Idézet (Ariana-Girl @ 2013.10.16. 19:47)
hogyan képes valaki Ammanban élni?? o.O
Gugli iz jor frend - Jordánia alapból egy szegény ország, legalábbis a látottak alapján én annak ítéltem meg. Én ugyan csak pár órát töltöttem Ammanban, de tipikusan arab város. Eljött az imádkozás a muzulmánok számára, akkor ott megáll minden. Mindenki kivágta a kocsiból a kis imaszőnyegét és az úttest kellős közepén kocsik között kezdtek el imádkozni Mekka felé. Amman inkább amolyan romváros, vagyis a látványosságait tekintve sokkal inkább ókori romok találhatók meg arrafelé, mintsem Párizzsal és Velencével szembeni csillogás. Nyomornegyednek nyomornegyed, de ne feledd, hogy Indiának is van olyan része, ahol megy a fényűzés, míg más részén még normális angol WC sincsen.
Nem tetszik a cikk. Párizsnak pölö csak egy része szép, a többi az mind koszos, mocskos és szemetes. Amit láttam az tetszett, ám hallottam, hogyha kicsit mélyebben veted bele magadat, már annyira nem is szép és jó. Valóban minden városnak és minden országnak vannak olyan részei, ahol egyaránt vannak látványosságok és nyomornegyedek. Szubjektív lett a cikk, még hozzá nagyon!