Megoszlanak a vélemények arról, hogy jót tesz-e egy előadó vagy együttes imidzsének, ha feldolgozás-albumot dob piacra. Most sorra veszünk egy előadót és három együttest, akik bevállalták, hogy feldolgozásaikból egész albumot dobnak piacra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zenészek feldolgozás-albumokkal
2013. szeptember 11. 18:47
Jó lett a cikk, csak kár, h nincs több előadó
A Guns, és Anastacia munkásságát elismerem, ők valóban tehetségesek. Nem is tudtam, h Axl hozzávágott Stevehez egy tál spagettit XDD Marha

2013. szeptember 11. 18:57
jó cikk lett! Bár innen egyok számot se csipem nagyon!

2013. szeptember 11. 19:02
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Mindegyik számot bírom!

2013. szeptember 11. 19:12
Nekem az a bajom anastacia best of you-jával,hogy nem adja át azt a klipp amiről a dal valójában szól....fel le sétálgat és ennyi,ninccsenek meg azok a momentumok,gesztusok ami átadna miről is szól a szám + azért látszik hogy ez nem az ő zenéje,érződik hogy nem neki lett írva!
2013. szeptember 11. 19:15
![]() |
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 ![]() |
szerintem nem jó ha egy előadó/együttes válogatás albumot ad ki nagy a bukás esélye may kezdő előadóknak ajánlatos akiknek nagyon nincs mit veszteni mert ők sokat nyerhetnek ha jól sikerül a dolog
2013. szeptember 11. 19:43
![]() |
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7353 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 ![]() |
Guns
Én személy szerint szeretem az Incidentet is, de például az Appetite-hez vagy az Illusion albumokhoz, vagy éppen a Lies-hoz képest egy nagy nulla, magyarán megmondva. Ettől függetlenül vannak dalok róla, amiket szeretek, többek között a cikkben is említett zeneszámot. Amúgy nagyon örülök, hogy olvashatok róluk így, hogy húsz éve gyakorlatilag megszűntek létezni (mivel a mai rózsák azok nem rózsák). Számomra a Guns N' Roses kizárólag Stevent, Duffot, Slash-t, Axlt és Izzy-t jelenti, esetleg Gilby és Matt is említésre méltó, de az Appetite For Destructiont lehetetlenség lekörözni. Nagyon magasra helyezték a mércét azzal az egy albummal, amit szinte teljesen tapasztalatlanul készítettek el a legnagyobb káoszban, drogfüggőségben, és egyebekben. Hiába, mégis mái napig az egyik legjobb lemezként van számontartva, aminek hangzását senki sem tudja visszaadni, senki sem tudja újra megalkotni azt a hangulatot, azt az érzést, ami körülveszi a dalokat. Sokan próbálkoztak már, de nem jött össze nekik. A Guns utánozhatatlan, ennyi.
Anastacia pedig pont a szülinapomon adta ki az albumot!
Az egyik legjobb ajándék. Egy zseni az a nő.

Anastacia pedig pont a szülinapomon adta ki az albumot!

2013. szeptember 11. 19:49
![]() |
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 ![]() |
Jaj, a kicsi, szépséges angyalkám!
(Bocsánat! Muszáj volt...
) Nagyon örülök neki, hogy Ana helyet kapott ebben a gyönyörűen megírt cikkben! Köszönet érte!
Nekem nagyon bejön a feldolgozás-lemeze, bár van olyan, aki szerint elég "műanyag" a hangja a korongon... Van olyan dal, amit nagyon vártam, és pont annál éreztem azt, hogy nem egészen erre számítottam. De hát nem mehet mindenkinek a hangjához minden egyes dal!
Szerintem így is nagyszerű munkát végzett, és nagy bátorság kellett ahhoz, hogy egyáltalán neki merjen állni ennek! Nagyon becsülöm érte, hogy véghez vitte a kitűzött célját, és nagyon büszke vagyok rá! Egyébként még mindig nem rockénekesnő, tehát nem ítélhető el amiatt, ha nem úgy szól egy dal, ahogyan megszoktuk az eredeti előadótól. De ezt nem is várhatja el senki. Természetesen érződik, hogy azok a dalok nem az övéi, nem ő írta őket, de ettől függetlenül én akkor is amellett vagyok, hogy csodás munkát végzett!
Imádom! Egyébként még sosem volt példa arra, hogy igénytelen munkát adjon ki a keze alól...

2013. szeptember 11. 20:44
![]() |
ZitaTwilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 14327 Csatolások: 1254 Azonosító: 160923 ![]() |
Jaj, mit látnak szemeim. GN'FN'R!
Igazából, ahogy MadHatter elmondta, az előző albumaikhoz képest a Spaghetti Incident tényleg csak egy kis töltelékalbum lett. Igazából már nem tudom őket hibáztatni az album jelentéktelensége miatt, akkor már nagyon kezdtek lefelé haladni azon a bizonyos lejtőn, pedig éppen akkor már nem volt annyi bajuk a drogokkal, Slash elmondása szerint... Igazából a rajongó szereti azt az albumot is, de egyszerű, kívülálló szemmel nézve (nem mintha én az lennék) tényleg nem lett nagy durranás, nem ért el túl nagy sikereket. Egyébként pedig a Rolling Stone magazinnak igaza van/volt, tényleg ez lett a leggyengébb albumuk, de nem hibáztathatjuk őket, hogy hiányzott belőlük a kreativitás, legalábbis egymás felé. A nevének a keletkezésén pedig mindig jót nevetek, bár később belegondolva egyáltalán nem vicces... Steven hiányát a banda még csak-csak túlélte, Izzy-ét viszont nem. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy egy dobos kevesebb, mint egy gitáros, és Steve elvesztése után is sokkalta másabb lett a hangzásuk, mondhatom, hogy drasztikusan megváltozott, viszont Izzy kilépése vezetett el egyfajta lavinához a bandában. Duff, Axl és Slash önmagukban simán elegek egy együttes fenntartásához és sikeréhez (na, nem minden esetben, de azért a mostani "Guns" is szépen fut amellett, hogy nem sok rajongója maradt, a másik részről pedig említhetem a Loadedet és a Snakepitet is) viszont számomra velük volt teljes az imádott csapat. Az Appetite hangulata, hangzása egyedi és megismételhetetlen. A stúdió, a körülmények, a porszemek, minden kis apró részlet hozzátartozott ennek az albumnak a lényegéhez. Az utánozhatatlanságához. Felőlem pedig Axl szerezhet maga mellé ilyen-olyan, übertehetséges gitárost, dobost, billentyűst... Elfogultságnak is lehet nevezni, mindenesetre nekem nem vesz be a gyomrom senkit, aki mostanában csatlakozott a bandához. Így már korántsem ugyan az. Az újraegyesüléssel kapcsolatban pedig már csak egy nagyon halványan pislákoló reményem maradt, de az azt hiszem, sokáig fog még "élni"... Köszönet a cikkért, Pöttömke, a rózsáinkért és a WT-ért főleg!

2013. szeptember 11. 22:22
![]() |
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 ![]() |
Duran Duran? Kimaradt sajna. Thank you album 1995-ből, rajta a Perfect Day-jel és a White Lines-zal. Utóbbit imádom

Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.

Félmeztelenül pózolt Kendall Jenner Michael B. Jordan és Aaron Taylor-Johnson mellett
Félmeztelenül pózolt Kendall Jenner Michael B. Jordan és Aaron Taylor-Johnson mellett
Az új Calvin Klein fehérnemű-kampányban szerepel.

Megszületett Macaulay Culkin második gyereke
Megszületett Macaulay Culkin második gyereke
Tavaly karácsony előtt.