Idézet (AmyVie @ 2014.06.29. 17:25)
Lehet én vagyok fáradt, de nem értem a kérdésedet. Miért kéne elvenni valakitől a lapokat azért, mert egy hónapja nem szerkesztette őket? Van, hogy egy hónap alatt semmi nem történik az adott sztárral - van aki évek óta stagnál, nem adott ki új albumot, nem szerepelt új filmekben stb. Évike tényleg kiírta, hogy megválna pár lapjától, de szíve joga visszavonni ezt. Van, hogy én is elolvasom a levelet, majd később válaszol - és van, hogy lazán el is felejtem, mert nem ez az első az életemben. Szóval szerintem ne lihegd túl, hagyj időt Évikének, hogy majd reagáljon
Nem azt kértem hogy egyből csatolják át, csak érdeklődtem ezzel kapcsolatosan. És nem érzem ezt túl lihegésnek, csak le írtam hogy mi volt és ennyi.
Az lenne a túl lihegés, ha szó szerint arra kérném a moderátorokat hogy adják nekem azokat a lapokat amiket januárban illetve májusban frissített utoljára. De nem tettem és nem is teszem ezt meg.
Igen tény és való, hogy vissza vonhatja azt a kiírását.
Lehet tényleg elfelejtette, de lehet hogy ez nála a nemmel egyenlő. Bár megkértem a levelek végén, akárhogy is dönt akkor is legyen szíves nekem jelezni.
Különben ez a topik ezért van hogy adatlapokkal kapcsolatos kérdéseinket/bajainkat le írjuk.
De lehet neked van igazad, még várok akkor hát ha vissza jelez...