Christina Aguilera csatlakozik a Futótűzhöz
2013. szeptember 26. 18:59
Anyira jó lesz nagyon jo betét dalokkal és számokkal... Kiváló színészekkel és stábbal meg énekessekel jaj már annyira de annyira várom nem birok várakozni :P:P
2013. szeptember 26. 19:27
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Teljes track list:
1. “Atlas” – Coldplay
2. “Silhouettes” – Of Monsters and Men
3. “Elastic Heart” – Sia (ft. The Weeknd & Diplo)
4. “Lean” – The National
5. “We Remain” – Christina Aguilera
6. “Devil May Cry” – The Weeknd
7. “Who We Are” – Imagine Dragons
8. “Everybody Wants To Rule The World” – Lorde
9. “Gale Song” – The Lumineers
10. “Mirrors” – Ellie Goulding
11. “Capital Letter” – Patti Smith
12. “Shooting Arrows At The Sky” – Santigold
13. “Place For Us” – Mikky Ekko
14. “Lights” – Phantogram
15. “Angel On Fire” – Antony & The Johnsons
Váááá, bejövős!!!!
Fontos megjegyzés: Christina nem A betétdalat adja elő. Ezen a ponton még nem tudjuk, hogy mely dalok lesznek ténylegesen hozzácsatolva a filmhez, és melyek lesznek kizárólag az albumon meghallgathatók. Tavaly ugye az Abraham's Daughter volt az úgymond tényleges főcím, hisz az hangzott el először a film befejezése után, aztán a Safe & Sound és végül a Kingdom Come, de például a Maroon 5 és Glen Hansard-féle Come Away To The Water már csak a lemezen kapott helyet, attól függetlenül, hogy mennyire népszerűek a srácok.
1. “Atlas” – Coldplay
2. “Silhouettes” – Of Monsters and Men
3. “Elastic Heart” – Sia (ft. The Weeknd & Diplo)
4. “Lean” – The National
5. “We Remain” – Christina Aguilera
6. “Devil May Cry” – The Weeknd
7. “Who We Are” – Imagine Dragons
8. “Everybody Wants To Rule The World” – Lorde
9. “Gale Song” – The Lumineers
10. “Mirrors” – Ellie Goulding
11. “Capital Letter” – Patti Smith
12. “Shooting Arrows At The Sky” – Santigold
13. “Place For Us” – Mikky Ekko
14. “Lights” – Phantogram
15. “Angel On Fire” – Antony & The Johnsons
Váááá, bejövős!!!!
Fontos megjegyzés: Christina nem A betétdalat adja elő. Ezen a ponton még nem tudjuk, hogy mely dalok lesznek ténylegesen hozzácsatolva a filmhez, és melyek lesznek kizárólag az albumon meghallgathatók. Tavaly ugye az Abraham's Daughter volt az úgymond tényleges főcím, hisz az hangzott el először a film befejezése után, aztán a Safe & Sound és végül a Kingdom Come, de például a Maroon 5 és Glen Hansard-féle Come Away To The Water már csak a lemezen kapott helyet, attól függetlenül, hogy mennyire népszerűek a srácok.
2013. szeptember 26. 19:28
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
A végére meg az is lehet, hogy elkezdek rajongani a filmért. Egyébként némelyik hozzászólással is egyetértek, hogy a Lotust nem kellett volna ott egymagában hagyni. Kiadták az albumot és annyi. Mindegy, a lényeg az, hogy nagyon várom már, hogy meghallgathassam a zeneszámot. Christinában sosem kell csalódnom, és ez szerintem most sem lesz másképpen.
2013. szeptember 26. 19:34
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (botond96 @ 2013.09.26. 18:37)
itt a dal előzetese nem lesz sláger de baromi jó dal: http://www.youtube.com/watch?v=H-6KsAJX7qo&feature=share
várom az új albumát amúgy kár hogy a Lotust nem népszerűsíti
várom az új albumát amúgy kár hogy a Lotust nem népszerűsíti
Azt kell, hogy mondjam, hogy olyan érzésem van, mint tavaly az "Eyes Open"-féle Taylor Swift szerzemény kapcsán, ami ugye szintén ott volt tavaly az akkori albumon. Témában megfelelne, de hangulatban valahogy kilóg számomra. Persze, ebben benne van az is, hogy ez Christina stílusa, ahogy az Atlason is erősen érződik a Coldplay-hangzás, de például a Safe & Sound-ot hangzásvilágában nagyon kell dicsérnem, mert gyönyörűen illeszkedett Az éhezők viadalához, hiába volt részben egy Taylor Swift-szám az is. De jól van, jó lesz ez azért.
2013. szeptember 26. 19:39
http://www.youtube.com/watch?v=H-6KsAJX7qo&feature=share
szerintem igenis lehet a dalból sláger,Christina szerintem ismételten megcsinálta,nagyon jó a szövege,témája,és a hangulata is! Újabb ok hogy megnézzem a filmet!
szerintem igenis lehet a dalból sláger,Christina szerintem ismételten megcsinálta,nagyon jó a szövege,témája,és a hangulata is! Újabb ok hogy megnézzem a filmet!
2013. szeptember 26. 20:32
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
Idézet (GoKendra @ 2013.09.26. 19:39)
http://www.youtube.com/watch?v=H-6KsAJX7qo&feature=share
igen a dal nagyon jó Xtina kitett magért mint mindig de nem sláger dal nem tudom elképzelni hogy a TV-k és a rádiók ezt nyomnák nem olyan a dal kalibere
2013. szeptember 26. 20:54
Készülő lemezére? Ez azt jelenti új lemez várható tőle jövőre esetleg? Ennek a hirnek örülnék nagyon. Csak mutassa meg, hogy van benne spiritusz, és ne az erőlködő témát pártolja. Tud ő egyedit alkotni ha akar.
2013. szeptember 26. 21:37
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Bevallom, én kifejezetten örülök annak, hogy végre egy olyan énekesnő fogja majd éenekelni a betétdalt, aki nem monndvacsinált sztár, hanem igenis tud énekelni,m és nem azért van a pályáján, mert valaki rásegített. Christinában igenis becsülendő, hogy nagyon szép,erőteljes és egyedi hangja van, és már milyen régóta toppon van ebben a szakmában. Szóval én kellemes csalódtam pont emiatt, hogy övé lett ez a nagyszerű trilógia-sorozat második részének. Szóval szerintem legyünk igenis büszkék, hogy Christina fog énekelni, szerintem megérdemli, főleg amilyen csodálatos hangja van neki. Én scak ámulok, hogy milyen jó hangja van, és hogy őt fele annyira nem tartják, mint némelyik mondvacsinált Disney-s sztárt, pedig ha belegondoltok, azért ő némileg régebb óta van a szakmában.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. szeptember 26. 22:43
Hallottam egy snippettet a neten és valami fantasztikus az a szám! Na meg persze Christina is. Nagyon örülök, hogy övé a dal. Most már aztán tényleg ideje lesz megnéznem az Éhezők viadala első részét,hogy a másodikat is láthassam. xD
2013. szeptember 27. 07:05
Nagyon jó. meghallgattam az előzetest és szerintem nagyon jó választás Cristina!
2013. szeptember 27. 13:17
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
2013. szeptember 27. 16:58
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
csodálatos lesz Christina hangjával♥
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.