Sziasztok!
Szeretnék elkérni 2 adatlapot az egyik Mike Posner lenne,akit már lassan 1 éve frissitettek és ki is egészíteném melsleg.A másik Iniesta lenne,mert őt is már elég rég szerkesztették.Köszönöm szépen előre is!
Adatlapos topik
2014. január 29. 17:53
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. január 30. 08:03
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Halihó!
Lenne ez a lap, kinek a szerkesztője már több, mint egy hónapja megkapta a lapot, de még nem szerkesztett rajta semmit, na jó esetleg a profilképet, de abban sem vagyok biztos. Ha lehetséges szeretném elkérni, írtam egy pár soros életrajzot, amit természetesen a napokban bővítenék! Ha esetleg csatolnátok a lapot hozzám, annak nagyon örülnék és hálám örökké üldözne titeket!
ESSEMM
Magánélete:
Boros Tamás, azaz Essemm 1988 július 5-én látta meg a napvilágot, Kapuváron.
Karrierje:
A 2010-ben berobbant rapper sikere a mai napig töretlen. Magyrországon a hip-hop élet egyik legegyedibb zenészének tartják számon. A Garage Productions-nak köszönhetően vált híressé, körülbelül 13 éve van ebben a szakmában és folyamatosan azon van, hogy stílusát tökéletesen kidolgozza. Eddig összesen hivatalosan két nagylemeze jelent meg, az első a ROCKSTAR volt, aminek akkora sikere lett, hogy egy remixes változatot is kiadtak belőle. Második a 112 című nagylemeze volt, ami 2012 augusztusában került a boltok polcaira, és azóta is ebből a lemezből sikerült eladnia a legtöbbet, arról nem beszélve, hogy Magyarország egyik legkeresettebb raplemeze lett.
Lenne ez a lap, kinek a szerkesztője már több, mint egy hónapja megkapta a lapot, de még nem szerkesztett rajta semmit, na jó esetleg a profilképet, de abban sem vagyok biztos. Ha lehetséges szeretném elkérni, írtam egy pár soros életrajzot, amit természetesen a napokban bővítenék! Ha esetleg csatolnátok a lapot hozzám, annak nagyon örülnék és hálám örökké üldözne titeket!
ESSEMM
Magánélete:
Boros Tamás, azaz Essemm 1988 július 5-én látta meg a napvilágot, Kapuváron.
Karrierje:
A 2010-ben berobbant rapper sikere a mai napig töretlen. Magyrországon a hip-hop élet egyik legegyedibb zenészének tartják számon. A Garage Productions-nak köszönhetően vált híressé, körülbelül 13 éve van ebben a szakmában és folyamatosan azon van, hogy stílusát tökéletesen kidolgozza. Eddig összesen hivatalosan két nagylemeze jelent meg, az első a ROCKSTAR volt, aminek akkora sikere lett, hogy egy remixes változatot is kiadtak belőle. Második a 112 című nagylemeze volt, ami 2012 augusztusában került a boltok polcaira, és azóta is ebből a lemezből sikerült eladnia a legtöbbet, arról nem beszélve, hogy Magyarország egyik legkeresettebb raplemeze lett.
_ToTo_
2014. január 30. 08:53
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (ILLI @ 2014.01.28. 19:45)
tom!de akor ha toto nem serkezti adatlapait akor rá nem vonatkozik hatarido? 
De vonatkozik, viszont mivel ő (is) intézi a lapkéréseket, kétlem, hogy ilyen hangnemben odaadná neked. Ha nagyon szeretnéd, írsz neki.
2014. január 30. 09:17
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Lizania @ 2014.01.30. 08:53)
De vonatkozik, viszont mivel ő (is) intézi a lapkéréseket, kétlem, hogy ilyen hangnemben odaadná neked. Ha nagyon szeretnéd, írsz neki.
Ilyen helyesírással remélem a közelébe sem engedi. A profilszövegétől szegény Kazinczy forog a sírjában.
2014. január 30. 16:03
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Stephen @ 2014.01.29. 16:02)
Sziasztok
El szeretném vállalni a 2. csomagot Alexandra Stan adatlapjáért. Előre is köszönöm.
El szeretném vállalni a 2. csomagot Alexandra Stan adatlapjáért. Előre is köszönöm.
Alexandra Stan lapját nem lehet elkérni. Én raktam át a lapot mert néhány adat hiányzik a szerkesztéséből, és egy hete van az illetőnek, hogy kijavítsa. Az igaz, hogy elfelejtettem aznap nyomni egy szerkesztem gombot, hogy tudjátok, ez a dátum mikortól érvényes, de ettől függetlenül nem kérhető jelenleg.
2014. január 30. 16:27
2014. január 30. 17:38
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Helló mindenkinek!
Szeretném elkérini Mike Posner és Iniesta adatlapját,akiknek már régóta volt frissitve a lapjuk és ki is egészíteném egy pár dologal.Köszönöm előre is!
Szeretném elkérini Mike Posner és Iniesta adatlapját,akiknek már régóta volt frissitve a lapjuk és ki is egészíteném egy pár dologal.Köszönöm előre is!
2014. január 30. 19:07
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
Szeretném elkérni Tania Vázquez lapját,hisz már lejárt a 6 hónap.
http://starity.hu/sztarok/tania-vazquez/
Életrajz :
Tania Vázquez 1977. július 31.-én Acaponeta-ban, Mexikóban született.Színésznő és modellként dolgozik.A Centro de Educación Artística de Televisa (CEA)-ban kézdte tanulmányait.
1985-ben megkapta élete első szerepét Mujer, casos de la vida real című telenovellában,majd a Maria Isabel sorozatban 1977-ben megkapta Sofia szerepét.Ezek után még olyan telenovellákban kapott szerepeket,mint a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg Barbara Mori,Sebastian Rulli és Eduardo Santamarina mellett,A liliomlány,Yo amo a Juan Querendón,Pokolba a szépfiúkkal!,Mindörökké szerelem,Corazón indomable - Maricruz.Legújabb szerepét 2014-ben Quiero amarte sorozatban kapta,mint Carolina Rivera Karyme Lozano és Christian de la Fuente mellett.
Előre is köszönöm szépen.
http://starity.hu/sztarok/tania-vazquez/
Életrajz :
Tania Vázquez 1977. július 31.-én Acaponeta-ban, Mexikóban született.Színésznő és modellként dolgozik.A Centro de Educación Artística de Televisa (CEA)-ban kézdte tanulmányait.
1985-ben megkapta élete első szerepét Mujer, casos de la vida real című telenovellában,majd a Maria Isabel sorozatban 1977-ben megkapta Sofia szerepét.Ezek után még olyan telenovellákban kapott szerepeket,mint a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg Barbara Mori,Sebastian Rulli és Eduardo Santamarina mellett,A liliomlány,Yo amo a Juan Querendón,Pokolba a szépfiúkkal!,Mindörökké szerelem,Corazón indomable - Maricruz.Legújabb szerepét 2014-ben Quiero amarte sorozatban kapta,mint Carolina Rivera Karyme Lozano és Christian de la Fuente mellett.
Előre is köszönöm szépen.
Ildikócska10
2014. január 30. 19:31
Idézet (Heart U @ 2014.01.30. 16:15)
Ha még szabadok, szeretném elvállalni a 22-es és 25-ös csomagokat. 
Észrevettem, hog a 25-ös csomagba bekerült Fantasia Barrino lapja, ám a lap már egy másik csomagban is benne volt, amit June vállalt el. Van lehetőség helyette Austin North lapját betenni a csomagba? Köszönöm szépen.
2014. január 30. 19:40
Sziasztok!
Észrevettem,hogy Julia McKenzie adatlapja utoljára 2011-ben volt szerkesztve,én szivesen lennék a szerkesztője.Ezért összegyűjtöttem róla adatokat:
Julia McKenzie (született 1941, február 17) angol színésznő, énekes és színházi rendező. A televíziós közözönség az Agatha Christie könyvek alapján készült sorozatból a Miss Marple-ból ismerte meg,melyben Miss Marple-t alakította. Ezen kívűl még látható volt a Fresh Fields-ben is.
Előre is köszönöm.
Észrevettem,hogy Julia McKenzie adatlapja utoljára 2011-ben volt szerkesztve,én szivesen lennék a szerkesztője.Ezért összegyűjtöttem róla adatokat:
Julia McKenzie (született 1941, február 17) angol színésznő, énekes és színházi rendező. A televíziós közözönség az Agatha Christie könyvek alapján készült sorozatból a Miss Marple-ból ismerte meg,melyben Miss Marple-t alakította. Ezen kívűl még látható volt a Fresh Fields-ben is.
Előre is köszönöm.
2014. január 30. 21:25
|
StephenI Was Feeling Epic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 3477 Csatolások: 417 Azonosító: 181305 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.01.30. 16:03)
Alexandra Stan lapját nem lehet elkérni. Én raktam át a lapot mert néhány adat hiányzik a szerkesztéséből, és egy hete van az illetőnek, hogy kijavítsa. Az igaz, hogy elfelejtettem aznap nyomni egy szerkesztem gombot, hogy tudjátok, ez a dátum mikortól érvényes, de ettől függetlenül nem kérhető jelenleg.
Próbálj valaki mást keresni.
Bocsánat, de nem tudtam.
Akkor J. K. Rowling adatlapjáért szeretnék pályázni ha lehet.
2014. január 31. 11:37
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2014.01.30. 21:05)
Arról nem beszélve, hogy amit én adtam neki két lapot, hozzájuk se nyúlt, csak Mia profilképét cserélte le, egy nem éppen jó minőségű képre - pedig már nála vannak 1 hónapja.
idone
2014. január 31. 11:45
Idézet (TheDanush @ 2014.01.31. 11:37)
Arról nem beszélve, hogy amit én adtam neki két lapot, hozzájuk se nyúlt, csak Mia profilképét cserélte le, egy nem éppen jó minőségű képre - pedig már nála vannak 1 hónapja.
Bocsánatot kérek,ha sok lapom rosszul van kitöltve ,csak még a csomagommal próbálkozok foglalkozni,és nincs sok időm a többire.(a World dokumentumba menten le ezért nincs még kitöltve a csomagom adott lapja)
2014. január 31. 12:04
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Stephen @ 2014.01.30. 21:25)
Bocsánat, de nem tudtam.
Nyilván, ezért szóltam
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.