Ki volt az első kedvenc énekesed?
2017. október 26. 13:09
CintiMermaidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 261346 offline |
Péter Szabó Szilvia
2017. november 05. 00:46
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Miley Cyrus
2018. február 15. 00:09
Még olyan 8 éves korom körül volt Selena Gomez.(ezt el sem hiszem)Igazából, szerintem nem is hallottam egyetlen számát sem, csak láttam a Disney-n sorozatokba, meg tudtam róla, hogy énekel és ennyi Természetesen azóta gyökeresen megváltozott az ízlésem.
2018. február 15. 19:19
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
a szüleim már az elején próbálták formálni a zenei ízlésem, mert nálunk mindig depeche mode meg madonna szólt, de én mindig dáridót néztem és igazából az első kedvenc énekesem a zámbó jimmy volt, anya mindig meséli, hogy bőgtem mikor meghalt, sőt, akkora fan voltam, hogy az egyik ismerősünk elment a temetésére és elhozta nekem kazettán. xd
1 felhasználónak tetszik:
Revelynne
2018. február 17. 20:20
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
Ha emlékeztem nem csal, akkor nekem is Miley Cyrus volt az első nagy kedvencem, hála a Hannah Montana című sorozatnak, ami szintén nagyon-nagy kedvenc volt még kiskoromban. Ezzel egy időben Selena Gomez dalai is sokszor voltak terítéken, tehát valószínűleg ők ketten lehettek azok, akik megalapozták jelenlegi zenei ízlésemet. Selenát továbbra is nagyon szeretem, viszont Mileyval sokszor nem találom meg a közös hangot. Ettől függetlenül nagyon tehetséges nőnek tartom.
2018. március 16. 07:57
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline |
Avril Lavigne.
De azóta már megváltozott az ízlésem.
De azóta már megváltozott az ízlésem.
2018. április 15. 12:05
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline |
Szerintem ehhez a témához már hozzászóltam, de nem tudom.
Hát leginkább szerintem Selena Gomez, de Miley Cryust is szerettem. Mondjuk őt így külön nem hallgattam, csak a Hannah Montanában. ^^
Ezóta nagyon sokat változott az ízlésem, sőt. Selenából egyenesen "kiszerettem", de Mileyt még mindig bírom, habár nem nagyon hallgatom mostanság se. ^^
Hát leginkább szerintem Selena Gomez, de Miley Cryust is szerettem. Mondjuk őt így külön nem hallgattam, csak a Hannah Montanában. ^^
Ezóta nagyon sokat változott az ízlésem, sőt. Selenából egyenesen "kiszerettem", de Mileyt még mindig bírom, habár nem nagyon hallgatom mostanság se. ^^
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.