Demi Lovato kiborult
2013. július 22. 09:06
A hozzászólásodat szerkeszteni is tudod, nem kell kétszer hozzászólni egy cikkhez
Amúgy ez jó kérdés. :/ Lehet már ő se tudja, mit beszél. Ha annyira intimnek tartja, ne csináljon róla képet, aztán csókolom.
Amúgy ez jó kérdés. :/ Lehet már ő se tudja, mit beszél. Ha annyira intimnek tartja, ne csináljon róla képet, aztán csókolom.
Idézet (suzy1212 @ 2013.07.22. 09:03)
mármint mi az intim? ( bocsi félreírtam)
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2013. július 22. 09:24
Akinek nem inge, ne vegye magára
Egyébként jól ismerem Beylat, és lehet, h néha valóban átesik a ló túlsó oldalára. Ez így igaz. De azért azt lássuk már be, h az esetek 99%-ában igaza van.
Egyébként, ha sérti az oldal szabályzatát, azokat is ki lehetne tiltani, akik Beylat sértegetik, lebunkózzák, stb. Vagy nem? Bagoly mondja verébnek tipikus esete.
Engem se érdekel,ha nem szeretik a kedvenceimet, esetleg bántják őket, ha nekik ettől jobb a lelkiviláguk, tegyék csak. Nem az a fontos, h Te szereted? Miért is kéne, h egyforma véleménnyel legyetek? Nem ez a fontos.
Azt még elmondanám, h nagyon kedveltem Demit régebben, mert az tény, h gyönyörű hangja van, és kitartó ember, de az, h mostanában mindenért kivágja a hisztit, és - IGEN - még a rajongóit is sértegeti, ezt valaki írta is az egyik cikkénél, az nektek nem fáj? Mert ha nem, akkor komolyan el vagytok vakulva. Egy sztár, aki Twitter-szünetet tart, mert a rajongói szerint egy másik sztár rossz útra vitte, és ezért írtak neki - igen, a Hannah Beth-es ügyre gondolok -, az már eléggé túlzás. Miért őket bünteti a saját butasága - vagy felnőtté válása? :/ - miatt?
Egyébként jól ismerem Beylat, és lehet, h néha valóban átesik a ló túlsó oldalára. Ez így igaz. De azért azt lássuk már be, h az esetek 99%-ában igaza van.
Egyébként, ha sérti az oldal szabályzatát, azokat is ki lehetne tiltani, akik Beylat sértegetik, lebunkózzák, stb. Vagy nem? Bagoly mondja verébnek tipikus esete.
Engem se érdekel,ha nem szeretik a kedvenceimet, esetleg bántják őket, ha nekik ettől jobb a lelkiviláguk, tegyék csak. Nem az a fontos, h Te szereted? Miért is kéne, h egyforma véleménnyel legyetek? Nem ez a fontos.
Azt még elmondanám, h nagyon kedveltem Demit régebben, mert az tény, h gyönyörű hangja van, és kitartó ember, de az, h mostanában mindenért kivágja a hisztit, és - IGEN - még a rajongóit is sértegeti, ezt valaki írta is az egyik cikkénél, az nektek nem fáj? Mert ha nem, akkor komolyan el vagytok vakulva. Egy sztár, aki Twitter-szünetet tart, mert a rajongói szerint egy másik sztár rossz útra vitte, és ezért írtak neki - igen, a Hannah Beth-es ügyre gondolok -, az már eléggé túlzás. Miért őket bünteti a saját butasága - vagy felnőtté válása? :/ - miatt?
Idézet (Kelsey @ 2013.07.19. 23:44)
Tudjuk,hogy gyűlölöd, hánysz tőle, de baromi unalmas, hogy non-stop, ctrl+c ctrl+v, ugyanazt a szöveget nyomod. Nem unod még azt, hogy nyomon követed MINDEN lépését, és úgy csüngsz szegény lányon, mintha az életed múlna rajta? Nem tudom, ha más lenne szidva, és nem egy tucatsztár, egy kis celebecske, aminek sokan tartják Demit, mennyire tolerálná itt bárki a véleményezésedet. Ne szeresd Demit. Isten ments, hogy ekkora bűnbe vidd magad, de a vehemenciádból vegyél már vissza egy kicsit, mert bunkó vagy, a többi rajongót meg sérted, ami nem is tudom, sérti az oldal szabályzatát?
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2013. július 22. 11:06
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Én megértem Demit,mert mi köze bárkinek is a magánéletéhez?
2013. július 22. 11:39
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Ja, elhiszem, hogy rossz neki, amiért kiszivárogtatják a privát dolgait, meg minden... de tényleg, ha már együtt járnak, akkor miért kell így titkolózni? Mi szégyellnivaló van azon? De ki tudja, talán a végén még meg is sajnálom a szörnyű élete miatt... ha máshogy, másból nem tud megélni, mint a sztároskodásból, akkor vállalja a következményeit.
2013. július 22. 14:04
bw0011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 206662 offline |
Egyrészt megértem Demit!! Mert ez nem szép dolog!!
De másrészt egyet értek az előttem hozzászólókkal! Ha már együtt járnak akkor miért titkolózik ennyire!!
Ja de viszont tényleg ez szánalmas!!
De másrészt egyet értek az előttem hozzászólókkal! Ha már együtt járnak akkor miért titkolózik ennyire!!
Ja de viszont tényleg ez szánalmas!!
2013. július 22. 15:44
És akkor mivan ? attól,hogy sztár még ugyanolyan életet élhetne...csak egyesek nemhagyják..
2013. július 22. 15:58
Katicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 166381 offline |
számíthatott volna rá hogy egszer úgyis kiderül hogy együtt járnak nem? Hát ez így derült ki szerintem ennyire nem kellett volna felkapni a vizet. Ilyen fotója minden 3. embernek van fent a neten szóval még azt sem lehet mondani hogy annyira intim kép lenne...miért? mert csókolóznak? nagy cucc... xD
Mondjuk az elég csúnya hogy bárkinek csak úgy fel tudják törni a telóját.. :/
Mondjuk az elég csúnya hogy bárkinek csak úgy fel tudják törni a telóját.. :/
2013. július 22. 17:13
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Ma már lépten-nyomon lehet találkozni nem csak hasonló, de durvább képekkel is, vagy akár az utcán is élő fenékfogdosós-mozgós kiadásban is, úgyhogy szerintem ez még nem olyan kiborító. De meg tudom érteni a reagálását is, mert én sem szeretném, ha az egyéni privát dolgaim csak úgy felkerülnének a netre. Sajnos ilyen világban élünk. Ehhez kell alkalmazkodni, óvatosnak és elővigyázatosnak kell lenni, ha nem akarunk hasonló eseteket, pláne az ő esetében, hogy eléggé sokan ismerik is.
A szerelmi élete meg olyan dolog, ami csak rá és a párjára tartozik. Majd ha úgy dönt, akkor felvállalja, ha meg mégsem, akkor annak is meg lesz az oka.
A szerelmi élete meg olyan dolog, ami csak rá és a párjára tartozik. Majd ha úgy dönt, akkor felvállalja, ha meg mégsem, akkor annak is meg lesz az oka.
2013. július 22. 17:25
wirdzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 152532 offline |
Hát sajnálom, hogy így lealacsonyodott a világ. Miért akarnak mindent megtudni a sztárok életéről? Utálom a lesifotósokat, felforgatják mindenki életét, és közzéteszik a neten. Ettől érzi a legtöbb ember kínosnak magát, pedig csak olyan dolgok történnek meg velük, mint mindenki mással is.
2013. július 22. 19:20
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline |
Egyet ertek Demivel.Utalom az ilyen "minden-leben kanal" embereket.Sajnos en szemelyesen is ismerek ilyen emberek.Egyszeruen szornyu hogy esgyesek keptelen tiszteletben tartani masok es a hiressegek maganeletet.
2013. július 22. 22:04
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Egyetértek Demivel, és hát nagyon cukik a képeken:)
2013. július 23. 00:07
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
Teljesen igaza van.Senkinek sincs joga mások magánéletében turkálni
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.