Cikksorozatunkban öt emlékezetes sztárvita részleteit mutatjuk be. Olvasd el, milyen botrányos esete volt Adam Lambertnek, Hayley Williamsnek, Katy Perry-nek, Lady Gagának, vagy éppen a One Directionnek!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legnagyobb sztárviták
2013. július 22. 09:54
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Előfordulnak ilyen esetek...
:/
2013. július 22. 09:59
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Én The Wanteddal,nem értek egyet hiszen ők kezdték ezt az egész vitát,mivel az 1D az nem is mondott róluk semmit.
2013. július 22. 09:59
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A TW&1D vitán sokat kacagtam.
2013. július 22. 10:06
De amúgy máig nem értem, hogy a többi 1D tagot minek keverte bele a The Wanted ebbe az egészbe, amikor csak Louis és talán Zayn cukkolta Őket. Ne értsétek félre, mindkét bandát kedvelem, de azért na
2013. július 22. 10:08
Jól sikerült a cikk, voltak itt tényleg kemény viták az évek alatt.
2013. július 22. 10:08
Adam Lambert vs. Gokey család
Most csak én vagyok annyira síkh*lye, hogy nem tudom, ki az a Danny Gokey?
„örüljön, hogy valaki akarja az autogramját”-igen, valószínű, hogy Danny örülne annak, ha valaki elkérné az értéktelen autogramját.
Hayley Williams vs. Farro-tesók
Nagyon megdöbbentem, mikor először hallottam, hogy a tesók kilépnek a bandából. Szó szerint majdnem sírva fakadtam, hiszen nagyon szerettem őket is. De annak azért örülök, hogy a Paramore lényegében Paramore maradt és ugyanolyan fantasztikus zenét csinálnak, mint azelőtt.
The Wanted vs One Direction
Azért jogos volt Tom beszólása ezeknek a kis nyikhajoknak. Bírom az ilyen kis agyi toprongyokat, akik azt hiszik, hogyha van egy kis nevük, akkor úgy beszélnek a másikkal/másikról, ahogy nekik kedvük van hozzá. Az összes 'szívtiprót' meg kéne egyszer csapni, aztán majd észhez térnének. Én nem vagyok különösebben egyik rajongója sem, de a The Wanted tagjai nekem szimpatikusabbak és szerintem tehetségesebbek is. Várom a directionerek támadását.
Most csak én vagyok annyira síkh*lye, hogy nem tudom, ki az a Danny Gokey?
„örüljön, hogy valaki akarja az autogramját”-igen, valószínű, hogy Danny örülne annak, ha valaki elkérné az értéktelen autogramját.
Hayley Williams vs. Farro-tesók
Nagyon megdöbbentem, mikor először hallottam, hogy a tesók kilépnek a bandából. Szó szerint majdnem sírva fakadtam, hiszen nagyon szerettem őket is. De annak azért örülök, hogy a Paramore lényegében Paramore maradt és ugyanolyan fantasztikus zenét csinálnak, mint azelőtt.
The Wanted vs One Direction
Azért jogos volt Tom beszólása ezeknek a kis nyikhajoknak. Bírom az ilyen kis agyi toprongyokat, akik azt hiszik, hogyha van egy kis nevük, akkor úgy beszélnek a másikkal/másikról, ahogy nekik kedvük van hozzá. Az összes 'szívtiprót' meg kéne egyszer csapni, aztán majd észhez térnének. Én nem vagyok különösebben egyik rajongója sem, de a The Wanted tagjai nekem szimpatikusabbak és szerintem tehetségesebbek is. Várom a directionerek támadását.
2013. július 22. 10:12
Kelly Osbourne egy p*csa, ezen nincs mit vitatkozni. A többi, jó, + remélem a TW egyszer jól összeveri a 1D-t
2013. július 22. 10:20
A The wanted kezdte az egészet, szóval ők maradjanak csak csendben!
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

3 felhasználónak tetszik: