Michelle Williams, az egykori Destiny's Child nevű lánybanda tagja utoljára 2008-ban adott ki lemezt. Most egy új dalt készített el, melynek premierje ma volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Michelle Williams - If We Had Your Eyes
2013. június 24. 20:07
A három lány közül mindig neki tetszett legkevésbé a hangja. Most se tetszik, de a dal nagyon szép lett!
2013. június 24. 20:08
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ez nem igazán tetszik.
2013. június 24. 20:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nekem nem jön be
2013. június 24. 20:25
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Juhuhuhuhhú, köszi Beliyah!
Alig vártam már a dalt, ma végre hallhattam. A teaser alapján nagyon jóra számítottam és tényleg az lett. Michelle a szólóalbumain kevésbé volt fogékony a popdalokra, ez is tök r&b-s lett, aminek nagyon örülök. Bízom benne, hogy az ő albumán is lesz egy közös dal a DC-s lányokkal.
Alig vártam már a dalt, ma végre hallhattam. A teaser alapján nagyon jóra számítottam és tényleg az lett. Michelle a szólóalbumain kevésbé volt fogékony a popdalokra, ez is tök r&b-s lett, aminek nagyon örülök. Bízom benne, hogy az ő albumán is lesz egy közös dal a DC-s lányokkal.
2013. június 24. 23:45
nem tetszik, semmit nem mond el. hát igazából mindegy mert többet nem is hallok róla, rohadtúl nem vágom kiez a csaj, szóval inkább lese szólom.
2013. június 25. 16:24
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Eddig sem igazán tetszettek Michelle zenéi, és szerintem ez is elég laposra sikerült.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

1 felhasználónak tetszik: