Starity

Nem nyerte el a kritikusok tetszését Selena Gomez új albuma

15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 29. 12:24 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaGfan @ 2013.07.29. 12:22)
nekem tetszik az új albuma nemtom h mért kellet ennyire lepontozni irjanak ők számokat és utánna pontozzák le másnak a számait..

Selena se tud számokat írni, csak szólok.
6 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, LoveNessa, Fancsilio, Beyla, xxxddd, Beach Baby
2013. július 29. 12:25 #122
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 0
Azonosító: 177766
Nekem tetszik. smileeee.gif Akinek nem, annak nem kell hallgatni. Ugyanúgy elfog fogyni az összes album mert a rajongók megveszik! smileeee.gif
2013. július 29. 12:26 #123
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Azonosító: 195771
nekem tetszik az új albuma nemtom h mért kellet ennyire lepontozni irjanak ők számokat és utánna pontozzák le másnak a számait..

Nem Selena írta a számokat wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Fancsilio, xxxddd, Beach Baby
2013. július 29. 12:28 #124
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Idézet (lilla1 @ 2013.07.29. 11:05)
Aki nem szereti Selenát, az azt nem értem miért hallgatja meg az új albumát és ír hozzászólsát, hogy nem tetszett. Én utálom Lady Gagát, eszembe sem jutna meghallgatni az új albumát, ha majd megjelenik, mert nem szeretem. Aki nem szereti Selenát, az szépen görgessen át a róla szóló híreken, mert hogy az elmúlt két hónapban még nem volt itt olyan cikk aminek a hozzászólásában nem volt egy negatív komment Selenáról az biztos. Ja és ha valaki azt állítja, hogy nem tud énekelni hallgassa meg ezt, mert igenis tud, méghozzá nem is akárhogy: http://www.youtube.com/watch?v=TALG7ugk8D4
Neked pedig kedves cikkíró, ha nem szereted Selenát, nem kellene róla lejárató cikkeket írni. Most NEM kimondottan erre gondolok, hanem egy másikra, amikor ugyanis eléggé félreértelmeztet a szituációt: http://starity.hu/magazin/39658-selena-gomez-fejebe-szallt-a-hirnev/
Na mindegy, láttam itt a kommenteidet, Rihannához ne is hasonlítsd selenát, meg méghogy Rihanna jobb... Ő egy kiégett, dorgos botrányhősnő, egy Amy Winehouse 2.0
Meg mi az, hogy Rihanna perelhetné? A ram pa pa pam pam miatt? Ennyi erővel Selena is perelhetné Rihannát a Loveee Song című számáért (életemben nem hallottam, a wikipédián találtam), mert neki volt előbb a Love You Like A Love Song, aminek hasonló a címe, ahogy  ram pa pa pam pam is csak hasonló, nem ugyanaz! Most meghallgattam a Man Down elejét, tovább nem bírtam és Selena egyel több pam-ot énekel, meg a dallam sem hísonló!
Ne haragudjatok, ha bunkó voltam, nem szerettem volna az lenni csak nagyon idegesít, hogy annyire lehúzzátok selenát, mintha lopott volna.

Nos most én is védeni fogom az egyik kedvencemet, akit bele kevertél a kommentedbe. Szerintem már túlságosan elvakultam védted Selenát. Persze érthető, hogy akit szeretsz arról nem szeretnél kritikát hallani, de Selenának eléggé nagy a hírneve így megosztó személyiség. Fogalmam sincs honnan jött, hogy Amy Winehouset és Rihannát egy lapra vedd fel. Ég és föld. Igen Amy-nek voltak drogproblémái de ezeket nem úgy kéne felfogni, hogy ő rossz ember volt. Ez egy szenvedély betegség, ami már az emberek és sztárok körében is elterjedt. Viszont az ilyen embereket nem lenézni kéne, hanem segíteni. Egy halott ember nevét meg nem kéne ennyire felvenned és oktalanul hasonlítani valaki máshoz, csak mert a kedvenced negatív kritikákat is kap. Hiába szeretem Selenát, nem fog tudni soha sem Amy és Rihanna nyomába érni. Ők ketten tényleg nagy karriert befutottak és a botrányaik ellenére egyediek és maradandót alkottak.
Az albumról .. nem is igazán sikerült bele hallgatnom, de a kritikusok tudják a dolgaikat és nem azért mondják ezt, mert ehhez van kedvük. Valamilyen szinten igazuk volt és a meghallgatott számok alapján engem sem tudott meggyőzni Selena. Mert tudom, hogy ez nem ő. Persze ő legalább nem akar őrült módon kitörni a régi Disney lázából és tényleg szép stílusa van és maga is az és ezt azért is írtam bele, hogy akiknek igazán fontos Selena ( úgy mint nekem Amy) őket ne bántsam meg a mostani véleményemmel.
7 felhasználónak tetszik: Nessuna, LoveNessa, Fancsilio, Beyla, An_d_a, Elody, Beach Baby
2013. július 29. 12:30 #125
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Hát nekem sem jött be..
2013. július 29. 12:33 #126
- törölt felhasználó -    
Nekem bejön, akinek nem annak nem kell hallgatni oszt pont wink.gif
2013. július 29. 12:34 #127
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Nagyon-nagyon szeretem Selenát, de ez az album tényleg nem lett valami jó. Pedig a Come and Get it dallal olyan jól indult, de album nem.
2013. július 29. 12:35 #128
- törölt felhasználó -    

Ó , hidd el , Selenának édes kevés szerepe volt az albuma megteremtésében . rohog.gif Fogadni merek a dalai szövegét sem ő írta ( max a legfogyatékosabbat talán ... ) , a hangzásban sem játszhatott közre. Egyszóval más emberek végezték el a piszkos munkát ( ami nem valami nagy szám ) , a drága "énekesnő" csak a dalokat énekelgette fel amennyire bírta , majd mások feljavították a hangját hogy valamennyire hallgatható legyen . Ezért sem tudom elfogadni Selena sikerét. Maga a dalai így sem nagy számok , sem szövegileg , sem máshogy . És még ehhez sincs semmi köze. Könyörgöm , legalább próbálna összeríni egy dalt , vagy valami. De ő azt leszámítva hogy szép pofijával belevigyorog a kamerába , semmi mást nem csinál . dry.gif
5 felhasználónak tetszik: LoveNessa, Nessuna, Fancsilio, Beyla, Beach Baby
2013. július 29. 12:35 #129
someone99
someone99

StátuszSocial life ? I don't know her
Hozzászólás: 795
Azonosító: 199116
hát ez van.....biggrin.gif
2013. július 29. 12:38 #130
- törölt felhasználó -    
ja ez van....... biggrin.gif
2013. július 29. 12:39 #131
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Ez van, ha a fanoknak meg neki tetszik, akkor örüljön annak.
2013. július 29. 12:43 #132
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Belehallgattam az új albumba,én is csalódtam egy kicsit,a régi számai sokkal jobbak,és sokkal "Selenásabbak" voltak...A dalai nagy része kb. olyan,mintha összekeverték volna Kesha és Rihanna dalait,a Disenys korszakában készült dalokhoz képest szerintem eléggé leeresztett sad.gif Hol maradnak a Tell me something i don't know,a Round and round, és a Naturallyhoz hasonló dalok? sad.gif
2013. július 29. 12:45 #133
- törölt felhasználó -    
Ezt szeleníta jól be bukta.
2013. július 29. 12:52 #134
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Kicsit gáz.. Habár nem bírom a csajt a számai jók, nekem tetszik mindegyik. az albumáról megvan talán 3-4 dal.. nem sok.
2013. július 29. 13:01 #135
- törölt felhasználó -    
Ez a lány olyan szinten átlagos mind zeneileg, mind kinézetileg , hogy nagyon. Felnőttes hangzást akart? Ahhoz először fel kellett volna nőnie, befejezni a bíbörkével való szerelmi drámát, érettebb dalokat írni és más zenei irányba mozgolódni. Hát ez az album minden volt, csak nem érett. Az egészet nem hallgattam meg, bevallom, az utolsó két számot kihagytam, de... Hogy adhat ki valaki ilyen albumot a kezei közül? A dalok számomra annyira egybefolytak, hogy úgy éreztem, valami végtelen egyveleget hallgatok, nem volt olyan, amire azt mondtam volna, hogy ez megállná a helyét valahol is. Néhány helyen annyira elgépiesítették a hangját, hogy már-már fizikai fájdalmat okozott a hallgatása, úgy volt, hogy most hozok egy kést és szúrom le vele magam. Nem mondom, hogy nem hallottam még rosszabbat, de jó sem volt ez a ,,Stars Dance", az halál biztos. Akartok egy érett korongot illetve hangot hallani? Csak hogy a kedvenc példámmal jöjjek, Tarja Turunen húsz éves volt, amikor a Nightwish első albumát kiadták, és bár Selena és az éjszakai kívánság nem hasonlítható össze, mégis, kedves hullócsillagunk most huszonegy éves (?), Tarja pedig húsz volt. Ne mondja nekem azt, hogy érettebb albumot akar kiadni ilyen zenével és ilyen fejletlen hanggal... hallgassatok bele egy kicsit a My Winter Storm-ba, ez az érett hangzás, érett dalokkal, dalszövegekkel, illetve ilyen egy igazi nő. Selena meg csak próbálkozzon nyugodtan, az én szememben már nem fog nőni, az biztos. Ez volt az utolsó esély arra, hogy megmutassa nekem, hogy ő nem az a Disney-fruska, akinek oly' görcsösen próbálták beállítani, de rájöttem, hogy semmivel sem több, mint egy átlagos, unalmas valaki. Hamarosan a süllyesztőben végzi majd, a semmilyen hangja és a lehúzott albumai végett.
6 felhasználónak tetszik: Jody, luluuu, Beyla, An_d_a, Elody, Beach Baby
2013. július 29. 13:04 #136
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1310
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Igazuk van a kritikusoknak.
2013. július 29. 13:08 #137
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Hát ezt bebukta.
2013. július 29. 13:09 #138
- törölt felhasználó -    
Teljesen igazuk van, szörnyű lett ez az album... :S
2013. július 29. 13:09 #139
PrettyLittleLiars
PrettyLittleLiars
visszatérő vendég

Státuszshe believed she could, so she did
Hozzászólás: 318
Azonosító: 202504
És ez mind azért van mert Taylorról vette a példát xdddddd
2013. július 29. 13:10 #140
bogi2528
bogi2528
visszatérő vendég

StátuszHarry Styles ♥ Alex Turner ♥ Evan Peters ♥ Arielle Vandenberg ♥ Perrie Edwards ♥
Hozzászólás: 309
Csatolások: 6
Azonosító: 148076
Nekem pont, hogy ez az album tetszik:D
15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok