A WWE egyik álompárja nemrégiben jelentette be a nagy hírt, hogy három év együtt járás után úgy döntöttek, komolyabbra fordítják a kapcsolatukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daniel Bryan eljegyezte barátnőjét
2013. szeptember 28. 15:53
Annyira boldog vagyok miattuk! Biztosany gyönyörű esküvő lesz, Brie elbűvölő menyasszony lesz, Daniel pedig.. fesh mint mindig.
Gratulálok nekik, ez feldobta a napomat.
2013. szeptember 28. 16:13
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
Gratulálok neki
2013. szeptember 28. 16:51
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
gratulálok nekik
2013. szeptember 28. 16:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok nekik! 

2013. szeptember 28. 17:24
URAMISTEN! Iszonyatosan örülök nekik. Brie mindig is az egyik kedvencem volt, nagyon normális és érett gondolkodású nő, Daniel hát... ő meg Daniel. Egy kecske, de egyébként rendes ember. Gratulálok a drágáknak!
2013. szeptember 28. 18:13
gratulálok nekik.ugye natyala meg a párjának volt esküvője és meg szerveztek egy újat a nézőknek és pont brie bella kapta el a csokrot daniel meg mosolygott mert ugye azt az jelenti ,hogy a közeljövőben őt jegyezik el és bevalósolt!
2013. szeptember 28. 19:11
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ennek nagyon örülök! Bessie ez nagyon jó!
2013. szeptember 28. 19:16
Úristen, ez nagyon jó! Mióta elolvastam a cikket folyamatosan vigyorgok. Brie-t nagyon szeretem, és örülök, hogy megtalálta a boldogságot emellett a jóképű fiatalember mellett.
Látszik, hogy imádják egymást. Az esküvő szerintem nagyon szép lesz, a jövendőbeli gyerekekről pedig már most tudom, hogy tündériek lesznek.
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: