Klippremier: 2NE1 - Falling In Love
2015. szeptember 01. 23:27
Nem tudom 2013-as kommentelők hogy tudott ennyi hülyeséget összehordani. Főleg az a Cassie lány. GD hátán felkapaszkodni? :'D Jól van lányom, jár a keksz.
Nem értem... mi bajotok van Dara unnieval? Hogy szép? Hogy még a szőke is JÓL ÁLL neki? Hogy KÜLÖNEGES hangja van? Hogy TUDD TÁNCOLNI? ._. De ezen a hang dolgon nagyon kiakadtam. Miért, Ellie Goulding (vagy hogy írják xDD) "I need you" c. számában, milyen hangja van az énekesnőnek? Hát, ő sem egy Beyonce.
És még egy kérdés... CL hogy a francba lehet az első számú (női) rapperek között, ha annyira "nem tud rappelni, csak kiabál"?! Megmutatom én neked hogy mi az a kiabálás, de azt nem felejted el.
Nem értem... mi bajotok van Dara unnieval? Hogy szép? Hogy még a szőke is JÓL ÁLL neki? Hogy KÜLÖNEGES hangja van? Hogy TUDD TÁNCOLNI? ._. De ezen a hang dolgon nagyon kiakadtam. Miért, Ellie Goulding (vagy hogy írják xDD) "I need you" c. számában, milyen hangja van az énekesnőnek? Hát, ő sem egy Beyonce.
És még egy kérdés... CL hogy a francba lehet az első számú (női) rapperek között, ha annyira "nem tud rappelni, csak kiabál"?! Megmutatom én neked hogy mi az a kiabálás, de azt nem felejted el.
2015. november 22. 12:40
Amióta kijött,csak ezt hallgatom,amúgy nemtudom hogy minek kell ide írni olyan embereknek akik semmit sem tudnak a K-popról...
Bevallom becsülettel hogy DARÁT én sem kedvelem,de van bennem annyi méltóság hogy csak a jó dolgairól írok a rosszakat pedig inkább megtartom magamnak..Először is Dara:Nagyon gyönyörű a klippben,tetszik a haja,sajnos nem kap valami túl sok részt de amúgy nagyon aranyos..
BOM:Imádom,gyönyörű hangja van és az ő ruhái most a legjobbak (Bocsi CL)
Minzy:ÁÁh,ez a lány /Nő olyan kis édes és a haja
nekem nagyon tetszik.Nagyon gyönyörűű
Cl:Perfection hozta atőle megszokott formáját,repje egyszerűen fantasztikus és ez a haj?!Nagyon jól áll neki..
A dallal nincs semmi bajom..Tény és való hogy tökéletes,de sajnos a klipp rendezőjéhez lenne egy-két keresetlen szavam....
Bevallom becsülettel hogy DARÁT én sem kedvelem,de van bennem annyi méltóság hogy csak a jó dolgairól írok a rosszakat pedig inkább megtartom magamnak..Először is Dara:Nagyon gyönyörű a klippben,tetszik a haja,sajnos nem kap valami túl sok részt de amúgy nagyon aranyos..
BOM:Imádom,gyönyörű hangja van és az ő ruhái most a legjobbak (Bocsi CL)
Minzy:ÁÁh,ez a lány /Nő olyan kis édes és a haja
Cl:Perfection hozta atőle megszokott formáját,repje egyszerűen fantasztikus és ez a haj?!Nagyon jól áll neki..
A dallal nincs semmi bajom..Tény és való hogy tökéletes,de sajnos a klipp rendezőjéhez lenne egy-két keresetlen szavam....
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: