Mennyit netezel egy nap?
2005. március 17. 18:49
|
|
Imotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 249 Csatolások: 4 Azonosító: 128 offline
|
2-4 -et jelöltem, de ha jön a tavasz, akkor le fog hullani 1-2-re. De megesett már hétvégén a 14 óra is, bár most egy régi DOS játékkal, az UFO (XCom) -val nosztalgiázva töltöttem a hosszú hétvégét!
Tökjól fut DOSBox alatt!
2005. március 30. 21:07
Én általában a melóhelyről netezek - átlag 6 órát 
Otthon szinte csak email-eket írok. Napi szinten látogatom a fotós, játékos, hardveres, tudományos oldalakat, és pár naponta ezt az oldalt, bár mostanában már majdnem naponta
Otthon szinte csak email-eket írok. Napi szinten látogatom a fotós, játékos, hardveres, tudományos oldalakat, és pár naponta ezt az oldalt, bár mostanában már majdnem naponta
2005. április 12. 23:36
|
|
tibtypeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 15 Azonosító: 1829 offline
|
Hétköznap 6-8 óra,mivel 8-tól 5-ig húzom az igát és csak este van időm a netre. De ha jobban meggondolom, hétvégén is kb ennyi, mert igaz, hogy egész nap megy a gép, de nem mindig ülök előtte. A letöltés megy önállóan is
2005. december 09. 18:33
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(KáZé @ 2005, February 6. - 01:51)
én vagy a gép elött ülök vagy bulizok mint kmost....
jah kérek minden admint ha etz a hozzászuoáldsom kicsit nem sikerült volna akkor törölják
élvezétek az éet örömeit
jah kérek minden admint ha etz a hozzászuoáldsom kicsit nem sikerült volna akkor törölják
élvezétek az éet örömeit
Először is gratulálok!
Ha már itt vagyok: ha itthon vagyok, ami kb. heti 3-4 nap, és éppen én sem bulizok, (mint kedves kollégám a hozzászólás idején
2005. december 30. 12:40
|
|
scoobydoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.27. Hozzászólás: 538 Csatolások: 355 Azonosító: 7912 offline
|
Kb egy nap 12 - 14 órát töltök intenzív netezéssel...
Valahogy ismerős a helyzet, csak kényelmi szempontból Én 2 méteres kábelt szoktam használni, mert már annyira el vaagyok kényelmesedve, hogy a havernál is ledőlök a fotelba, és onnan nyomom a klaviatúrát...
Idézet(Freeze @ 2005, February 5. - 04:23)
Persze erre is rá szoktam cáfolni, mikor haverhoz átmegyek valamiér, a táskámba a laptoppal meg egy méter UTP-vel. 
Valahogy ismerős a helyzet, csak kényelmi szempontból Én 2 méteres kábelt szoktam használni, mert már annyira el vaagyok kényelmesedve, hogy a havernál is ledőlök a fotelba, és onnan nyomom a klaviatúrát...
1 felhasználónak tetszik:
Adan21
2009. július 22. 20:38
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
6-8ra szavaztam...bár nem nagyon szoktam itt ülni,inkább csak a gép megy
ha viszont nem vagyok itthon (ami mostanság egyre gyakoribb,ez a ma kivételes alkalom,hogy itthon vagyok
) akkor természetesen kevesebbet,de minden nap szoktam gépezni 1 kicsit
Adan21
2017. július 13. 15:12
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
hétköznap: naponta 1-2 órát. olyankor leköt a tanulás, nincs időm előtte ülni.
hétvégén: általában vasárnap délután van időm a laptop elé ülni, akkor viszont du. 2-től este 6-ig biztos ott vagyok, és nem lehet elrángatni.xd
ha szünetek vannak, akkor nyilvánvalóan délelőtt és délután is előtte ülök, de akkor inkább animéket/sorozatokat nézek.
Ééés ilyenkor nyáron bepótolom azokat az időket, amikor nem voltam fent napokig az oldalon és nem fórumoztam egy jót.
hétvégén: általában vasárnap délután van időm a laptop elé ülni, akkor viszont du. 2-től este 6-ig biztos ott vagyok, és nem lehet elrángatni.xd
ha szünetek vannak, akkor nyilvánvalóan délelőtt és délután is előtte ülök, de akkor inkább animéket/sorozatokat nézek.
Ééés ilyenkor nyáron bepótolom azokat az időket, amikor nem voltam fent napokig az oldalon és nem fórumoztam egy jót.
Adan21
2017. július 26. 18:07
3-4 az átlag, de ma ÚRISTEN 6 órát!
Szerencse, hogy a szemüvegem képernyő-védett
2017. augusztus 04. 18:49
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egy óránál többet nem bírok. vajon ez a normális?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.