Személy szerint...
IGEN!!!! Végre végeztek!!!
Vége az Indul a riszának
2013. július 27. 00:04
2013. július 27. 00:23
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Végre valahára...
2013. július 27. 00:40
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Nulla színészkedés, lapos poénok, sz*r szinkronhangok, béna történet. (mint a többi új diznisorozat)
Hát, valahogy nem érint mélyen ez a hír
de még így sem tudok kb. 2-3 percnél többet eltölteni a Disney csatornán. Kivéve ha régi sorozatokat vagy filmeket adnak. És elég gonoszak amiért ilyen értéktelen hülyeségekkel etetik a gyerekeket. Attól mert fiatalok még megérdemelnének jó minőségű tévéműsorokat nem ilyen agyzsibbasztós szemetet. (mert gondolom 14 éven felül már nincs nagyon olyan aki ezeken szórakozni tud).
Régen legalább a Hannah Montanan, Wizards Of Waverly Place-en, JONAS-on, Zack és Cody életén, talán még a Sonny with a chance-en is lehetett nevetni, bár kihangsúlyozom, hogy ezek a sorozatok is eléggé ellaposodtak a végére. Sőt még néha ma is visszakeresek pár epizódot belőlük, és ugyanúgy tudok rajtuk röhögni mint régen.
A mostaniakban meg ha mondanak valami "vicceset", inkább irritálóbb, mint vicces. Hova fejlődött a Disney, te jó Isten... -.- akkor legalább adnának egész nap Walt Disney meséket, akkor biztos nőne a nézettség.
Hát, valahogy nem érint mélyen ez a hír
Régen legalább a Hannah Montanan, Wizards Of Waverly Place-en, JONAS-on, Zack és Cody életén, talán még a Sonny with a chance-en is lehetett nevetni, bár kihangsúlyozom, hogy ezek a sorozatok is eléggé ellaposodtak a végére. Sőt még néha ma is visszakeresek pár epizódot belőlük, és ugyanúgy tudok rajtuk röhögni mint régen.
A mostaniakban meg ha mondanak valami "vicceset", inkább irritálóbb, mint vicces. Hova fejlődött a Disney, te jó Isten... -.- akkor legalább adnának egész nap Walt Disney meséket, akkor biztos nőne a nézettség.
2013. július 27. 07:25
_ToTo_ szia, valóban a Disney Csatorna egyik leg sikeresebb sorozata, azért törlik mert Zendaya és Bella ezentúl már mással akarnak foglalkozni, mindkettőjüknek beindult a Disney-n kívűli karrierje is
a legtöbb Disney sorozatból szokott lenni 4.évad is.
a legtöbb Disney sorozatból szokott lenni 4.évad is.
2013. július 27. 07:52
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Én nagyon imádtam, és most is imádom. Sajnálom hogy vége lett, és hogy többet nem dolgoznak a Disney-vel, bár én Bella filmjeit akkor is megnézem
2013. július 27. 08:02
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Kár, hogy vége lett, nagyon szerettem a sorozatot, egy nap több részét is megnéztem, bár mondjuk semmi sem tart örökké.Az sem a legjobb, hogy Bella és Zendaya ott hagyják a Disney műsorokat, viszont örülök, hogy mindketten komolyabban tovább tudják folytatni a karrierjüket.
<3
2013. július 27. 08:31
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Végre! Komolyan mnodom ,hogy engem irritál a sorozat, akárhány részt megnéztem belőle. A két csaj annyira idegesítő benne, hogy valami hihetetlen. És hát köszönjük, hogy próbálkoznak a továbbiakban is a zenével és a filmmel, de inkább menjenek vissza és érettségizzenek le, míg nem késő. Majd a későbbiekben lehet, hogy megfogják bánni ,hogy egy szakmát vagy egy érettségit se tudtak letenni.
2013. július 27. 08:41
Sohasem szerettem a sorozatot, sőt Bellát végképp nem szerettem.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!

0 felhasználónak tetszik: