Adatlapos topik
2013. július 20. 11:50
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
sziasztok,azt szeretném mondani,hogy bestiak Vanessa Hudgens adatlapját már régóta nem frissíti,és ha frissíti is akkor is csak a profilképet,szóval szeretném,ha elvennétek tőle és nekem vagy LoveNessanak adnátok.Köszönöm
2013. július 20. 11:52
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Kedves Moderátorok!
Ezek a lapok már több mint 2 éve nem voltak frissítve, a szerkesztőjük is viszonylag régebben lépett fel. Légyszíves Starity-re rakjátok.
Lilla06
Ezek a lapok már több mint 2 éve nem voltak frissítve, a szerkesztőjük is viszonylag régebben lépett fel. Légyszíves Starity-re rakjátok.
Lilla06
2013. július 20. 12:02
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Genoveva01 @ 2013.07.20. 11:50)
sziasztok,azt szeretném mondani,hogy bestiak Vanessa Hudgens adatlapját már régóta nem frissíti,és ha frissíti is akkor is csak a profilképet,szóval szeretném,ha elvennétek tőle és nekem vagy LoveNessanak adnátok.Köszönöm
Tudod, ez nem így működik. Ráadásul szerintem ebből hagyd ki LoveNessát, mivel nem hiszem, hogy Ő kért meg, hogy a nevében írj. Ha elvennék bestiaktól, ami úgysem fog megtörténni, mert a legutolsó adat rajta 2013-as, és rendesen ki van töltve, akkor is a Starity profilra menne át, és pályázat útján lenne elajándékozva.
2013. július 20. 12:30
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
szeretném az ő adatlapját : Michael Eric Reid,nagyon szeertném és rendben is fogom tartani és azokat az adatlapokat,amik nálam vannak,azokat már rendbe szedtem !
2013. július 20. 12:33
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.20. 12:02)
Tudod, ez nem így működik. Ráadásul szerintem ebből hagyd ki LoveNessát, mivel nem hiszem, hogy Ő kért meg, hogy a nevében írj. Ha elvennék bestiaktól, ami úgysem fog megtörténni, mert a legutolsó adat rajta 2013-as, és rendesen ki van töltve, akkor is a Starity profilra menne át, és pályázat útján lenne elajándékozva.
nem is szándékoztam belekeverni,csak ha már elveszik tőle,akkor szerintem ő érdemelné meg a legjobban
2013. július 20. 12:43
Sziasztok!
Szerintem a Starity profilra kéne rakni Logan Henderson lapját,mert nem csinált semmit az életrajzával a szerkesztője.Tegnap lett utoljára szerkesztve,de ugyan olyan rövid mint volt.Múltkor írtam a szerkesztőnek privátot,hogy szívesen szerkeszteném az adatlapját,mert van mit írni róla.
Köszönöm!
Szerintem a Starity profilra kéne rakni Logan Henderson lapját,mert nem csinált semmit az életrajzával a szerkesztője.Tegnap lett utoljára szerkesztve,de ugyan olyan rövid mint volt.Múltkor írtam a szerkesztőnek privátot,hogy szívesen szerkeszteném az adatlapját,mert van mit írni róla.
Köszönöm!
2013. július 20. 14:22
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Szeretném Eliza Taylor-Cotter adatlapját. Májusban volt utoljára szerkesztve, akkor a szerkesztője volt utoljára aktív, életrajza sincs.
Pár mondat róla
Eliza Jane Taylor-Cotter néven 1989. október 24-én született Melbourne-ben, Victoria államban, Ausztráliában. A Calder High Schoolban érettségizett le. Miután szerepelt a Pirate Islands-ben, feltűnt Rosie Cartwrightként a The Sleepover Club sorozatban. Ezt követően a Neighbours sorozat stábjához csatlakozott. Epizódszerepeket kapott olyan sorozatokban, mint Blue Water High, a Rush, az Affter Effects, az All Saints és a City Homicide. Első amerikai szerepe Cassidy a The Spectacular Now-ban.
Pár mondat róla
Eliza Jane Taylor-Cotter néven 1989. október 24-én született Melbourne-ben, Victoria államban, Ausztráliában. A Calder High Schoolban érettségizett le. Miután szerepelt a Pirate Islands-ben, feltűnt Rosie Cartwrightként a The Sleepover Club sorozatban. Ezt követően a Neighbours sorozat stábjához csatlakozott. Epizódszerepeket kapott olyan sorozatokban, mint Blue Water High, a Rush, az Affter Effects, az All Saints és a City Homicide. Első amerikai szerepe Cassidy a The Spectacular Now-ban.
2013. július 20. 14:33
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Candee Sweet megkért mindenkit, hogy egyelőre hanyagoljuk a Starity profilra pakolós adatlapokat! Ha van egy adatlap, amit ti nem akartok szerkeszteni, akkor mondjatok le róla, viszont ha olyat találtok, amelyik már egy ideje nem volt szerkesztve, akkor vagy elkérhetitek, vagy írjatok a szerkesztőjének (ha aktív), hogy tegye rendbe vagy pedig ha nem aktív, akkor férjetek meg tőle. Légyszi vegyétek figyelembe a kérelmét!
11 felhasználónak tetszik:
Lizania,
Alison Lerman,
Luckie,
Sztár Mániás,
kurrek,
idone,
FruFruChan,
hana001,
silenc,
pink_bunny,
Nessuna
2013. július 20. 15:35
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online |
Heló!szeretném elkérni Jari Mäenpää adatlapját ha lehetséges mivel nincsen szerkesztője és utoljára valamikor tavaly lett frissitve és találtam egy pár hibásan kitöltött adatot is... ja és nagyon szépen köszönöm Petri Lindroost
2013. július 20. 20:27
Idézet (Nessa123 @ 2013.07.20. 12:43)
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
1 hetet kapott 14-től számítva. Tehát ha holnap is ilyen lesz, el fogom csatolni!
2013. július 20. 20:28
Idézet (TarjaNightwish @ 2013.07.20. 15:35)
Heló!szeretném elkérni Jari Mäenpää adatlapját ha lehetséges mivel nincsen szerkesztője és utoljára valamikor tavaly lett frissitve és találtam egy pár hibásan kitöltött adatot is... ja és nagyon szépen köszönöm Petri Lindroost
5-10 soros életrajzot hozzá légyszi!
2013. július 20. 20:59
Haley Webb lapját elkérném határidő és életrajzi információk hiányában. Előre is köszönöm.
2013. július 20. 21:38
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online |
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.07.20. 20:28)
5-10 soros életrajzot hozzá légyszi!
Jari Mäenpää teljes nevén Jari "Arbaal" Mäenpää 1977 december 23-án született Finnországban.Finn gitáros,énekes,dalszerző...2004-ben alapitotta a Wintersun névre keresztelt együttesét,azelőtt 1996-2004-ig a finn folk/viking metalt játszó Ensiferum együttes frontembere volt valamint tagja volt még a szintén finn Arthemesia együttesnek is valamint az Immemorial együttesnek...Nagyonjó barátok az Ensiferum alapitójával Markus Toivonennel kiválása után is nagyon sokat segitenek egymásnak és dolgoznak együtt Jari pedig azóta is szivesen dolgozik együtt egykori társaival és részt vesz a dalok irásában az Ensiferum számára...
2013. július 21. 00:56
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Szép jó estét!
Szeretném elkérni Rachael Carpani adatlapját ( már ha lehetséges ) a Starity profilról!?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szeretném elkérni Rachael Carpani adatlapját ( már ha lehetséges ) a Starity profilról!?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
2013. július 21. 09:01
Esmée Denters lapjánál 2010-nél nincsen újabb információ, tudom hogy ezer alatt de azért gondoltam teszek egy próbát hátha megkaphatom.
Ha pedig nem akkor pedig döntsétek el mi legyen vele - mert ugye starityre most nem lehet lapot tenni.
Ha pedig nem akkor pedig döntsétek el mi legyen vele - mert ugye starityre most nem lehet lapot tenni.
2013. július 21. 13:37
Idézet (malna90 @ 2013.07.21. 09:01)
Esmée Denters lapjánál 2010-nél nincsen újabb információ, tudom hogy ezer alatt de azért gondoltam teszek egy próbát hátha megkaphatom.
Lehet rá lapot csatoltatni, csak nem az ilyen 'tízezernyolcszázötvenhatos sorszámú ismeretlen emberkéket.
1 felhasználónak tetszik:
lA-dONNA
2013. július 21. 14:41
Idézet (TarjaNightwish @ 2013.07.20. 21:38)
Jari Mäenpää teljes nevén Jari "Arbaal" Mäenpää 1977 december 23-án született Finnországban.Finn gitáros,énekes,dalszerző...2004-ben alapitotta a Wintersun névre keresztelt együttesét,azelőtt 1996-2004-ig a finn folk/viking metalt játszó Ensiferum együttes frontembere volt valamint tagja volt még a szintén finn Arthemesia együttesnek is valamint az Immemorial együttesnek...Nagyonjó barátok az Ensiferum alapitójával Markus Toivonennel kiválása után is nagyon sokat segitenek egymásnak és dolgoznak együtt Jari pedig azóta is szivesen dolgozik együtt egykori társaival és részt vesz a dalok irásában az Ensiferum számára...
http://starity.hu/sztarok/jari-maenpaa/
Nagyon szépen köszönöm a csatolást
2013. július 21. 15:19
Jill Wagner lapját elkérném, mert nincs szerkesztőnek jelentkező gomb. Előre is köszönöm!
2013. július 21. 17:46
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Szeretném Penelope Mitchell adatlapját a Starity profilról.
Penelope Mitchell Melbourne-ben Ausztráliában született 1991. március 11-én. Édesanyja francia származású. Van két bátyja. A Melbourne University-re járt. Karrierjét 2009-ben kezdte, leginkább rövidfilmekben volt látható. Feltűnt a Rush - A hajsza és az Offspring sorozatokban, valamint a 6 Plots és The Joe Manifesto filmekben. Első komolyabb szerepe a Hemlock Grove-ban Letha Godfrey. Jövőbeli tervei között szerepel a The Curse of Downers Grove film.
Eliza Taylor-Cotter színésznő pedig már csak az Eliza Taylor nevet használja, nem tudom ez ügyben ide kell írni vagy máshova.
Penelope Mitchell Melbourne-ben Ausztráliában született 1991. március 11-én. Édesanyja francia származású. Van két bátyja. A Melbourne University-re járt. Karrierjét 2009-ben kezdte, leginkább rövidfilmekben volt látható. Feltűnt a Rush - A hajsza és az Offspring sorozatokban, valamint a 6 Plots és The Joe Manifesto filmekben. Első komolyabb szerepe a Hemlock Grove-ban Letha Godfrey. Jövőbeli tervei között szerepel a The Curse of Downers Grove film.
Eliza Taylor-Cotter színésznő pedig már csak az Eliza Taylor nevet használja, nem tudom ez ügyben ide kell írni vagy máshova.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.