Én addig nem hallgatom meg amíg hivatalosan meg nem jelenik.
Ez már tényleg érdekes, mégis ki az aki ennyire idióta, hogy kiszivárogtat egy dalt, gondolok itt más előadókra is, mert ez nem csak a One Direction-nal történt meg. Valami haszna biztos van benne, vagy csak keresztbe akar tenni. Remélem, hogy már több daluk nem fog kiszivárogni, de ha mégis én csak akkor hallgatom meg ha hivatalosan is megjelenik. November 25-ig tudok várni, azt hiszem.
Kiszivárgott a One Direction új dala
2013. szeptember 22. 11:09
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline |
Én sem fogom meghallgatni,tiszteletben tartom a fiúk munkáját!Amíg hivatalosan nem jelenik meg az egész oldal,addig egy szót sem hallgatok belőle!Elég rossz érzés lehet nekik,h azzal a dallal,amivel ők megküzdöttek,azt mi egy másodperc alatt:jajj de jó,nekem nagyon tetszik így jó úgy jó..vagy a rosszabbik eset pl.:h pfuj,ez nekem nem tetszik,se a szöveg,se az ének..:S ..
Na mind1.Én biztosan nem fogom még meghallgatni,viszont már nagyon kíváncsi vagyok,mit alkottak a férjeink!!:$$ <3
Na mind1.Én biztosan nem fogom még meghallgatni,viszont már nagyon kíváncsi vagyok,mit alkottak a férjeink!!:$$ <3
2013. szeptember 22. 11:14
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Kereken 1 perc, amit bírtam belőle. Próbálok mindig pozitívan állni a dalaikhoz, hogy lehet, ez most jó lesz. De nem. Nem tudok különbséget mondani a zenéik között, annyira egyforma mind. Ugyanarra a sablonra épülnek fel, lehet, hogy még ugyanazokat az akkordokat is használják mint a többiben. Ennél a dalnál még az előző kiszivárogtatott (mert ezek szándékosan vannak idő előtt lelepvezve) is jobb volt, de határozottan. Ez a dal olyan tipikus egyszer hallgatható, unalmas dolog, a Just Can't Let Her Go meg kétszer - ennyi az eltérés. Egyébként valahol legmélyen nem vártam mást tőlük, hiába reménykedek mindig, hogy valami hallgathatót csinálnak.
2013. szeptember 22. 11:15
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Ez a "kiszivárogtatás" annyira vicces mindig...
2013. szeptember 22. 11:21
átlátszó mert véletlenül két dal is kiszivárog? furcsa...
2013. szeptember 22. 11:21
Mindig ez történik számról csak annyit hogy pont ugyan olyan mint a többi de hát...ezrét szeretik a rajongók
2013. szeptember 22. 11:26
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline |
Jaj ez a kiszivárogtatás olyan kis szánalmas. Inkább vallanák be, hogy azért hozták nyilvánosságra a dalt, mert unatkoznak. Nekem nem tetszik. Régen a dalaikat imádtam, de az újak valahogy nekem túlságosan is el gépiesítették. Hova tűnt a Rock Me típusú dalaik? Ha olyanokat csinálnának, mint az a számuk, na akkor ismét a rajongójuk leszek, de erre szerintem kicsi esély van. Nem tudom, hogy mi lett velük, meg, hogy minek kell ennyire elsiettetni egy albumot. Jobbak 1-2 évet dolgoznak vele, ők pedig 3 hónap alatt össze tettek egy albumot. Túlságosan is sietnek mindennel...
2013. szeptember 22. 11:29
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
One direction 2012 teljesen egyetértek
Bár én szeretem a srácokat, de a dalok 80%-ának megegyezik az akkordmenete, a különbség annyi, hogy más szöveget "húznak rá" a dalokra. Én szinte csak azokat a 1D dalokat szeretem, amik kislemezen is megjelentek, vagy ismertebbek a többinél, pl. What makes you beautiful, Up All Night, One Thing, Best Song Ever, Kiss You... és úgy kb. ennyi. Jó, van még egy pár jó számuk, mondjuk minden albumból úgy 2-3 az, amit szeretek, de a többi... tucatzene.
Bár én szeretem a srácokat, de a dalok 80%-ának megegyezik az akkordmenete, a különbség annyi, hogy más szöveget "húznak rá" a dalokra. Én szinte csak azokat a 1D dalokat szeretem, amik kislemezen is megjelentek, vagy ismertebbek a többinél, pl. What makes you beautiful, Up All Night, One Thing, Best Song Ever, Kiss You... és úgy kb. ennyi. Jó, van még egy pár jó számuk, mondjuk minden albumból úgy 2-3 az, amit szeretek, de a többi... tucatzene.
2013. szeptember 22. 11:40
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Azért elég fura,hogy a Just Can't Let Her Go is kiszivárgott meg ez is...
2013. szeptember 22. 11:50
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Hát a leírtak alapján mindegy is, hogy meghallgatjátok vagy sem. Hallgassátok az előzőt, Az is pont olyan.
2013. szeptember 22. 12:09
Sokkal jobban tetszenek az új dalaik. Mármint a részletek alapján. Érettebb és összetettebb a zenéjük, a szövegek pedig tipikus 1D dalszövegek
2013. szeptember 22. 12:09
Én ezt a számot tegnap este letöltöttem. Szerintem nagyon jó.
2013. szeptember 22. 12:10
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kiszivárogott totálisan véletlenül. Persze, nekem meg tollas a hátam és az angol királynő unokája is vagyok, ha ezek az enyves kezű takarítónénik másolták át sunyiba este a stúdióban lévő gépről a flashdrive-jukra. Szerintem mindenki tudja, hogy ezek a kiszivárogtatások nem véletlenek, és csak az übergagyi eladási számot akarják a közel jövőben növelni. Nemrég a Babstreet Boys legújabb lemeze is hamarabb került fel a netre, mint a boltok polcaira. Ez nem más, mint szimpla üzletpolitika. A dal pedig... hát már egy páran leírták előttem, hogy újabb egykaptafa dalt kaptunk, ám erőteljesen feltört belőlem a röhögés, amikor valaki valami olyasmit írt le, hogy felnőttes zenét kezdenek el játszani és nem ragadnak le a tinipopnál. WTF?XD Nem kicsit jött rám a röhögés, hisz én sem tartom magamat hú, de öregnek huszonkét évesen, ám, ha felnőttes zene hallgatására akarom a fejemet adni, akkor tuti, hogy nem egydét hallgatok. Különbség van a felnőttes és népszerű között. Felnőttes zenét sokkal inkább Lana Del Rey játszik vagy a különböző rock bandák (Evanescence, Skillet vagy például a Guns'n'Roses) és nem ez az öt ficsúr. Ugyanazok a nyálas sablon szövegek vannak felénekelve nagyon hasonló zenei köntösbe burkolva, és valakinek ez hatalmas változás.XD Az a helyzet, hogy nem lennének rosszak, mert speciel a One thing számuk nem is olyan gáz (a többi amúgy hallgathatatlan), s, ha esetlegesen tényleg valami egyedivel állnának elő, lehet, hogy még hallgatnám is őket, de ez... pocsék és sz*r. Plusz pont amúgy, hogy nem loptak a The Who-tól. A múltkori hatalmas kreativitásuk miatt még mindig a bögyömben vannak.
2013. szeptember 22. 12:19
DirectionerGirl1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 211963 offline |
A One Direction,már nagyon sok számmal segített a lányoknak,2011:What Makes You Beautiful azzal segített a lányoknak,hogy gyönyörűek,sok lánynak mondják,hogy csúnya,de a fiúk ezzel azt akarták elérni,hogy tudjuk mindannyian gyönyörűek vagyunk
2012:Little Things,fúú nekem pl.ez a szám is nagyon sok mindenbe segített a nehéz időszakomon segített túllépni köszönöm nekik
2013:Diana,ahogy olvasta mindenki itt is jót akarnak,nem tudom miért utálják őket,ők csak jót akarnak az embereknek,szeretik a rajongóikat,nem tudom tovább sorolni miért is imádom őket :)Nem bántani akarom Miley Cyrus-t,de ő nem tett semmit azokért akik szeretik,csak olyan dalokat ír mostanában amik hányingerkeltőek,nem értem őt miért szeretik,hangja nincs,nem szép,undorító számokat ír,a klippekről nem is beszélve.Szerintem a One Direction,sokkal de sokkal jobb mint ilyen holmi Miley Cyrus aki pár év alatt eltűnik majd a süllyesztőbe,de a One Direction nem,mert rá mindig emlékezni fognak,ezekért a számokért,a jó szívük miatt
Harryre aki mindenkit elbűvöl a gödröcskéivel:)
Liamre a kanálfóbiás aranyszívű fiúra,akit mindenki szeret
Niallra az ír manóra,aki nagyon sokat szeret enni
Zaynra a jóképű fiúra aki mindenki mellet kiáll
Louisra aki mindenkit megtud nevettetni,és mindig felvidulok tőle
És legutolsó sorba a One Directionra
2012:Little Things,fúú nekem pl.ez a szám is nagyon sok mindenbe segített a nehéz időszakomon segített túllépni köszönöm nekik
2013:Diana,ahogy olvasta mindenki itt is jót akarnak,nem tudom miért utálják őket,ők csak jót akarnak az embereknek,szeretik a rajongóikat,nem tudom tovább sorolni miért is imádom őket :)Nem bántani akarom Miley Cyrus-t,de ő nem tett semmit azokért akik szeretik,csak olyan dalokat ír mostanában amik hányingerkeltőek,nem értem őt miért szeretik,hangja nincs,nem szép,undorító számokat ír,a klippekről nem is beszélve.Szerintem a One Direction,sokkal de sokkal jobb mint ilyen holmi Miley Cyrus aki pár év alatt eltűnik majd a süllyesztőbe,de a One Direction nem,mert rá mindig emlékezni fognak,ezekért a számokért,a jó szívük miatt
Harryre aki mindenkit elbűvöl a gödröcskéivel:)
Liamre a kanálfóbiás aranyszívű fiúra,akit mindenki szeret
Niallra az ír manóra,aki nagyon sokat szeret enni
Zaynra a jóképű fiúra aki mindenki mellet kiáll
Louisra aki mindenkit megtud nevettetni,és mindig felvidulok tőle
És legutolsó sorba a One Directionra
2013. szeptember 22. 12:21
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
hát én mostmár csak azért is megvárom az albumot és majd meghallgatom azon.....
2013. szeptember 22. 12:37
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Nagyon tetszik! Remélem megjelenik hivatalosan,egy kicsit jobb minőségben is!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.