Vége az Indul a riszának
2013. július 26. 22:42
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
neeeeeeeeemááááááááááááááááááááááár:( pedig tök jó "volt"
2013. július 26. 22:42
|
|
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline
|
Szerettem azt a műsort
kár hogy vége.
De azért lehetett volna folytatni.De most vége és jönnek még újjak,újjak,újjak,
De semelyik műsor nem érheti el ezt.
De azért lehetett volna folytatni.De most vége és jönnek még újjak,újjak,újjak,
De semelyik műsor nem érheti el ezt.
2013. július 26. 22:52
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Kár.Pedig szerettem/szeretem
2013. július 26. 23:11
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Egy világ omlott össze bennem... Szerettem a sorozatot, a Disney-t csak ez miatt, meg a régebbi, a jónak nevezhető sorozatokért néztem. Még anno a Hannah Montana is nagy csalódás volt számomra, amikor bejelentették, hogy vége, most meg a Shake it up is...
Sajnálom, hogy ilyen hamar már vége is, mert 3 évadnál többre számítottam.
2013. július 26. 23:14
|
|
Trixie99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194929 offline
|
Ez volt az egyetlen sorozat, amit néztem mostanság a Disney-n, hiszen eléggé rosszak az új sorozatok. Leginkább csak abból áll, hogy megint kitalálnak valami hülyeséget, aminek semmi értelme.
De attól még a kedvencem marad, főleg a benne szereplő lányok miatt, akiket nagyon szeretek.
(L)
De attól még a kedvencem marad, főleg a benne szereplő lányok miatt, akiket nagyon szeretek.
2013. július 26. 23:24
Szerintem éppen idejében kaszálták el a sorozatot, mert hát eléggé megcsappant az érdeklődés a sorozat iránt az utóbbi időben. Egyszer mindennek vége lesz. Ez az egész sorozat másról se szólt csak arról hogyan ugráljunk egyet jobbra és egyet balra, és hogy megmutassuk, hogy milyen felettébb hülyeségeket tudnak összehozni. Lényegében a nem volt normális története, értelme se. Elvileg a tánc lett volna a fő témája, ehelyett csak el lett bohóckodva néhány tinivel. Már úgyis igérgetik az újabb sikeres *dióta Disney által kreált csodás kopi sorozatokat és szereplőket. Rossz belegondolni abba, hogy az elmúlt pár évbe, hogy süllyed le a szint a Disney-n. Egy normális sorozatot nem tudnék mondani, amit ott vetitenek le, mert mindet ugyanolyan slampos humorral fűszerezik meg. A lányokért nem vagyok oda, de lehet ők jobban észhez tértek, hogy a Disney nem feltétlen alapozza meg a karrierjüket. Bár ezután amit ott leműveltek, nem tudok belőlük többet kinézni. Énekesek és szinészek akarnak lenni?? Akkor húzzanak bele, mert ez édes kevés, amit ők ketten produkáltak. Nem vagy kárörvendő (csak ritkán), de azért sok sikert nekik a továbbiakban, netalántán még benő a fejük lágya és nem jutnak Selena és a többi Disney gyártmány sorsára.
Kapcsolódó sztárok
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: