Manapság bárki készíttethet magának tetoválást, akár hétköznapi ember, akár milliók által sztárolt celeb. Cikkünk hetedik részében nyolc híresség tetkóját mutatjuk be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztártetoválások és jelentéseik
2013. augusztus 03. 21:18
2013. augusztus 03. 21:22
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6379 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Ryan és Hayley!! Eszméletlen, milyen lazák ilyen téren! Imádom a felfogásukat! Én is akarok egyet és már fél éve gondolkozok, hogy hova rakassam! xD
Óóó és Johnny....a drága Johnny is, h jól látom beleesett abba a hibába, hogy a szerelme nevét tetováltatta a karjára.
Óóó és Johnny....a drága Johnny is, h jól látom beleesett abba a hibába, hogy a szerelme nevét tetováltatta a karjára.

2013. augusztus 03. 21:23
![]() |
Brenda Asnicar FANNormal people scare me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 1313 Csatolások: 2 Azonosító: 205903 ![]() |
Nekem tetszik Kesha tetkója!
2013. augusztus 03. 21:25
![]() |
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 ![]() |
Richey James tetkója tetszik a legjobban

2013. augusztus 03. 21:34
![]() |
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1362 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 ![]() |
Kesha szájtetkója megmagyarázatlan! Miért rakták bele?
Egyébként a legundorítóbb és a legröhögségesebb Hayley borotvája. xD

Egyébként a legundorítóbb és a legröhögségesebb Hayley borotvája. xD
2013. augusztus 03. 21:34
Jonnynak a tetkója sztem nagyon jó! ^^ Bár én soha az életbe nem fogok tetkót varratni magamra!
Kesha: Sztem az agyában van vmi K.O.
Vagy csak agy helyett sötétség van!
Sötét, mint az éjszaka! ˇ-ˇ Nos Hayley tetkója nagyon állat! XDD Rózsaszín borotva! Ilyet se látni minden nap
! Jó cikk lett! >.<

Vagy csak agy helyett sötétség van!

2013. augusztus 03. 21:35
![]() |
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 982 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 ![]() |
Hát, én eleve butaságnak tartom a tetkókat, ezek sem tetszenek különösebben. Némelyik.... vagyis..... na jó. Ke$ha, te őrült! Hogy jut ilyen az eszedbe?!
2013. augusztus 03. 21:37
Nekem tetszenek a tetoválások, de amik itt vannak, nem olyan jók.
2013. augusztus 03. 21:44
![]() |
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 ![]() |
Bár én nem rajongó a tetoválásokért, de ha valaki szeretne akkor mindenképp olyat aminek jelentése is van. Fölösleges olyat varratni amit később megbánsz vagy épp olyat varrattál magadra, ami éppen divat, de aztán később megbánod, mert addigra már nem lesz az.
2013. augusztus 03. 21:44
![]() |
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 ![]() |
Ezek borzalmasak.... A Yoda és az indián még csak csak elmegy de hát a többi... Hayley tetkója kész röhej. Ha ilyen "emlékeztetőt" szánt magának, azt stílulososabban is meglehetett volna oldani.. Ryané no comment. A jelentése viszont nem derült ki, pedig jobban érdekelt volna mint az hogy ki csinálta. Ha már itt szerepel a cikkben..
2013. augusztus 03. 21:48
![]() |
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6195 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 ![]() |
Szerintem Adam Lambert tetoválása nagyon csúnya. Nekem sehogy sem jön be, ez a legrosszabb tetkója, de van neki jó is.
Horoszkóp mániás hozzám hasonlóan XD
Bennem is van vízöntő meg kos, de a mérleghez semmi közöm
Azt mondják ha a vízöntő és a kos összevegyül vhogy, abból nem semmi ember lesz (persze jó értelemben) XDXD
Valamiben hasonlít is rám, hogy felvállalja magát meg kiáll a véleménye mellett.
Horoszkóp mániás hozzám hasonlóan XD
Bennem is van vízöntő meg kos, de a mérleghez semmi közöm

Azt mondják ha a vízöntő és a kos összevegyül vhogy, abból nem semmi ember lesz (persze jó értelemben) XDXD
Valamiben hasonlít is rám, hogy felvállalja magát meg kiáll a véleménye mellett.
2013. augusztus 03. 21:56
Adamé érdekes, Rihannaé semmilyen, Hayley-é elmegy, Stormy-é undorító, Johnny-é snassz, Kesha-é értelmetlen, Ryan felfogása vicces.

2013. augusztus 03. 21:56
![]() |
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4370 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 ![]() |
Nekem ezek a tetoválások nem igazán tetszenek, pedig én imádom őket és szeretnék is jópárat magamra varratni.
Keshának nem lehetett kellemes, amikor csinálták, de tőle efféle őrültségre számítottam, de semmi értelme szájba, senki nem látja.
Basszus Ryan, mekkora idióta, de nagyon bírom!

Keshának nem lehetett kellemes, amikor csinálták, de tőle efféle őrültségre számítottam, de semmi értelme szájba, senki nem látja.
Basszus Ryan, mekkora idióta, de nagyon bírom!

2013. augusztus 03. 21:59
![]() |
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2584 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 ![]() |
Hayley tetkója a legjobb nagyon profi x'D (Y)
Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Jason Sudeikis szíve összetört: azt hitte, még megmenthető kapcsolata
Jason Sudeikis szíve összetört: azt hitte, még megmenthető kapcsolata
Volt szerelme azonban mást választott.

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.