Klippremier: Katy Perry — Roar
2013. szeptember 06. 14:47
Annyira bóvli és csekmet, hogy hihetetlen. Mint valami olcsóköltségvetésű vígjáték, azzal a különbséggel, hogy ez gondolom egy vagyon volt. Kínomban nevettem már a sok baromságon, az az üvöltés valami óriási szar:D Nem vártam más egyébként. Bugyuta klip bugyuta számhoz, bugyuta előadótól. Mivel nem tudnak a rágógumipopon kívül mást mutatni, számomra ugyanazt hozza perry, mint 3 évvel ezelőtt. A sötét albumot gondolom nem az album hangulatra, hanem a kati szellemi képességére értik.
2013. szeptember 06. 14:55
Idézet (holembo @ 2013.09.06. 14:47)
Annyira bóvli és csekmet, hogy hihetetlen. Mint valami olcsóköltségvetésű vígjáték, azzal a különbséggel, hogy ez gondolom egy vagyon volt. Kínomban nevettem már a sok baromságon, az az üvöltés valami óriási szar:D Nem vártam más egyébként. Bugyuta klip bugyuta számhoz, bugyuta előadótól. Mivel nem tudnak a rágógumipopon kívül mást mutatni, számomra ugyanazt hozza perry, mint 3 évvel ezelőtt. A sötét albumot gondolom nem az album hangulatra, hanem a kati szellemi képességére értik.
Te vagy szellemileg életképtelen ! Miért nem tudsz normális hozzászólásokat irni? Folyton lehordod a sárga földig. Nem is fogom fel mi bajod van vele. Ártott neked? Lehet hogy nem sok hangja van, de legalább nem pléjbekel. De te biztosan olyan tökéletes vagy..
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Fan-ily6889
2013. szeptember 06. 15:10
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline |
sztem a szám és a klip is szar jobbat vártam töle
2013. szeptember 06. 15:29
A dalt nem hiszem hogy megfogom majd idővel szeretni, de a klip ötletes lett.
2013. szeptember 06. 15:33
nem túl gyakran hallgatok pop zenét, de ez valamiért megfogott:) a szám is, és a klipp is tetszik!
2013. szeptember 06. 15:34
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
FlyGirl egyetértek
2013. szeptember 06. 15:34
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
a klip is nagyon jó
2013. szeptember 06. 15:39
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (holembo @ 2013.09.06. 14:47)
Pont mint gaga, csak ő gigaköltségvetésből gyárt hulladékot.
2013. szeptember 06. 15:40
Én imádom a dalt és a klipben nagyon ari az oroszlán!!
2013. szeptember 06. 15:42
rhát mit ne mondjak érdekes klipp, de összességében nem rossz.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.