Klippremier: Katy Perry — Roar
2013. szeptember 06. 14:47
Annyira bóvli és csekmet, hogy hihetetlen. Mint valami olcsóköltségvetésű vígjáték, azzal a különbséggel, hogy ez gondolom egy vagyon volt. Kínomban nevettem már a sok baromságon, az az üvöltés valami óriási szar:D Nem vártam más egyébként. Bugyuta klip bugyuta számhoz, bugyuta előadótól. Mivel nem tudnak a rágógumipopon kívül mást mutatni, számomra ugyanazt hozza perry, mint 3 évvel ezelőtt. A sötét albumot gondolom nem az album hangulatra, hanem a kati szellemi képességére értik.
2013. szeptember 06. 14:55
Idézet (holembo @ 2013.09.06. 14:47)
Annyira bóvli és csekmet, hogy hihetetlen. Mint valami olcsóköltségvetésű vígjáték, azzal a különbséggel, hogy ez gondolom egy vagyon volt. Kínomban nevettem már a sok baromságon, az az üvöltés valami óriási szar:D Nem vártam más egyébként. Bugyuta klip bugyuta számhoz, bugyuta előadótól. Mivel nem tudnak a rágógumipopon kívül mást mutatni, számomra ugyanazt hozza perry, mint 3 évvel ezelőtt. A sötét albumot gondolom nem az album hangulatra, hanem a kati szellemi képességére értik.
Te vagy szellemileg életképtelen !
2013. szeptember 06. 15:10
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
sztem a szám és a klip is szar jobbat vártam töle
2013. szeptember 06. 15:29
A dalt nem hiszem hogy megfogom majd idővel szeretni, de a klip ötletes lett.
2013. szeptember 06. 15:33
nem túl gyakran hallgatok pop zenét, de ez valamiért megfogott:) a szám is, és a klipp is tetszik!
2013. szeptember 06. 15:34
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
FlyGirl egyetértek
2013. szeptember 06. 15:34
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
a klip is nagyon jó
2013. szeptember 06. 15:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.09.06. 14:47)
Pont mint gaga, csak ő gigaköltségvetésből gyárt hulladékot.
2013. szeptember 06. 15:40
Én imádom a dalt és a klipben nagyon ari az oroszlán!!
2013. szeptember 06. 15:42
rhát mit ne mondjak érdekes klipp, de összességében nem rossz.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: