Az amerikai Cosmopolitan legújabb számában még közelebbről ismerhetjük meg a világhírű színésznő-énekesnő életét, beleértve aggályait és félelmeit is. A magazinnak adott interjújában például azt is elmesélte ,hogy sokáig nem volt megelégedve a saját énekhangjával.
A teljes cikkhez kattints ide!
J.Lo nem elégedett a saját énekhangjával
2013. szeptember 07. 10:34
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A 70 millió eladott album azért köszönhető a nagy hype-nak, a maganéleti cécóinak is..anno P.Diddy tette fel igazán a térképre. Addig csak próbálkozott táncosként, néhány filmszereppel mégse került az figyelem központjába. Aztán jött Puffy és a lövöldözős botrány és onnantól már csak meg kellett lovagolni a hírnevet.
Jennike, ne magyarázkodj, volt az a pénz, hogy elutazz bárhova és énekelj bárkinek. Azt a lóvét szépen megartotta volna, ha nem lesz ekkora cirkusz körülötte.
Mielőtt valaki megvádol, hogy nem szeretem Jennifert, téved. Szeretem, de attól még látom a hibáit. Nagyon akar, ezért van ott, ahol. Nagyon szép az arca, de leginkább jól sminkelhető. Azonban azt a Jenny-t, aki bronxban nőtt fel, már rég elvesztette.
Az új számai pedig nagyon nem gyere be, a régieket pl: Let's get load viszont imádom.
Jennike, ne magyarázkodj, volt az a pénz, hogy elutazz bárhova és énekelj bárkinek. Azt a lóvét szépen megartotta volna, ha nem lesz ekkora cirkusz körülötte.
Mielőtt valaki megvádol, hogy nem szeretem Jennifert, téved. Szeretem, de attól még látom a hibáit. Nagyon akar, ezért van ott, ahol. Nagyon szép az arca, de leginkább jól sminkelhető. Azonban azt a Jenny-t, aki bronxban nőtt fel, már rég elvesztette.
Az új számai pedig nagyon nem gyere be, a régieket pl: Let's get load viszont imádom.
1 felhasználónak tetszik:
nagyalbi
2013. szeptember 07. 10:44
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát ezek nagyon jó képek lettek
2013. szeptember 07. 10:44
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
de tényleg jó hangja van
2013. szeptember 07. 10:48
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
az utolsó képen olyan mintha el lenne csúsztatva a lába, látszik a photoshop és nekem nem tetszik annyira jlo hangja nem olyan különleges.
2013. szeptember 07. 10:49
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
örülnék neki ha ilyen hangom lenne:)
2013. szeptember 07. 10:51
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
azt elhiszem. nincs valami jó hangja.
2013. szeptember 07. 10:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az utóbbi pár évben úgy éreztem, hogy JLO-val elszaladt a ló. Olyan szinten elkezdett díváskodni, hogy az emberből a hányingert váltotta ki, ám ezt az interjút elolvasva meglehetősen elkezdtem vele szimpatizálni újra. Kellemes volt olvasni tőle a sorokat. Azt, hogy tisztában van azzal, hogy nem tökéletes és bizony, minden probléma megoldható csak idő és türelem kell hozzá. Mondjuk nehezen tudom még a mai napig is elhinni, hogy kora létére megtalálta egy fiatal csávóban mindazt, ami a vele egykorú pasikban nincs meg, de hát ki tudja. Belőlem rokonszenvet váltott ki, és egyáltalán nem érezni - kivételesen - a stílusán, hogy pökhendi, díváskodó és arrogáns. Kellemesen csalódtam benne. A képek... hát sok a fotóbolt. Látszik.
2013. szeptember 07. 10:59
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Tényleg nincs valami nagy hangja. Színésznőként jobban szeretem.
2013. szeptember 07. 11:17
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
atlagos hangja van,nem olyan kulonleges,de nem olyan rossz!:)szinesznokent viszont szivesebben latom!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.