One Direction: az új album már majdnem kész
2013. július 29. 13:19
Louis azt mondja sz emberek mindig kritizálnak. Csodálkozol?
2013. július 29. 13:19
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline |
Sajnálom őket mert sokan utálják őket mikor ne is ismerik. Nagyon várom az új albumot, és ne izgulj Harry; Sokan szeretnek titeket köztük én is.!
2013. július 29. 13:22
Sajnálom, hogy állandóan kritizálják őket, pedig olyan jó banda! Biztos jó lesz ez az albumuk is, mint a többi!
2013. július 29. 13:23
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
kivancsi vagyok:)
2013. július 29. 13:23
BeckytheLarryshipperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 206781 offline |
Remélem lesz az új albumon olyan amit Hazz meg Lou ir. A They Don't Know About Us-ból kiindulva nagyon jók együtt (: Minden értelemben..
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. július 29. 13:24
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Már nagyon várom az új albumukat Biztos hogy jó lesz!
2013. július 29. 13:25
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Miley
Már alig várom az albumot
Már alig várom az albumot
2013. július 29. 13:37
Gina igazadvan ... Én nekem nincs bajom nagyon a fiukkal de a kamera elött nem énekelnek hanem idétlenkednek . áhh hagyuk ..... Az 1d-re vissza térve nekem a tucat zenéjükből 2 vagy 1 tetszett igazán de azért hajrá fiuk ))))
2013. július 29. 13:50
Ááá harc megy ezerrel! Műsor van Abban teljesen igazuk van, hogy olyan könnyű valakit elítélni akit nem ismersz. Elítéled azért ahogyan kinéz, ahogyan beszél vagy épp azért mert a többi mind ajnározza. Tény hogy a On Direction túl van "sztárolva", de semlegesként nem látszik ez. Igazi emberek, igazi érzésekkel. Ítélkezni könnyű! És mint kivülálló nem az jön le hogy el vannak maguktól szállva a magasba! A hozzászólásommal SENKIT, ismétlem senkit nem akartam megbántani, ha sikerült, ezer bocsánat nem ez volt a célom. Csak ráébreszteni párakat, hogy weboldalakon keresztül könnyű utálkozni
2013. július 29. 14:16
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
Az új albumuk címe a Where We Are lesz (azt mondták. Harry-nek pedig teljesen igaza van
2013. július 29. 14:27
fanicsa, ha jól értelmeztem a mondani valód igazad van!! luluuu csak úgy elmondom: minden előadó más és más, minden tekintetben! Stílus, hangzás .stb és mivel te is mondtad, hogy nem vagy zenész, énekese (stb), akkor honnan tudod, hogy valamelyik előadó jobb? CSAK MÁS! És elfogadja szerintem mindenki, hogy neked nem tetszik, de nem kell őket LESZÓLNI és egyebek! Köszi!
2013. július 29. 14:43
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Megértem, hogy Miley nem ismeri őket, mert teljesen más zenekörben mozog, valamint ideje sincs nagyon, hogy mással foglalkozzon, de bízom benne, hogy sikerül majd neki is elsajátítani valamit a fiúktól, avagy fiúkról:)
Az albumot, már nagyon várom, ahogy a következő turnét is; reményeim szerint, sikerül eljutnom ugyancsak a manchesterire:) Mondjuk, ez még a jövőzenéje;)
Annak kifejezetten örülök, hogy a most következő albumon rengeteg dalt Ők írtak meg, és ahogy Harry mondta, mindenkinek lehet véleménye, de Őket tény, és való, hogy gyorsan, valamint sokan elítélik!:/
Az albumot, már nagyon várom, ahogy a következő turnét is; reményeim szerint, sikerül eljutnom ugyancsak a manchesterire:) Mondjuk, ez még a jövőzenéje;)
Annak kifejezetten örülök, hogy a most következő albumon rengeteg dalt Ők írtak meg, és ahogy Harry mondta, mindenkinek lehet véleménye, de Őket tény, és való, hogy gyorsan, valamint sokan elítélik!:/
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.