Kiszivárgott a One Direction új dala
2013. szeptember 22. 09:09
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Alig várom már, hogy jó minőségben is megjelenjen.
2013. szeptember 22. 09:09
Imádom, tökéletes. Már a tegnapi nap folyamán hallottam, de nem tudom hogy miért, és hogy ki szivárogtatja ki a dalokat. Jó lenne ha végre hivatalos úton jönne ki
2013. szeptember 22. 09:14
One direction 2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 188596 offline |
Most lehet, hogy kiakadtok amiért kiszivárogtatja valaki a dalokat, de szerintetek ez véletlen van? A menedzser vagy mittudomén kicsoda direkt csinálja így, hogy minél többen vegyék meg az albumot, mert tetszik neki pár szám róla.. Persze számítanak az igazi directionerekre, de showbiznisz az egész:/ Beállítják úgy az egészet, mintha egy rajongó rakná ki a számot, lehet, hogy ez fáj a srácoknak, mert sokat dolgoztak vele, de el kell fogadniuk. És nem attól leszel igazi directioner, hogy nem hallgatod meg a kiszivárgott számokat, persze mindenki maga dönti el, hogy meglepetést akar e magának, vagy meghallgatja most. Lehet támadni, ez az én véleményem
2013. szeptember 22. 09:19
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Idézet (One direction 2012 @ 2013.09.22. 09:14)
Most lehet, hogy kiakadtok amiért kiszivárogtatja valaki a dalokat, de szerintetek ez véletlen van? A menedzser vagy mittudomén kicsoda direkt csinálja így, hogy minél többen vegyék meg az albumot, mert tetszik neki pár szám róla.. Persze számítanak az igazi directionerekre, de showbiznisz az egész:/ Beállítják úgy az egészet, mintha egy rajongó rakná ki a számot, lehet, hogy ez fáj a srácoknak, mert sokat dolgoztak vele, de el kell fogadniuk. És nem attól leszel igazi directioner, hogy nem hallgatod meg a kiszivárgott számokat, persze mindenki maga dönti el, hogy meglepetést akar e magának, vagy meghallgatja most. Lehet támadni, ez az én véleményem
Miért támadnánk? Örülök, hogy van egy épelméjű Directioner Ezzel mindent elmondtam.
2013. szeptember 22. 09:19
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline |
Nekem nagyon tetszik, már vagy 100x meghallgattam az összes számukat, úgy hogy már várom, hogy megvehessem az albumot és hallathassam az új számokat!! ♥
De szerintem nem ők, hanem a rajongók szivárogtatják ki. Mármint ezt a számukat, mert az albumot már meglehet előre rendelni, nem? Na akkor valaki, aki már megvette simán felvehette vagy valami, és fel is tolhatta a netre... ennyi.
De szerintem nem ők, hanem a rajongók szivárogtatják ki. Mármint ezt a számukat, mert az albumot már meglehet előre rendelni, nem? Na akkor valaki, aki már megvette simán felvehette vagy valami, és fel is tolhatta a netre... ennyi.
2013. szeptember 22. 09:24
Szerintem is direkt szivárgott ki, de nekem tetszik
2013. szeptember 22. 09:37
katdirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191575 offline |
én 1 kiszivárogtatott dalt sem hallgatok meg.szépen megvárom,amíg decemberbe kezemben nem tarthatom az albumukat
2013. szeptember 22. 09:43
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
A dal eszméletlen jó és nem a fiúk hibája az hogy megjelenik előbb (szerintem) Nagyon várom már az egész albumot, de az is lehet hogy ez csak egy átverés dal és azért jelent meg. Ha komolyan kiszivárgott volna akkor a kiadó letiltaná ugyan úgy, ahogy ezt megtették mikor a Rock Me szivárgott ki. Mindenek esetre nagyon jó ez a dal!
2013. szeptember 22. 09:49
*-* tökéletes a dal! Imádom!
Szerintem sem Ők szivárogtatják ki a dalokat, szánt szándékkal...
Szerintem sem Ők szivárogtatják ki a dalokat, szánt szándékkal...
2013. szeptember 22. 09:49
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
A Just Can't Let Her Go jobb lesz szerintem, ez viszont sokkal érettebb szám. Jó látni, hogy a srácok albumról albumra fejlődnek, nem ragadnak le a buta tinipopnál, mint a többi hasonló előadó, hanem próbálnak fokozatosan felnőttebbek lenni zeneileg, amit nagyon ügyesen csinálnak, hiszen az eredeti rajongótáboruk még az x factoros időkből is már a 17-20 éves korosztály, mi sem vagyunk már kisgyerekek.
2013. szeptember 22. 09:59
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Ezt a számot is imádom, csakúgy, mint a többit ^^
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.