Kedves Moderátorok!
szeretném ha Südi Iringó adatlapját átcsatolnátok Zsanett.Szülietthez.
és Chris Klein adatlapját Sztár Mániáshoz.
Köszönöm!
Adatlapos topik
2013. augusztus 22. 16:03
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
2013. augusztus 22. 16:05
Idézet (Lizania @ 2013.08.22. 16:03)
Legegyszerűbb módszer, írni Lady Suzy-nak ezügyben, hogy csatolja kapcsolódónak. Ez miért nem jutott eszedbe?
Nem én vagyok a szerkesztője, csak szerintem már ideje lenne, mivel már ugye mint írtam eljegyezték egymást és még mindig nincs ott Perrie kapcsolódónak. Csak ennyi.
2013. augusztus 22. 16:08
Esztóka122 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 513 Csatolások: 34 Azonosító: 208023 offline |
Szeretném Staritytól elkérni Feke Pál adatlapját mert már több mint 1 éve nem szerkesztették.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. augusztus 22. 16:08
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (matita @ 2013.08.22. 16:05)
Nem én vagyok a szerkesztője, csak szerintem már ideje lenne, mivel már ugye mint írtam eljegyezték egymást és még mindig nincs ott Perrie kapcsolódónak. Csak ennyi.
De Lady Suzy a szerkesztője, így egyedül őt tudja megtenni, hogy csatolja. Mint írtam érdemesebb neki írni ezügyben, mert senki sem szereti, ha a háta mögött okoskodnak a lapjait illetően. (És az okoskodás szót általánosan használtam, nem rád értve, még mielőtt felháborodnál).
2013. augusztus 22. 16:15
Idézet (Lizania @ 2013.08.22. 16:08)
De Lady Suzy a szerkesztője, így egyedül őt tudja megtenni, hogy csatolja. Mint írtam érdemesebb neki írni ezügyben, mert senki sem szereti, ha a háta mögött okoskodnak a lapjait illetően. (És az okoskodás szót általánosan használtam, nem rád értve, még mielőtt felháborodnál).
Persze értem. Csak tudod, nem figyeltem, hogy ki a szerkesztője ezért nem ugrott be, hogy kiről beszélsz.
2013. augusztus 22. 17:25
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Kedves ToTo, Bessie, CanDee Sweet!
Szeretném elkérni Addison Timlin lapját a Starity profilról.
Itt az életrajz eleje:
Addison Jayne Timlin 1991. június 29-én született Philadelphiában. Filmes debütálására 2005-ben került sor, amikor a Derailed című filmben egy 14 éves cukorbeteg lányt alakított. A filmben Clive Owen és Melissa George játszották a szüleit. Ezután Maddy volt a The Isabel Fish nevű rövidfilmben, amit Lara Zizic rendezett a Columbia Filmfesztivál miatt. Szerepelt a rövid életű 3lbs című sorozatban is mint Charlotte Hanson, a Stanley Tucci által megformált főszereplő lánya.
Előre is köszönöm szépen!
Szeretném elkérni Addison Timlin lapját a Starity profilról.
Itt az életrajz eleje:
Addison Jayne Timlin 1991. június 29-én született Philadelphiában. Filmes debütálására 2005-ben került sor, amikor a Derailed című filmben egy 14 éves cukorbeteg lányt alakított. A filmben Clive Owen és Melissa George játszották a szüleit. Ezután Maddy volt a The Isabel Fish nevű rövidfilmben, amit Lara Zizic rendezett a Columbia Filmfesztivál miatt. Szerepelt a rövid életű 3lbs című sorozatban is mint Charlotte Hanson, a Stanley Tucci által megformált főszereplő lánya.
Előre is köszönöm szépen!
2013. augusztus 22. 17:47
Ott van a Partner részen, az miért nem elég?
Idézet (matita @ 2013.08.22. 16:01)
2013. augusztus 22. 17:52
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Sziasztok! Szeretném elkérni a Starity profilról Alexey Vorobyov lapját, ha lehetséges Előre is köszönöm
Rövid életrajz: Alexey Vorobyov orosz színész és énekes, 1988 január 19.-én született Tulaban. Gyerekkorában sokat focizott, s akkoriban ezen a pályán képzelte el a jövőjét, de később rájött, nem ez az, amit igazán szeretne. Zenei főiskolán tanult tovább, ahol harmonikázni tanult. Diplomája megszerzése után ismét egy zenei iskolába jelentkezett, ahol az énektudását szerette volna fejleszteni. A zenélés mellett 2006 óta rendszeresen színészkedik is, több produkcióban játszott már főszerepet. 2011-ben ,,Get you'' című dalával ő képviselte Oroszországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol végül a 16. helyet sikerült megszereznie.
Rövid életrajz: Alexey Vorobyov orosz színész és énekes, 1988 január 19.-én született Tulaban. Gyerekkorában sokat focizott, s akkoriban ezen a pályán képzelte el a jövőjét, de később rájött, nem ez az, amit igazán szeretne. Zenei főiskolán tanult tovább, ahol harmonikázni tanult. Diplomája megszerzése után ismét egy zenei iskolába jelentkezett, ahol az énektudását szerette volna fejleszteni. A zenélés mellett 2006 óta rendszeresen színészkedik is, több produkcióban játszott már főszerepet. 2011-ben ,,Get you'' című dalával ő képviselte Oroszországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol végül a 16. helyet sikerült megszereznie.
2013. augusztus 22. 19:28
Sziasztok!
Szeretném szerkeszteni Kristin Cavalarri adatlapját 1000 feletti és már lejárt a határidő mert utoljára 2012.10.28-án volt szerkesztve.
Az életrajz eleje:
Kristin Elizabeth Cavallar amerikai színésznõ és valóságshow-szereplõ.1987 január 5-én Denverben született és van egy testvére. Szülei elváltak és ő az édesanyjával Barringtonbe költözött. Kristin a színészkedés mellett még modellkedik is. Kristin a modellkedés és a színészkedés mellett sok időtt fordított a jótékonykodásra is.
És Vanessa Minnillo lapja is régen volt már szerkesztve.
Szeretném szerkeszteni Kristin Cavalarri adatlapját 1000 feletti és már lejárt a határidő mert utoljára 2012.10.28-án volt szerkesztve.
Az életrajz eleje:
Kristin Elizabeth Cavallar amerikai színésznõ és valóságshow-szereplõ.1987 január 5-én Denverben született és van egy testvére. Szülei elváltak és ő az édesanyjával Barringtonbe költözött. Kristin a színészkedés mellett még modellkedik is. Kristin a modellkedés és a színészkedés mellett sok időtt fordított a jótékonykodásra is.
És Vanessa Minnillo lapja is régen volt már szerkesztve.
2013. augusztus 22. 19:37
Idézet (Byee @ 2013.08.21. 15:40)
Szeretném elkérni Edith Piaf adatlapját, utoljára 2010-ben volt frissítve. És ezen kívül Gáspár Tibor adatlapját is, ha lehet ! Előre is köszi!
Gáspár Tiborhoz 5-6 soros életrajzot kérek!
2013. augusztus 22. 19:44
Idézet (Shenayla @ 2013.08.21. 16:08)
Sziasztok!
Dasha Kapustina adatlapján bár még nem telt le a hat hónapos határidő, mégis szeretném elkérni, vagy kérni, hogy szóljatok a szerkesztőjének (aki aktív) de nem látom, hogy szerkesztené, még rendes életrajz sincs! És az alapadatai sincsenek jól kitöltve(pl:nem zöld a szeme hanem kék). Már vagy 3 levelet írtam neki, hogy cserélje el velem. Ha ír neki életrajzot nem fogok pattogni! Addig is köszi!
Dasha Kapustina adatlapján bár még nem telt le a hat hónapos határidő, mégis szeretném elkérni, vagy kérni, hogy szóljatok a szerkesztőjének (aki aktív) de nem látom, hogy szerkesztené, még rendes életrajz sincs! És az alapadatai sincsenek jól kitöltve(pl:nem zöld a szeme hanem kék). Már vagy 3 levelet írtam neki, hogy cserélje el velem. Ha ír neki életrajzot nem fogok pattogni! Addig is köszi!
Olyan túl sokkal többet én sem találtam róla. De írok neki, hogy módosítson rajta amit tud. Ha mégse reagál a 6 hónap leteltével megkaphatod.
