Hivatalos! Miley Cyrus szingli
2013. szeptember 17. 14:46
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline |
szerintem ennek így kellett lennie. miley-t soha nem kedveltem, most már soha nem is fogom ilyen viselkedés után. szerintem mindenkinek így jobb... mindig is azon a véleményen voltam hogy miley nem érdemli meg liamat..
2013. szeptember 17. 14:53
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Igazából ez nagyon várható volt. Liam helyében én már rég elhagytam volna Miley-t. Csak idő kérdése volt, hogy ez lesz. Szerintem Miley emiatt nem fog megváltozni.
2013. szeptember 17. 15:05
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Na végre!
Szerencsétlen Liam ,mióta várhatta tűkön ülve a hivatalos szakítást?
Már ideje volt,hogy lezárják kettőjük dolgát (ofkorsz Miley albummegjelenése előtt) ,mert eskü,ennél még Szalonna és Bíbör szappanoperája is jobb volt.
Liam rengeteg időt elpazarolt erre a luvnyára,nem tudom mondjuk,hogy mit látott benne ,hogy ennyi ideig kitartott mellette.A csávó helyében én már az első r*banckodásánál páros lábbal rúgtam volna ki.
Remélem,most már hagyják egymást a fenébe ,és nem kell minden nap róluk olvasnom.
Szerencsétlen Liam ,mióta várhatta tűkön ülve a hivatalos szakítást?
Már ideje volt,hogy lezárják kettőjük dolgát (ofkorsz Miley albummegjelenése előtt) ,mert eskü,ennél még Szalonna és Bíbör szappanoperája is jobb volt.
Liam rengeteg időt elpazarolt erre a luvnyára,nem tudom mondjuk,hogy mit látott benne ,hogy ennyi ideig kitartott mellette.A csávó helyében én már az első r*banckodásánál páros lábbal rúgtam volna ki.
Remélem,most már hagyják egymást a fenébe ,és nem kell minden nap róluk olvasnom.
2013. szeptember 17. 15:18
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
végre! már nagyon vártam
2013. szeptember 17. 15:20
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline |
Idézet (Zsécii @ 2013.09.17. 07:57)
Nem is baj. Miley egy olyan embert érdemel, aki szereti annyira, hogy bármikor kiáll mellette, akármiért és akármennyien támadják. Látszik, hogy Liam-nek miért volt szüksége Miley-ra: kellett egy név, ami mellett megemlítik és megjegyzik az övét is. Mert azért valljuk be, ha nem járt volna Miley-val, akkor az emberek 80%-ának fogalma sem lenne arról, hogy ki is az a Liam Hemsworth.
Liam a Hunger Gamesben vált ismertté és jó színész, Mileyval, vagy nélküle. Igen, vannak sztárpárok, akik annak idején a hírnévért jöttek össze, de néhányukban tényleg ott a tehetség.
És egyébként igen, várható volt, hogy szétmennek, mégha szerették is egymást. Persze, természetes, hogy nem marad örökre az a kedves kislány, akit Hannah Montanaként ismerünk meg, de gyökeresen megváltozott a stílusa és valljuk be, Liamnek (ahogy sokan másoknal vele együtt) nem teljesen jött be ez az egész. És az sem biztos, hogy csak emiatt szakítottak, hiszen senki nem ismeri tökéletesen a magánéletüket.
2013. szeptember 17. 15:30
Hát... szerintem ez várható volt. És szerintem Liam-nek igaza volt, ő a régi Miley-ba szeretett bele, és ha egy ember ennyire brutálisan megváltozik, érthető ha 'kiszáll'. Nem sajnálom, és nem fogok kárörvendően röhögni, de... Ez van.
2013. szeptember 17. 15:33
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Sajnálom,hogy vége van hiszen arik voltak együtt.
2013. szeptember 17. 15:39
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Legalább a címlapon fel van öltözve...haladás!És Liam egy kifejezetten normális sztár és Miley drága tökéletes ellentéte de most ezek az ellentétk nagyon nem vonzzák egymást!
2013. szeptember 17. 15:54
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
én is nagyon sajnálom őket
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.