérem,ha lehet.
Kicsit elakadtam az egyik adatlapnál.Jánosi Ferencről van szó.Mivel magyar sorozatokat nem nézek,ezért érdekelne,hogy a Hacktion vagy Jóban Rosszban c. sorozat valamelyikében szerepelt-e?
Ötletek és tippek is jöhetnek.
Válaszokat levélben vagy az üzifalamon kérem,ha lehet.
2014. február 07. 09:36
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Jánosi Ferenc jelentem kész van.
A Starity profilra kérem áthelyeztetni.
A többi a csomag-9-ből még szerkesztés alatt.
(Megj.:Szerkesztettem nagyjából mindent,új színes képet kapott,bővítve lett a filmográfia,szinkronhang rész.
Egyedül évről évre képet nem találtam és a filmográfia részen csak a már meglévő 2 rövidfilmet tudtam feltüntetni.)
A Starity profilra kérem áthelyeztetni.
A többi a csomag-9-ből még szerkesztés alatt.
(Megj.:Szerkesztettem nagyjából mindent,új színes képet kapott,bővítve lett a filmográfia,szinkronhang rész.
Egyedül évről évre képet nem találtam és a filmográfia részen csak a már meglévő 2 rövidfilmet tudtam feltüntetni.)
2014. február 07. 15:13
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szeretném,ha át lenne csatolva Cavani Diego Costa és Lucas Moura a RealMadrid1Fan nevű barátomhoz és cserébe átadja nekem Rafael Van der Vaartott Köszönöm szépen előre is!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. február 07. 15:28
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyre írom-e,de Monica Jagaciak adatlapján, a 2010-es évhet feltöltött képnél nem ő van.
(Már szóltam a szerkesztőnek,de ő nem reagált).
http://starity.hu/sztarok/monica-jagaciak/
Nem tudom,hogy jó helyre írom-e,de Monica Jagaciak adatlapján, a 2010-es évhet feltöltött képnél nem ő van.
(Már szóltam a szerkesztőnek,de ő nem reagált).
http://starity.hu/sztarok/monica-jagaciak/
2014. február 07. 16:21
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Helló mindenkinek!
Amit szeretnék kérni még ma,hogy csatoljátok át a 3 adatlapot,akit kértem és indokoltam az egyik Dallas Lovato a másik Gerard Pique és a harmadik Luke Evans és ha már a cikkem nem lett kiadva,amit nem értettem,hogy miért nem,akkor legalább ezeket had kapjam meg.Köszönöm előre is!
Amit szeretnék kérni még ma,hogy csatoljátok át a 3 adatlapot,akit kértem és indokoltam az egyik Dallas Lovato a másik Gerard Pique és a harmadik Luke Evans és ha már a cikkem nem lett kiadva,amit nem értettem,hogy miért nem,akkor legalább ezeket had kapjam meg.Köszönöm előre is!
2014. február 07. 16:24
Szia!
Fentebb írtuk, miért nem kaphatod meg a lapokat!
Gerard 1000. alatti, ráadásul még a hat hónap sem járt le. A moderátorok nem gépek, nem ülnek itt egész nap. Ráadásul Kazuo pár nappal korábban is reagált erre a hozzászólásodra!
Amúgy a cikkeknek semmi köze a lapokhoz.
Fentebb írtuk, miért nem kaphatod meg a lapokat!
Gerard 1000. alatti, ráadásul még a hat hónap sem járt le. A moderátorok nem gépek, nem ülnek itt egész nap. Ráadásul Kazuo pár nappal korábban is reagált erre a hozzászólásodra!
Amúgy a cikkeknek semmi köze a lapokhoz.
Idézet (Agüero10 @ 2014.02.07. 16:21)
Helló mindenkinek!
2014. február 07. 16:26
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Helló mindenkinek!
Kiírom nagy betűkkel, hátha most már megerőlteted a szemecskéidet és elolvasod, amit írok:
Menj vissza három, ismétlem három [!!!] (a kettes és a négyes szám között lévő páratlan prímszám - tudod, uncsi matekórákon vettétek) oldalt és ott világosan le lett írva, hogy nem kaphatod meg egyik lapot se!!! Az a helyzet, hogy nem én voltam az egyetlen, aki ezt szóvá tette, szóval ha már annyira megerőltetted az ujjaidat, hogy legépelted a kérelmedet harmadjára, akkor vedd ahhoz is a fáradságot, hogy legörgetsz az oldal aljára és két oldalt visszamész.
2014. február 07. 16:32
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2014.02.07. 16:26)
Kiírom nagy betűkkel, hátha most már megerőlteted a szemecskéidet és elolvasod, amit írok:
Menj vissza három, ismétlem három [!!!] (a kettes és a négyes szám között lévő páratlan prímszám - tudod, uncsi matekórákon vettétek) oldalt és ott világosan le lett írva, hogy nem kaphatod meg egyik lapot se!!! Az a helyzet, hogy nem én voltam az egyetlen, aki ezt szóvá tette, szóval ha már annyira megerőltetted az ujjaidat, hogy legépelted a kérelmedet harmadjára, akkor vedd ahhoz is a fáradságot, hogy legörgetsz az oldal aljára és két oldalt visszamész.
Az azért már tényleg túlzás, hogy naponta újra el kell mondani a dolgokat, nem értem miért nem veszik a fáradtságot egyesek, hogy elolvassák a topik első oldalán lévő szabályokat.
2014. február 07. 17:47
(...) ha már a cikkem nem lett kiadva,amit nem értettem,hogy miért nem...
Ezek szerint nem olvastad el a feltételeket, ha nem érted, hogy miért nem hagyták jóvá a Te "jól" megírt cikkedet, no figyelj..
- × Másoltad, vagy más írta meg helyetted.
× Gyerekes fogalmazás, vagy nem figyelem felkeltő iromány.
× Külföldi sztárról, magyar oldalt használtál forrásnak.
× Hamis információ.
× Temérdek helyesírási hiba.
× Pongyola stílusban írodott cikk.
2014. február 07. 17:53
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
nem mindennap jövünk ide az adatlapos topikba. 3-an foglalkozunk ezzel, de akár hiszitek, akár nem, nemcsak lapok átpakolásából áll az itteni munkánk, és elméletileg még magánéletünk is lenne. Nem hiszem, hogy pár napot nem lehet várni a kérésre vagy lapátrakásra, ha valami nincs elintézve, annak oka van, legtöbbször a moderátor meg is magyarázza. Ha nem, lehet számonkérni a topikban vagy PM-ben, de azért 1-2 nap csúszásért ne idegeskedjen már senki.
2014. február 08. 11:17
Idézet (idone @ 2014.02.06. 19:07)
Én akárhogyan is számolom, az 1 év még mindig nincs lejárva, mivel moderátoroknál ennyi a határidő. 
Bocsi... nem voltam elég figyelmes...
2014. február 08. 14:33
|
|
|
Idézet (Agüero10 @ 2014.02.07. 15:13)
Szeretném,ha át lenne csatolva Cavani Diego Costa és Lucas Moura a RealMadrid1Fan nevű barátomhoz és cserébe átadja nekem Rafael Van der Vaartott Köszönöm szépen előre is!
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.