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
2013. augusztus 22. 19:50
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.08.22. 19:44)
Olyan túl sokkal többet én sem találtam róla. De írok neki, hogy módosítson rajta amit tud. Ha mégse reagál a 6 hónap leteltével megkaphatod.
Szia, persze kivárom a 6 hónapot de akkora rajongója nem lehet Dashának, mert én találtam életrajzot, sőt weboldala is van. Igaz fordítóval de lehet neki bővebb életrajzot írni.
De mondom ha megírja neki, nem ugrálok. És köszii a csatolásokat!
2013. augusztus 22. 20:03
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline |
Most láttam hogy Rachel Brooke Smithnek nincsen szerkesztője és a starity oldalán van..Én nagyon szeretnék a szerkesztője lenni..
Itt egy rövid kis életrajz:
Rachel Brooke Smith 1987 November 7-én született Arizónában.5 testvére van.Rachel legismertebb filmje a Hajrá csajok 5: A nagy összecsapás amelyben Avry szerepében tűnt fel.2010-ben pár epizódban látható volt az így jártam anyátokkal című sorozatban.A díva című filmben is szerepelt amelyben szintén táncost alakított pont mint a hajrá csajok című filmben.
Itt egy rövid kis életrajz:
Rachel Brooke Smith 1987 November 7-én született Arizónában.5 testvére van.Rachel legismertebb filmje a Hajrá csajok 5: A nagy összecsapás amelyben Avry szerepében tűnt fel.2010-ben pár epizódban látható volt az így jártam anyátokkal című sorozatban.A díva című filmben is szerepelt amelyben szintén táncost alakított pont mint a hajrá csajok című filmben.
2013. augusztus 22. 21:22
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kedves CanDee, Bessie és Toto!
Most vettem észre, hogy egy hatalmas kedvencemnél, Mark Harmonnál egy ideje lejárt a hat hónap. Mivel nem pályázható a lap, így szívesen átvenném a gondozását, hiszen nagy kedvenc az Úr!
Ezer köszönet érte!
Most vettem észre, hogy egy hatalmas kedvencemnél, Mark Harmonnál egy ideje lejárt a hat hónap. Mivel nem pályázható a lap, így szívesen átvenném a gondozását, hiszen nagy kedvenc az Úr!
Ezer köszönet érte!
2013. augusztus 22. 21:31
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Szeretném Starity profilról elkérni Mark Jansen lapját.
Életrajz:
Mark Jansen holland heavy metal zenész.
1978 december 15-én született Reuver városában.
Zenei karrierje 1995-ben az After Forever nevű bandával indult. Gitárosa, énekese és fő zeneszerzője volt az együttesnek. Két albumot adtak ki közösen majd 2002-ben Jansen kilépett az After Foreverből, zenei nézeteltérések miatt.
Több klasszikus és szimfonikus részeket tartalmazó zenét szeretett volna, ezért társakat keresett új projektjéhez.
Folyt.köv.
Életrajz:
Mark Jansen holland heavy metal zenész.
1978 december 15-én született Reuver városában.
Zenei karrierje 1995-ben az After Forever nevű bandával indult. Gitárosa, énekese és fő zeneszerzője volt az együttesnek. Két albumot adtak ki közösen majd 2002-ben Jansen kilépett az After Foreverből, zenei nézeteltérések miatt.
Több klasszikus és szimfonikus részeket tartalmazó zenét szeretett volna, ezért társakat keresett új projektjéhez.
Folyt.köv.
2013. augusztus 22. 22:01
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Kedves moderátorok, szeretném elkérni Goran Visnjic adatlapját, nem volt szerkesztve majdnem egy éve. És a szerkesztője sem volt fent az oldalon január óta. Nagy kedvencem eme horvát pasi. Előre is köszönöm nektek!!
Szép napot
És utólag is köszönöm Shin Min Ah nevének átírását!
Szép napot
És utólag is köszönöm Shin Min Ah nevének átírását!
2013. augusztus 22. 22:29
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Két kedvencemet szeretném.Woody Allennek nincs szerkesztője, Tré Coolnál pedig lejárt a szerkesztési idő.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.