Hát nekem nagyon nem tetszik ez az album ...szörnyűek ezek a dalok ... gépzene(vagyis gép zaj) ...több szavat nem is pocsékolok :/
amugy Selenát bírom
Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma
2013. július 29. 10:42
dori410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 234 Csatolások: 48 Azonosító: 164319 offline |
Ezen ki vagyok akadva. Pedig sokat fejlődött és talán ezek az egyik legjobb száma albuma....
Nem tudom ti is mit szidjátok.
Ja ... persz , mert SELENA GOMEZ. Ugye?? Megnézném ti hogy tudnátok énekelni hahahahaha
Ja ... persz , mert SELENA GOMEZ. Ugye?? Megnézném ti hogy tudnátok énekelni hahahahaha
2013. július 29. 10:43
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 234 Csatolások: 48 Azonosító: 164319 offline |
Encsi Ramóna Rita írta:Szánalmasak hogy csak pofázni tudnak,alkossanak jobbat wink.gif Amúgy meg Selena mindig jó albumokat adott ki és adni is fog smileeee.gif Senkitől nem koppintott smileeee.gif Szóval agy ki pofa ki smileeee.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/40719-nem-nyerte-el-a-kritikusok-tetszeset-selena-gomez-uj-albuma/#comment#i...t#ixzz2aQEuHLND
Teljese egyetértek veled.
Forrás: http://starity.hu/magazin/40719-nem-nyerte-el-a-kritikusok-tetszeset-selena-gomez-uj-albuma/#comment#i...t#ixzz2aQEuHLND
Teljese egyetértek veled.
2013. július 29. 10:44
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
Hát nemcsak a kritikusoknak nem tetszik,hanem nekem se.
2013. július 29. 10:47
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Én már rég nem hallgatok a kritikusok véleményére. a rosszakról jót írnak, a jókról rosszat.
Érdekes, ha ennyire rossz, miért volt tele a youtube olyan kommentekkel hogy még akik utálják őt azoknak is tetszik az album?
Szerintem jó nyárias lemez lett, vannak rajta unalmas de vannak rajta elég egyedi és fülbemászó dalok is. A kritikusoknak meg kb. soha nincs igazuk, semmilyen témakörben.
Érdekes, ha ennyire rossz, miért volt tele a youtube olyan kommentekkel hogy még akik utálják őt azoknak is tetszik az album?
Szerintem jó nyárias lemez lett, vannak rajta unalmas de vannak rajta elég egyedi és fülbemászó dalok is. A kritikusoknak meg kb. soha nincs igazuk, semmilyen témakörben.
2013. július 29. 10:48
Idézet (dori410 @ 2013.07.29. 10:42)
Ezen ki vagyok akadva. Pedig sokat fejlődött és talán ezek az egyik legjobb száma albuma..
A Zeneakadémiát ne végezzük el? Egyébként a kritikusok nem azért szidják, mert Selena Gomez. Ha annyira jó albumot adott volna ki, akkor még a legnagyobb utálói is kénytelenek lennének elismerni. Justin Bieber aztán tényleg kevés kritikusnak a szíve csücske, a Believe mégis összességében egész jó kritikákat kapott.
2013. július 29. 10:48
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (dori410 @ 2013.07.29. 10:42)
Ezen ki vagyok akadva. Pedig sokat fejlődött és talán ezek az egyik legjobb száma albuma..
igen, mert Selena Gomez és nincs tehetsége hozzá, csak fel van sztárolva és az orra alá dugnak mindent (filmek, dalok, parfümök, ruhák) ő meg sz*rt se csinál, csak a nevét adja hozzá. hát ahogy ő énekel, úgy én is tudok, csak én nem állok ki az emberek elé hülyét csinálni magamból...
2013. július 29. 10:49
Candy_attack !! NA ide figyelj!!
Ezzel nem tudod hogy valakiket megbántasz?
Ja és Selenának nincs hangja???? És tehetsdégtelen?? Tévedsz. Nagyon is tehetségwes!!!
Énekelj nekem egyet jó?? MEgnézem ,hogy te milyen alapon kritizálod!! HAHA
És semmirekellő?? Mostanába kikre szoktad ezt használni?
És tudodmajd emglátjuk ha Selena eltűnik akkor m ennyi rajongója dfog lázadni. Majd akkor meglátod ,hogy többen vagyunk mint hinnétek.
A VILÁG ÖSSZES PONTJÁN: Mert Sel a tehetségével népszerűségével eddig jutott.
Ja és élőben is ,ha akar jó lenni akkor tud. Látszik ,hogy kicsit fél a szimpadon.
Doglött macska??, Na ezzel már túllöttél a Célon.
Ezzel nem tudod hogy valakiket megbántasz?
Ja és Selenának nincs hangja???? És tehetsdégtelen?? Tévedsz. Nagyon is tehetségwes!!!
Énekelj nekem egyet jó?? MEgnézem ,hogy te milyen alapon kritizálod!! HAHA
És semmirekellő?? Mostanába kikre szoktad ezt használni?
És tudodmajd emglátjuk ha Selena eltűnik akkor m ennyi rajongója dfog lázadni. Majd akkor meglátod ,hogy többen vagyunk mint hinnétek.
A VILÁG ÖSSZES PONTJÁN: Mert Sel a tehetségével népszerűségével eddig jutott.
Ja és élőben is ,ha akar jó lenni akkor tud. Látszik ,hogy kicsit fél a szimpadon.
Doglött macska??, Na ezzel már túllöttél a Célon.
2013. július 29. 10:50
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
szerintem a harom albuma kozul ez volt a legjobb:).. selenanak nem szerettem azokat a szamait mint a who says vagy love you like a love song baby. nagyon unalmasnak tartottam a ritmusat stb egyaltalan nem volt fulbemaszo dallama. es en szerintem most sikerult egy fulbemaszo albumot kiadnia. szoval nagy ivben letojom a kritikusok velemenyet
2013. július 29. 10:52
Nessuna én nem ezt mondtam. Csak azt hogy ti ne szidjátok őt. Ennyire érdekel titeket??? Vagy csak gonoszak vagytok és a Selenatorokat akarjátok megsérteni?
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni