Egy utazással foglalkozó cég felmérte, hogy ügyfelei mely városokat részesítik előnyben, valamint mely helyeket hanyagolják inkább, ha utazásra adják a fejüket.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legszebb és legcsúnyább városok
2013. október 16. 10:49
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Én vagyok az egyetlen, akit teljesen hidegen hagy Párizs? Legfeljebb a hányinger kap el a romantikus csöpögésétől.
Mexikóvárosba viszont nagyon szívesen elmennék, izgalmas és érdekes hely, és ott van a kedvenc festőm, Frida Kahlo múzeuma is.
Mexikóvárosba viszont nagyon szívesen elmennék, izgalmas és érdekes hely, és ott van a kedvenc festőm, Frida Kahlo múzeuma is.
2013. október 16. 11:08
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
velence a legszebb:)
2013. október 16. 11:16
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet
Ugyan ki ne vágyna a szerelmesek városába?
Például én. Engem totál hidegen hagy.
Én Londont hiányolom... És Bécset!
2013. október 16. 11:22
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline |
Bocs, de ez így sztereotípia-gyűjtemény lett.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. október 16. 11:31
Komolyan nem csodálkozom azon, hogy Budapest, bekerült a Top 10-be. Szerintem simán lehetett volna első is. Nincs akkora marketingje és a hírnevünk sem a legjobb. Azon sem csodálkozom, hogy főleg európai városok kerültek be. Emlékszem, amikor a világot bebarangoló, aszkéta életmódú, agglegény földrajztanárom azzal hencegett, hogy ami szép hely, az Európában van. Sejtettem, hogy igaza van. Azért ezek a latin-amerikai, afrikai nyomorvárosok eléggé retek helynek tűnnek. Nincs az építészetükben semmi stratégia, semmi szépség. Zsúfolt és koszos.
2013. október 16. 11:32
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Most nem azért, de csak én nem értem, hogy miért kell Párizst állandóan a szerelem miatt emlegetni? Annyira romantikus, mint bármelyik másik város a Top5-ben...
Párizs számomra az álomváros, de nem azért, mert hú, szerelem, jajdecuki. Hanem azért, mert gyönyörű, tele van történelmi helyszínekkel és nevezetességekkel, ja és hogy lehet kihagyni egy ilyen felsorolásból, hogy ott van a Louvre is? Vagy a Jardin du Luxembourg, a Sainte-Chapelle, a Montmarte, a Picasso és a Rodin múzeum? Engem ezek sokkal jobban érdekelnek, mint hogy melyik filmet forgatták ott... Na meg persze ha egyszer sikerül eljutnom, a Eurodisney-ig meg sem állok.
Párizs számomra az álomváros, de nem azért, mert hú, szerelem, jajdecuki. Hanem azért, mert gyönyörű, tele van történelmi helyszínekkel és nevezetességekkel, ja és hogy lehet kihagyni egy ilyen felsorolásból, hogy ott van a Louvre is? Vagy a Jardin du Luxembourg, a Sainte-Chapelle, a Montmarte, a Picasso és a Rodin múzeum? Engem ezek sokkal jobban érdekelnek, mint hogy melyik filmet forgatták ott... Na meg persze ha egyszer sikerül eljutnom, a Eurodisney-ig meg sem állok.
2 felhasználónak tetszik:
CandUs,
Fan-ily6889
2013. október 16. 11:35
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Szerintem mind szép! Mindegyikbe elmennék egyszer Meg így felülnézetből nem is látni rendesen, biztos nem csúnya egyik se.
2013. október 16. 11:55
Párizsba én is szívesen elmennék, viszont Amman tényleg elég pocsék hely lehet.
2013. október 16. 12:15
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
én szerintem mind szépek
2013. október 16. 12:41
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Minden ott kezdődik, h Párga nem szebb mint Budapest!
2013. október 16. 12:48
Mindenkinek más az ízlése... Van akinek ez, van akinek az tetszik Egyébként nem annyira csúnyák csak nincsenek úgy mond kidekorálva.
2013. október 16. 13:01
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Velence számomra hatalmas csalódás volt. Amikor én jártam ott (2010 július), töménytelen mennyiségű volt a turista, minden drága volt, a tereken egy darab pad nem volt, semmi árnyák, 40 fok 1000%-os páratartalommal. Hála istennek csak fél napot voltunk. A legjobb emlék a vaporettóhoz és a másnapi Trieste-hez köt. Triestet tudom ajánlani, nagyon kis hangulatos város.
2013. október 16. 13:20
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Most meglepődtem, hogy a sokak által szeretett London nem került fel a listára...
De ez nem változtat azon, hogy a legszebb városok közé soroltak megérdemelték a helyezésüket
De ez nem változtat azon, hogy a legszebb városok közé soroltak megérdemelték a helyezésüket
2013. október 16. 13:35
Annuss00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.15. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 213474 offline |
Velence csalodas volt. Mikor ott voltam(szerencsere csak fel napig) borzaszto hoseg volt, rengetegen voltak, es meg szemettel is leontottek minket. De Parizst imadom❤❤❤volt szerencsem tobbszor is odamenni. Top1
2013. október 16. 13:35
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Akármilyen gyönyörűek is, a hányás kerülget tőlük, annyit hallani ezekről a városokról. Mexikóvárosba, Ammanba és Luandába is szívesen elmennék, engem az ilyen helyek vonzanak, nem a nagy divatos, London-szerű csicsavárosok. És ha meghalok is, eljutok Kairóba. Budapest meg nem érdemli meg azt a 9. helyet, ritka pocsék város. Tele van szeméttel, hajléktalanokkal, kosszal, büdös van, és szmog. Ráadásként még az ott lakó emberek is buták és nagyképűek. Ha szépségre nézem még szépnek se szép, szóval indokolatlan az a 9. hely. Velencében viszont jártam 2 éve és tényleg gyönyörű város, bár a sok ember a szűk utcákban zavart, mert nem nagyon lehetett elférni...És ott mindenképpen igaz az, hogy ha le akarsz ülni akkor ülj a földre kisfiam, mert egy darab pad nincs sehol. Még a Szent Márk téren se...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.