A legnagyobb sztárviták
2013. október 09. 19:57
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Jujj te napról napra hülyébb leszel...bár azt hittem hogy ez már NEM lehetséges..de ismét tévedtem! xD És nem hagynád már abba végre ezeket a fárasztó DEDÓS beszólásokat "barom állat" ....könyörgöm hol élünk! ..XD úgy szeretem hogy rögtön rám hárítasz mindent.."Tudod ki a dedós? Hát te..." blablabla... De nem érdekel addig kötekszel ameddig akarsz!
2013. október 14. 21:14
|
|
Francy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 212756 offline
|
Halljátok öröm olvasni a ,,veszekedést"XD
Én is 1D-t hallgatok mostanában pedig régen UTÁLTAM (igen direkt nagy betűvel) őket.
Tehát demi01 ebben az esetben Susannak adok igazat......mások a vélemények.
A másik...kicsit tényleg dedósok ezke a ,,csakazértis visszavágok!" erőltetett hozzászólások.Mert egy kb. pár napra vitapartner nélkül maradtál és te még fel***szed a ,,haragod" (legalábbis próbálod)
és ha nem kapsz választ csak folytatod.....el kéne gondolkodni.
Én is 1D-t hallgatok mostanában pedig régen UTÁLTAM (igen direkt nagy betűvel) őket.
Tehát demi01 ebben az esetben Susannak adok igazat......mások a vélemények.
A másik...kicsit tényleg dedósok ezke a ,,csakazértis visszavágok!" erőltetett hozzászólások.Mert egy kb. pár napra vitapartner nélkül maradtál és te még fel***szed a ,,haragod" (legalábbis próbálod)
és ha nem kapsz választ csak folytatod.....el kéne gondolkodni.
2013. október 15. 21:46
demi01 már ne is haragudj de tényleg nagyon gyerekes vagy úgyhogy én is Susan-nak adok igazat
2013. október 18. 19:26
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Köszönöm az egyetértéseket..de az ilyen bárkivel előfordulhat! Ilyenkor mi a legvalószínűbb..védem magam és a kedvencem! De szerintem ezzel ti is így vagytok!
2014. február 06. 13:39
|
|
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline
|
Susan McKelaway
Mégis miért lennének rájuk féltékenyek...?? Mert valamelyik okostojás elkezdte hogy "húú a Wanted csak a sikereik miatt vitáznak"? Erről szó sincs.... a Wanted és a One Direction mindíg is egy rivális banda marad mert gondoljatok bele.. valaminek kellett lennie a viták előtt amiből ez lett.. és szerintetek Jay miért szólta le Louis-t? Mert teljesen igaza van! Az 1D minden alkalommal visszaél azzal a lehetőséggel hogy ők jobban a TW-nél! És ez egyáltalán nem igazság! Jogosan mennek a viták.. ja és még ha jól tudom a boxmeccs meglett volna tartva de a drága 1D a koncertek után fogta magát és leléptek mert nem volt bennük annyire gerincesség ha már ők harcolták ki maguknak akkkor rendezzék is le! De végül nem lett belőle semmi! A Fan-ok egyértelmű hogy a kedvenc bandájára teszik az igazat.. de néha jó lenne a dolgok mögé is nézni! És igen is van helyes a TW-ből! Nathan James Sykes bármelyik 1D-s tagnál helyesebb és értelmesebb gondolkodású mint ők! Nekem ennyi a véleményem.
Forrás: http://starity.hu/magazin/39623-a-legnagyobb-sztarvitak/#comment#ixzz2sXr5GH9I
Nahát akkor te nem vay normális! Az 1D sosem volt hülye, És Louis semcsinált semmi rosszat!!!! Szeretünk louis, nem lesz , legyőzitek azokat a majmokat!!!
Mégis miért lennének rájuk féltékenyek...?? Mert valamelyik okostojás elkezdte hogy "húú a Wanted csak a sikereik miatt vitáznak"? Erről szó sincs.... a Wanted és a One Direction mindíg is egy rivális banda marad mert gondoljatok bele.. valaminek kellett lennie a viták előtt amiből ez lett.. és szerintetek Jay miért szólta le Louis-t? Mert teljesen igaza van! Az 1D minden alkalommal visszaél azzal a lehetőséggel hogy ők jobban a TW-nél! És ez egyáltalán nem igazság! Jogosan mennek a viták.. ja és még ha jól tudom a boxmeccs meglett volna tartva de a drága 1D a koncertek után fogta magát és leléptek mert nem volt bennük annyire gerincesség ha már ők harcolták ki maguknak akkkor rendezzék is le! De végül nem lett belőle semmi! A Fan-ok egyértelmű hogy a kedvenc bandájára teszik az igazat.. de néha jó lenne a dolgok mögé is nézni! És igen is van helyes a TW-ből! Nathan James Sykes bármelyik 1D-s tagnál helyesebb és értelmesebb gondolkodású mint ők! Nekem ennyi a véleményem.
Forrás: http://starity.hu/magazin/39623-a-legnagyobb-sztarvitak/#comment#ixzz2sXr5GH9I
Nahát akkor te nem vay normális! Az 1D sosem volt hülye, És Louis semcsinált semmi rosszat!!!! Szeretünk louis, nem lesz , legyőzitek azokat a majmokat!!!
2014. február 06. 13:40
|
|
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline
|
BOcs javítom:
Nahát akkor te nem vay normális! Az 1D sosem volt hülye, És Louis semcsinált semmi rosszat!!!! Szeretünk Louis, nem lesz baj , legyőzitek azokat a majmokat!!!
Nahát akkor te nem vay normális! Az 1D sosem volt hülye, És Louis semcsinált semmi rosszat!!!! Szeretünk Louis, nem lesz baj , legyőzitek azokat a majmokat!!!
2014. szeptember 04. 14:53
|
|
DorkaXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 224548 offline
|
Jesus... Senkinek nincs jobb dolga, mint, h itt veszekedjen? Semmi értelme. Attól, h neked mi a véleményed egy bandáról/énekesről még nem változtat semmit. Én régen nem szerettem a one direction-t, pedig nem is ismertem őket, még a dalaikat is alig nemhogy a hátterüket. Mostanra ők lettek a kedvenc bandám. Ti is úgy veszekedtek meg 'úúúútáljátok' egymást, h nem is ismeritek egymást. De azért még ne öljétek meg egymást, mert más a véleményetek.
2015. november 08. 14:52
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Szegény Louis!!! Nem ismerem a The Wnated-et, de ha a One Direction nem szereti őket, akkor én sem!!!
2015. november 08. 14:53
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Bocsi, félreírtam: *The Wanted*
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: