Starity

Kiszivárgott a One Direction új dala

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 22. 10:53 #61
Saphira
Saphira

Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Én addig nem hallgatom meg amíg hivatalosan meg nem jelenik.
Ez már tényleg érdekes, mégis ki az aki ennyire idióta, hogy kiszivárogtat egy dalt, gondolok itt más előadókra is, mert ez nem csak a One Direction-nal történt meg. Valami haszna biztos van benne, vagy csak keresztbe akar tenni. Remélem, hogy már több daluk nem fog kiszivárogni, de ha mégis én csak akkor hallgatom meg ha hivatalosan is megjelenik. November 25-ig tudok várni, azt hiszem.
2013. szeptember 22. 11:09 #62
roxy4
roxy4
visszatérő vendég

StátuszFuckeers:$
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 416
Csatolások: 15
Azonosító: 157329
Én sem fogom meghallgatni,tiszteletben tartom a fiúk munkáját!Amíg hivatalosan nem jelenik meg az egész oldal,addig egy szót sem hallgatok belőle!Elég rossz érzés lehet nekik,h azzal a dallal,amivel ők megküzdöttek,azt mi egy másodperc alatt:jajj de jó,nekem nagyon tetszik így jó úgy jó..vagy a rosszabbik eset pl.:h pfuj,ez nekem nem tetszik,se a szöveg,se az ének..:S ..
Na mind1.Én biztosan nem fogom még meghallgatni,viszont már nagyon kíváncsi vagyok,mit alkottak a férjeink!!:$$ <3
2013. szeptember 22. 11:14 #63
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Kereken 1 perc, amit bírtam belőle. Próbálok mindig pozitívan állni a dalaikhoz, hogy lehet, ez most jó lesz. De nem. Nem tudok különbséget mondani a zenéik között, annyira egyforma mind. Ugyanarra a sablonra épülnek fel, lehet, hogy még ugyanazokat az akkordokat is használják mint a többiben. Ennél a dalnál még az előző kiszivárogtatott (mert ezek szándékosan vannak idő előtt lelepvezve) is jobb volt, de határozottan. Ez a dal olyan tipikus egyszer hallgatható, unalmas dolog, a Just Can't Let Her Go meg kétszer - ennyi az eltérés. Egyébként valahol legmélyen nem vártam mást tőlük, hiába reménykedek mindig, hogy valami hallgathatót csinálnak.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Misao
2013. szeptember 22. 11:15 #64
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett a szám!!!! wub.gif wub.gif
2013. szeptember 22. 11:15 #65
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Ez a "kiszivárogtatás" annyira vicces mindig...
2013. szeptember 22. 11:21 #66
- törölt felhasználó -    
átlátszó sleep.gif mert véletlenül két dal is kiszivárog? furcsa... biggrin.gif
2013. szeptember 22. 11:21 #67
- törölt felhasználó -    
Mindig ez történik számról csak annyit hogy pont ugyan olyan mint a többi de hát...ezrét szeretik a rajongók
2013. szeptember 22. 11:24 #68
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1236
Csatolások: 0
Azonosító: 203214
Ez k*rva jó szám lett mint a többi!! biggrin.gif
2013. szeptember 22. 11:26 #69
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Jaj ez a kiszivárogtatás olyan kis szánalmas. Inkább vallanák be, hogy azért hozták nyilvánosságra a dalt, mert unatkoznak. Nekem nem tetszik. Régen a dalaikat imádtam, de az újak valahogy nekem túlságosan is el gépiesítették. Hova tűnt a Rock Me típusú dalaik? Ha olyanokat csinálnának, mint az a számuk, na akkor ismét a rajongójuk leszek, de erre szerintem kicsi esély van. Nem tudom, hogy mi lett velük, meg, hogy minek kell ennyire elsiettetni egy albumot. Jobbak 1-2 évet dolgoznak vele, ők pedig 3 hónap alatt össze tettek egy albumot. unsure.gif Túlságosan is sietnek mindennel...
2013. szeptember 22. 11:29 #70
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
One direction 2012 teljesen egyetértek smileeee.gif

Bár én szeretem a srácokat, de a dalok 80%-ának megegyezik az akkordmenete, a különbség annyi, hogy más szöveget "húznak rá" a dalokra. Én szinte csak azokat a 1D dalokat szeretem, amik kislemezen is megjelentek, vagy ismertebbek a többinél, pl. What makes you beautiful, Up All Night, One Thing, Best Song Ever, Kiss You... és úgy kb. ennyi. Jó, van még egy pár jó számuk, mondjuk minden albumból úgy 2-3 az, amit szeretek, de a többi... tucatzene.
2013. szeptember 22. 11:40 #71
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1798
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Azért elég fura,hogy a Just Can't Let Her Go is kiszivárgott meg ez is...
2013. szeptember 22. 11:44 #72
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Furi... A dal jó, de azért mégiscsak érdekes, vagy nem?
2013. szeptember 22. 11:50 #73
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Hát a leírtak alapján mindegy is, hogy meghallgatjátok vagy sem. Hallgassátok az előzőt, Az is pont olyan.
2013. szeptember 22. 12:09 #74
- törölt felhasználó -    
Sokkal jobban tetszenek az új dalaik. Mármint a részletek alapján. Érettebb és összetettebb a zenéjük, a szövegek pedig tipikus 1D dalszövegek smileeee.gif
2013. szeptember 22. 12:09 #75
- törölt felhasználó -    
Én ezt a számot tegnap este letöltöttem. Szerintem nagyon jó. smileeee.gif
2013. szeptember 22. 12:10 #76
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Kiszivárogott totálisan véletlenül. Persze, nekem meg tollas a hátam és az angol királynő unokája is vagyok, ha ezek az enyves kezű takarítónénik másolták át sunyiba este a stúdióban lévő gépről a flashdrive-jukra. Szerintem mindenki tudja, hogy ezek a kiszivárogtatások nem véletlenek, és csak az übergagyi eladási számot akarják a közel jövőben növelni. Nemrég a Babstreet Boys legújabb lemeze is hamarabb került fel a netre, mint a boltok polcaira. Ez nem más, mint szimpla üzletpolitika. rolleyes.gif A dal pedig... hát már egy páran leírták előttem, hogy újabb egykaptafa dalt kaptunk, ám erőteljesen feltört belőlem a röhögés, amikor valaki valami olyasmit írt le, hogy felnőttes zenét kezdenek el játszani és nem ragadnak le a tinipopnál. WTF?XD Nem kicsit jött rám a röhögés, hisz én sem tartom magamat hú, de öregnek huszonkét évesen, ám, ha felnőttes zene hallgatására akarom a fejemet adni, akkor tuti, hogy nem egydét hallgatok. Különbség van a felnőttes és népszerű között. Felnőttes zenét sokkal inkább Lana Del Rey játszik vagy a különböző rock bandák (Evanescence, Skillet vagy például a Guns'n'Roses) és nem ez az öt ficsúr. Ugyanazok a nyálas sablon szövegek vannak felénekelve nagyon hasonló zenei köntösbe burkolva, és valakinek ez hatalmas változás.XD Az a helyzet, hogy nem lennének rosszak, mert speciel a One thing számuk nem is olyan gáz (a többi amúgy hallgathatatlan), s, ha esetlegesen tényleg valami egyedivel állnának elő, lehet, hogy még hallgatnám is őket, de ez... pocsék és sz*r. Plusz pont amúgy, hogy nem loptak a The Who-tól. A múltkori hatalmas kreativitásuk miatt még mindig a bögyömben vannak.
3 felhasználónak tetszik: baisée, Misao, MadHatter
2013. szeptember 22. 12:10 #77
Smile15
Smile15
Potterhead

StátuszI am alone in a hostile world...
Hozzászólás: 1092
Csatolások: 10
Azonosító: 130740
nekem tetszik smileeee.gif
2013. szeptember 22. 12:19 #78
DirectionerGirl1000
DirectionerGirl1000
új tag
Hozzászólás: 30
Azonosító: 211963
A One Direction,már nagyon sok számmal segített a lányoknak,2011:What Makes You Beautiful azzal segített a lányoknak,hogy gyönyörűek,sok lánynak mondják,hogy csúnya,de a fiúk ezzel azt akarták elérni,hogy tudjuk mindannyian gyönyörűek vagyunk smileeee.gif
2012:Little Things,fúú nekem pl.ez a szám is nagyon sok mindenbe segített a nehéz időszakomon segített túllépni köszönöm nekik smileeee.gif
2013:Diana,ahogy olvasta mindenki itt is jót akarnak,nem tudom miért utálják őket,ők csak jót akarnak az embereknek,szeretik a rajongóikat,nem tudom tovább sorolni miért is imádom őket :)Nem bántani akarom Miley Cyrus-t,de ő nem tett semmit azokért akik szeretik,csak olyan dalokat ír mostanában amik hányingerkeltőek,nem értem őt miért szeretik,hangja nincs,nem szép,undorító számokat ír,a klippekről nem is beszélve.Szerintem a One Direction,sokkal de sokkal jobb mint ilyen holmi Miley Cyrus aki pár év alatt eltűnik majd a süllyesztőbe,de a One Direction nem,mert rá mindig emlékezni fognak,ezekért a számokért,a jó szívük miatt smileeee.gif
Harryre aki mindenkit elbűvöl a gödröcskéivel:)
Liamre a kanálfóbiás aranyszívű fiúra,akit mindenki szeret smileeee.gif
Niallra az ír manóra,aki nagyon sokat szeret enni smileeee.gif
Zaynra a jóképű fiúra aki mindenki mellet kiáll smileeee.gif
Louisra aki mindenkit megtud nevettetni,és mindig felvidulok tőle smileeee.gif
És legutolsó sorba a One Directionra smileeee.gif
2013. szeptember 22. 12:21 #79
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
Hozzászólás: 476
Azonosító: 206525
hát én mostmár csak azért is megvárom az albumot és majd meghallgatom azon.....
2013. szeptember 22. 12:37 #80
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
Nagyon tetszik! smileeee.gifsmileeee.gif Remélem megjelenik hivatalosan,egy kicsit jobb minőségben is!
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok