Vége az Indul a riszának
2013. július 27. 14:04
Örülök neki, egyre jobban irritált a sorozat. De csak külföldön vagy Magyarországon is megszűnik?
2013. július 27. 15:02
Bunkóság, hogy "nincs szükségük többé a Disney-re"-re, mivel ezzel váltak híressé..
2013. július 27. 15:24
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Borzalmas egz sorozat volt, kezdetben a világból ki lehetett üldözni vele. A lányokat se szerettem különösebben... azért sok sikert kívánok nekik. (Egyébként nem hiszem, hogy túl nagy lett volna a barátság kettejük között.) Vessék csak le a Disney békjóit.
2013. július 27. 15:27
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Angelx, biztos, hogy még kb másfél-két évig vetíti a Disney, mert nemrég még a Hannah Montanából is láttam valamennyit, tehát kizárt, hogy egyből leveszik a műsorról. Csak már nem forgatnak új részeket.
2013. július 27. 16:01
Sose volt kedvenc sorozatom a Shake It Up...de ennyi erővel mért nem törlik ki a Disney-t??? h ha ennyire be gázoltak h csak törölgetik a sorozatokat ennyi erővel töröljék ki az egész csatornát...nincs szükségük a Disney-re...komolyan így hálálkodnak Zendaya-ék...H ha Disney nem lenne a Shake It Up se...
2013. július 27. 16:44
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én most azt olvastam egy angol oldalon, hogy Zendaya marad a Disney-nél mert egy új sorozatot csinálnak amiben benne lesz!
2013. július 27. 17:25
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Én a végére utáltam, csak akkor néztem, ha már irtózatosan unatkoztam vagy épp nem ment semmi a TV-ben. Egyszerűen irritáló volt, hogy 500-szor ismétlés ment belőle, aztán volt 1-2 új rész, aztán azt is ismételték. A szereplőket megutáltam, mert a végére nagyon erőltetett volt az egész. Nekem a Sok sikert, Charlie sokkalta jobban fog hiányozni, mint ez az agyonnyomatott gagyiság.
Egyébként a Jessie-t nem tudnák törölni a műsorlistáról?
Ennél unalmasabb, jelentéktelenebb sorozat nincs is a Disney csatornán!
Egyébként a Jessie-t nem tudnák törölni a műsorlistáról?
2013. július 27. 17:36
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
hála az égnek, nem nagyon bírtam ezt a sorozatot, bár az is lehet, h már kinőttem belőle, de akkor sem tarom őket tehetségesnek a színészetben...az már más, h így is mekkora sikerre és népszerűségre tettek szert...
2013. július 27. 17:37
Idézet (PinkBarbie @ 2013.07.27. 16:44)
Én most azt olvastam egy angol oldalon, hogy Zendaya marad a Disney-nél mert egy új sorozatot csinálnak amiben benne lesz! 
Na, akkor kezdődik a szakítópróba. Ki megy vajon többre: Daya, aki megtartja a Disneys hátszelet, de közben már építgeti a saját karrierjét, vagy Bella, aki Disneys hátszél nélkül próbálkozik ugyanezzel? Az idő eldönti...
2013. július 27. 17:39
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem sokáig voltak...
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: