Adatlapos topik
2013. július 30. 08:28
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (WWE Dorka @ 2013.07.29. 21:47)
Sziasztok.
Szeretném elkérni Farkas Gábor és Törőcsik Dániel adatlapját. Nincsen szerkesztője de nem tudok rámenni hogy szerkeszteni akarom. Meg tudnátok tenni hogy átrakjátok őket hozzám?
Szeretném elkérni Farkas Gábor és Törőcsik Dániel adatlapját. Nincsen szerkesztője de nem tudok rámenni hogy szerkeszteni akarom. Meg tudnátok tenni hogy átrakjátok őket hozzám?
Mindkettőnél hiányzik a bió, ezért írj mindkettőhöz egy 5-6 soros életrajzot és akkor a tiéd lehet.
1 felhasználónak tetszik:
WWE Dorka
2013. július 30. 12:21
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline |
Idézet (Kazuo @ 2013.07.30. 08:28)
Mindkettőnél hiányzik a bió, ezért írj mindkettőhöz egy 5-6 soros életrajzot és akkor a tiéd lehet.
Rákerestem az interneten de egyszerűen nem ad ki normál életrajzot.. Csak azt hogy a filmben mi történik..
Nessuna
2013. július 30. 12:38
Idézet (WWE Dorka @ 2013.07.30. 12:21)
Rákerestem az interneten de egyszerűen nem ad ki normál életrajzot.. Csak azt hogy a filmben mi történik..
De akkor meg hogy akarod szerkeszteni?
2013. július 30. 12:38
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (WWE Dorka @ 2013.07.30. 12:21)
Nincs esetleg hivatalos Facebook oldaluk? Mert akkor onnan egy kevéske infót össze tudsz gyűjteni.
Amúgy nem értem, hogy minek kellett az Éjjel-nappal Budapest amatőr színészeinek adatlapot csinálni.
2013. július 30. 12:39
KazuoMrs. Howell |
Idézet (Nessuna @ 2013.07.30. 12:38)
De akkor meg hogy akarod szerkeszteni?
Hát nézd, ez nem az ő hibája, nem tehet róla, hogy nem talál kellő infót róluk. Elvégre ők eléggé noname emberek.
2013. július 30. 12:43
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Kedves CanDee!
Kérlek csatold át idone-hoz Justin Bartha lapját, mert nekiadtam, előre is köszönöm
Kérlek csatold át idone-hoz Justin Bartha lapját, mert nekiadtam, előre is köszönöm
idone
2013. július 30. 12:52
Idézet (Kazuo @ 2013.07.30. 12:39)
Hát nézd, ez nem az ő hibája, nem tehet róla, hogy nem talál kellő infót róluk. Elvégre ők eléggé noname emberek.
Nem leszúrásból mondtam. Tényleg nincs róluk adat, még a Facebookjukon sincs semmi, amit használni lehetne. Nem véletlen, hogy az Anikóén kívül szinte mindegyikőjüknek üres az életrajza. Annyit tudok erről a srácról, hogy modell volt eredetileg. :S
Beyla
2013. július 30. 12:56
recklessbitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 45 Csatolások: 302 Azonosító: 201828 offline |
szeretném elkérni https://starity.hu/sztarok/christina-perri/ adatlapját. Hatalmas rajongója vagyok, imádom őt, örülnék ha nálam lehetne
2013. július 30. 12:57
KazuoMrs. Howell |
Idézet (recklessbitch @ 2013.07.30. 12:56)
szeretném elkérni https://starity.hu/sztarok/christina-perri/ adatlapját. Hatalmas rajongója vagyok, imádom őt, örülnék ha nálam lehetne
Christina ezer alatti ezért pályázat lesz rá kiírva. Augusztus 16-án lehet rá pályázni nem másolt, rendesen megírt full bióval.
2013. július 30. 14:45
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
Hello
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan kaphatnám meg Avan Jogia adatlapját,ugyanis a profilkép lecserélésén kívül a szerkesztője mást nem csinál,és amúgy is nagyon szeretném,minden adatlapom rendben van.
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan kaphatnám meg Avan Jogia adatlapját,ugyanis a profilkép lecserélésén kívül a szerkesztője mást nem csinál,és amúgy is nagyon szeretném,minden adatlapom rendben van.
2013. július 30. 15:07
KazuoMrs. Howell |
Idézet (Genoveva01 @ 2013.07.30. 14:45)
Hello
Ezer alatti adatlap ezért ha el is veszik a szerkesztőjétől, pályázat lesz rá kiírva.
2013. július 30. 15:15
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Szeretném Lucy Fry adatlapját átvenni. Az adatlapképe nagyított, életrajza is rövid, amit még én írtam, mivel egy korábbi szerkesztője nem volt hajlandó, valamint 2012-es adatot tartalmaz csak.
2013. július 30. 18:13
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet
10. Az inaktív szerkesztő, akkor számít inaktívnak, ha legalább 3 hónapja nem látogatta meg a fórumot. Ilyenkor lehet egy moderátornak jelezni, hogy igényt tartanál valamelyik lapjára.
4. Azok a lapok amik nincsenek rendesen frissítve, csak a kép cserélődik, de pl. az életrajzban az utolsó információk 2005 vagy 2007-ből valók - szintén átadásra kerülhetnek akkor is, ha nincs meg a 6 hónap szerkesztetlenség.
Ha valaki ilyen lapot kér, a szerkesztő kap egy üzenetet, hogy frissítse, ha 2-3 napon belül nincs változás, elveszti a lapot.
4. Azok a lapok amik nincsenek rendesen frissítve, csak a kép cserélődik, de pl. az életrajzban az utolsó információk 2005 vagy 2007-ből valók - szintén átadásra kerülhetnek akkor is, ha nincs meg a 6 hónap szerkesztetlenség.
Ha valaki ilyen lapot kér, a szerkesztő kap egy üzenetet, hogy frissítse, ha 2-3 napon belül nincs változás, elveszti a lapot.
2 kérdésem lenne.
1: Ha maga az adatlap szerkesztője látogatja az oldalt, de van hiányos adatlapja, 2011-es az utolsó információ a személyről, aki igencsak aktív, tehát lehetne róla még mit írni, 2013-as információkat is bőven, de még nem telt le a 6 hónap, akkor lehet vele kezdeni valamit? Írtam az illetőnek levelet, hogy elég hiányos az életrajz, én szívesen átvállalnám tőle a lapot, de nem is válaszolt, és magát az adatlapot sem frissíti továbbra sem. Ha ő nem szerkeszti, más se szerkessze alapon talán, vagy hogy? Azért írok ide, mert nem akarok 40 megválaszolatlan üzenetet írni az illetőnek, mert csak a saját időmet vesztegetem vele. Szóval valaki tudna valamit tenni az ügyben?
2: Habár nem 2005-2007-es az utolsó információ, és még kevesebb, mint 6 hónapja nem volt szerkesztve, nem lehetne mégis pályázatot indítani a lapért?
2013. július 30. 21:12
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline |
Idézet (Kazuo @ 2013.07.30. 12:38)
Nincs esetleg hivatalos Facebook oldaluk? Mert akkor onnan egy kevéske infót össze tudsz gyűjteni.
Amúgy nem értem, hogy minek kellett az Éjjel-nappal Budapest amatőr színészeinek adatlapot csinálni.
Majd megnézem.. De igazad vann.. Inkább nem is kellenek ..
Kazuo
2013. július 30. 21:24
Szia!
Mivel nem szerkeszti megfelelően, és a leveledre sem válaszolt, akkor vagy elveszik tőle, és pályázatot írnak majd ki rá, vagy figyelmeztetik. Bár nem hiszem, hogy kéne neki figyelmeztetést írni, hiszen Te írtál már neki. Ebből elvileg pályázat lesz. De nem biztos, mert jó ideje a Starity profilra sem kerülnek elhanyagolt lapok, mert annyi van, mint égen a csillag.
Mivel nem szerkeszti megfelelően, és a leveledre sem válaszolt, akkor vagy elveszik tőle, és pályázatot írnak majd ki rá, vagy figyelmeztetik. Bár nem hiszem, hogy kéne neki figyelmeztetést írni, hiszen Te írtál már neki. Ebből elvileg pályázat lesz. De nem biztos, mert jó ideje a Starity profilra sem kerülnek elhanyagolt lapok, mert annyi van, mint égen a csillag.
Idézet (Kelsey @ 2013.07.30. 18:13)
2 kérdésem lenne.
1: Ha maga az adatlap szerkesztője látogatja az oldalt, de van hiányos adatlapja, 2011-es az utolsó információ a személyről, aki igencsak aktív, tehát lehetne róla még mit írni, 2013-as információkat is bőven, de még nem telt le a 6 hónap, akkor lehet vele kezdeni valamit? Írtam az illetőnek levelet, hogy elég hiányos az életrajz, én szívesen átvállalnám tőle a lapot, de nem is válaszolt, és magát az adatlapot sem frissíti továbbra sem. Ha ő nem szerkeszti, más se szerkessze alapon talán, vagy hogy? Azért írok ide, mert nem akarok 40 megválaszolatlan üzenetet írni az illetőnek, mert csak a saját időmet vesztegetem vele. Szóval valaki tudna valamit tenni az ügyben?
2: Habár nem 2005-2007-es az utolsó információ, és még kevesebb, mint 6 hónapja nem volt szerkesztve, nem lehetne mégis pályázatot indítani a lapért?
Kelsey
2013. július 30. 21:33
WWE DorkaFallen Angel |
Sziasztok. Szeretném elkérni Jon Cryer adatlapját mert nincsen szerkesztője. Itt az életrajz:
Jon Cryer 1965. április 16-án látott napvilágot New York City-ben.
Édesapja David Cryer, édesanyja Gretchen Cryer híres Broadway sztárok voltak. Jon amikor 3 éves lett, a szülők elváltak. Később édesapjának lett egy lánya (Robin), egy másik nőtől, így Jon-nak 1 féltestvére van. Jon magánélete kis részben hasonlít Alan Harperéhez, mivel 1999-ben feleségül vette Sarah Triggert (filmbeli nevén Judy Harper), és 2000 június 27-én megszületett fiúk, Charlie Austin (Jake Harper).2004-ben elváltak. 2007 januárjában Jay Leno show-jában bejelentette, hogy eljegyezte Lisa Joynert (Candy), és 2007 júniusában Mexikóban összeházasodtak, és még máig együtt vannak. 2009-ben örökbefogadtak egy kislányt (Daisy-t), nem sokkal a születése után került hozzájuk és Jon fiát, Charlie-t is közösen nevelik.
Jon Cryer 1965. április 16-án látott napvilágot New York City-ben.
Édesapja David Cryer, édesanyja Gretchen Cryer híres Broadway sztárok voltak. Jon amikor 3 éves lett, a szülők elváltak. Később édesapjának lett egy lánya (Robin), egy másik nőtől, így Jon-nak 1 féltestvére van. Jon magánélete kis részben hasonlít Alan Harperéhez, mivel 1999-ben feleségül vette Sarah Triggert (filmbeli nevén Judy Harper), és 2000 június 27-én megszületett fiúk, Charlie Austin (Jake Harper).2004-ben elváltak. 2007 januárjában Jay Leno show-jában bejelentette, hogy eljegyezte Lisa Joynert (Candy), és 2007 júniusában Mexikóban összeházasodtak, és még máig együtt vannak. 2009-ben örökbefogadtak egy kislányt (Daisy-t), nem sokkal a születése után került hozzájuk és Jon fiát, Charlie-t is közösen nevelik.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.