Adatlapos topik
2014. február 05. 19:19
Johnny Depp adatlapja lejárt!mehet a pályázatos profilra!
2014. február 05. 20:02
|
|
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline
|
Sziasztok, ha még senki nem tette meg, szeretném elkérni Ray Toro adatlapját, mert ha jól számoltam, lejárt nála a 6 hónap és a szerkesztője is inaktív.
Rövid életrajz:
Raymond Toro, amerikai zenész, 1977. július 15-én született a New Jersey-i Kearny-ben. A kilencvenes években több bandában is megfordult köztük az 1994-ben alakult The Rodneys-ban is. Első és egyetlen albumukat 1998-ban adták ki, "Soccertown USA" címmel. A hírnevet a My Chemical Romance hozta meg neki, ahol háttérénekesként és szólógitárosként működött 2001-től. A banda 2013-ban feloszlott, jelenleg saját dalokon dolgozik.
Rövid életrajz:
Raymond Toro, amerikai zenész, 1977. július 15-én született a New Jersey-i Kearny-ben. A kilencvenes években több bandában is megfordult köztük az 1994-ben alakult The Rodneys-ban is. Első és egyetlen albumukat 1998-ban adták ki, "Soccertown USA" címmel. A hírnevet a My Chemical Romance hozta meg neki, ahol háttérénekesként és szólógitárosként működött 2001-től. A banda 2013-ban feloszlott, jelenleg saját dalokon dolgozik.
2014. február 06. 10:06
Sziasztok!
Kedves Moderátorok!
Az utóbbi néhány napba észrevettem,hogy tűnnek el a lapjaim;nem tudom miért tegnap s azt ettem észre,hogy 3 lapom nincs meg.Miért van ez?
Kedves Moderátorok!
Az utóbbi néhány napba észrevettem,hogy tűnnek el a lapjaim;nem tudom miért tegnap s azt ettem észre,hogy 3 lapom nincs meg.Miért van ez?
2014. február 06. 15:11
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Helló mindenkinek!
Szeretnék ezen a héten 3 adatlapot igényelni az egyik Pique lenne,akit régeben szerkesztette és a kép is szabályokba ütközik.A másik Dallas Lovato lenne,akit még régebben frissitettek és a harmadik Luke Evans őt meg a legrégebben szerkesztettek a 3 közül.Köszönöm szépen előre is!
Szeretnék ezen a héten 3 adatlapot igényelni az egyik Pique lenne,akit régeben szerkesztette és a kép is szabályokba ütközik.A másik Dallas Lovato lenne,akit még régebben frissitettek és a harmadik Luke Evans őt meg a legrégebben szerkesztettek a 3 közül.Köszönöm szépen előre is!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. február 06. 15:41
Szia!
Gerardot nem kérheted el, mert csak 25-én jár le a hat hónap, és előre nem lehet elkérni!
Gerardot nem kérheted el, mert csak 25-én jár le a hat hónap, és előre nem lehet elkérni!
Idézet (Agüero10 @ 2014.02.06. 15:11)
Helló mindenkinek!
2014. február 06. 15:59
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Idézet (Sellőgirl @ 2014.02.06. 14:42)
bocsi, hogy beleszólok, de valaki már elkérte és megbeszélte _ToTo_-val, hogy lapot is vállal érte, ha kell. Nem tudom, hogy ez jelent valamit, csak szólok, hogy már elkérték.
Izayoi
2014. február 06. 16:07
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Helló mindenkinek!
Tegnap már leírtam ezzel kapcsolatban a dolgokat. Csak vissza kellene menni 1-2 oldalt.
2014. február 06. 16:07
Helló mindenkinek!
És Luke lapja sem kerülhet hozzád, mert duracell kiemelt tag, így neki 9 hónap áll rendelkezésére az adatlapjai frissítésére.
2014. február 06. 17:51
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Sziasztok!
Az adatlapok amik Heart U profiljára kerültek - a 22-es csomag, az nálam volt és én mindet rendbe tettem, a múlt héten pakolta át Bessie a Starity profilra!!
Illetve majd el szeretném kérni a 21-es lapcsomagot.
(de ez nem sürgős
)
Az adatlapok amik Heart U profiljára kerültek - a 22-es csomag, az nálam volt és én mindet rendbe tettem, a múlt héten pakolta át Bessie a Starity profilra!!
Illetve majd el szeretném kérni a 21-es lapcsomagot.
Bessie
2014. február 06. 19:06
Hello!
Kellan Lutz adatlapját szeretném elkérni, mivel az utolsó módosítás 2013.05.24.-én történt meg.
( https://starity.hu/sztarok/kellan-lutz/ )
Előre is köszönöm.
Üdv.
Kellan Lutz adatlapját szeretném elkérni, mivel az utolsó módosítás 2013.05.24.-én történt meg.
Előre is köszönöm.
Üdv.
2014. február 06. 19:07
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26338 Csatolások: 2441121 Azonosító: 180890 offline
|
Idézet (eszter1239 @ 2014.02.06. 19:06)
Hello!
Előre is köszönöm.
Üdv.
Előre is köszönöm.
Üdv.
Én akárhogyan is számolom, az 1 év még mindig nincs lejárva, mivel moderátoroknál ennyi a határidő.
Shenayla
2014. február 06. 19:31
Nagyon szépen köszönöm CanDee Sweet ezt a villám csatolást!
2014. február 06. 19:31
Sziasztok szeretném kérni hogy átcsatolnátok Kissbull felhasználohoz Kovács Diána "VV Dia" adatlapját! Előre is nagyon köszönöm
2014. február 06. 19:40
Idézet (eszter1239 @ 2014.02.06. 19:06)
Hello!
Előre is köszönöm.
Üdv.
Előre is köszönöm.
Üdv.
Az még hagyján, hogy moderátornál van, tehát rá 12 hónap vonatkozik, de szerintem picit pofátlanság csak így elkérni a szerkesztő legnagyobb kedvencét...
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.