A vörös bolygón élet nyomára bukkantak – egy, a NASA archívumából előkeresett fotón leguánhoz hasonló kövületet találtak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Állati fosszíliát találtak a Marson?
2013. november 09. 16:50
2013. november 09. 16:57
Nagyon érdekes kis cikk! Mondjuk tényleg eléggé hasonlít egy leguánra a formája.
2013. november 09. 16:59
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
tényleg hasonlít egy leguánra a formája:DD
2013. november 09. 17:11
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Hogy lenne már kő ? : ) Azért a Marosról beszélünk. Ott nem könnyen alakul ki ilyen szinte pontos leguán formájú kő Szóval szerintem valóban van élet ott is.
2013. november 09. 17:19
Én ezen a Hold témán legalább annyira szoktam izgulni, mint egy jó filmen. Mindig várom a fejleményeket
2013. november 09. 17:20
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Lehet,hogy csak véletlen,de ki tudja...
2013. november 09. 17:35
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Nagyon durva:O Imádom az ilyen cikkeket*-*
2013. november 09. 17:39
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline |
Érdekes cikk lett!
2013. november 09. 17:45
Végre egy érdekes és hasznos cikk
Több ilyen lehetne staritin:)
Több ilyen lehetne staritin:)
2013. november 09. 17:46
Ebből a szögből tényleg leguánnak néz ki, de addig nem akarok semmit sem mondani, amíg ki nem állítják és nem lehet megnézni rendesen.
2013. november 09. 17:48
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Ez nagyon érdekes.... Eddig a világnak még az 1 százalékát sem fedeztük fel, de nem is lehet többet ,sose tudhatjuk, hogy mi az igaz. Én a történelemben se vagyok néha biztos.
Minden esetre, szerintem azt az emberek vitték oda, de arról a NASA tudna, szóval fogalmam sincs.
Minden esetre, szerintem azt az emberek vitték oda, de arról a NASA tudna, szóval fogalmam sincs.
2013. november 09. 17:56
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
szerintem csak valaki odatette, vagy hamis a video.
2013. november 09. 18:00
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Itt szeretnék rögtön minden tévhitet eloszlatni: ez akkora baromság, hogy még a legelvetemültebb, legostobább UFÓ-összeesküvésgyártók is szétröhögik valószínűleg a belüket rajta.
Gyerekek, tudom, hogy ez most kemény lesz, de ki kell mondanom: a Marson nincs élet. Legalábbis semmiféleképpen sem olyan formában, aminek mi ismerjük. Volt némi marsi meteorit, amiben mintha baktériumszerű kövületeket találtak volna, de ez máig vitatott, az viszont hótfix, hogy egy földi gyík nem fejlődött ki önmagától azon a bolygón. A Marssal kapcsolatban egyetlen dolgot szoktak vitatni: hogy van-e rajta víz, milyen formában van, volt-e valaha is olyan formában, ami a mi életfeltételeinknek megfelelő.
Szóval igen, érdekes maga a kövület formája, mint ahogy a Smiley-pofa kráterek meg ehhez hasonló formák, amiket az emberek véletlenszerűen találnak egy-egy ilyen felvételen, de attól a videótól és a sejtelmes aláfestésétől max. csak röhögőgörcsöt érdemes kapni.
Ui: Az meg, hogy valamelyik űrállomás küldte ki, megint csak orbitális marhaság, a Marsra küldött szondák és felderítők alapján pontosan tudjuk, hogy abban a légkörben nem él meg egy fejlett gerinces élőlény. Ez egy fura formájú kavics és kész, nem tudom mit kell ezen felizgulni...
Gyerekek, tudom, hogy ez most kemény lesz, de ki kell mondanom: a Marson nincs élet. Legalábbis semmiféleképpen sem olyan formában, aminek mi ismerjük. Volt némi marsi meteorit, amiben mintha baktériumszerű kövületeket találtak volna, de ez máig vitatott, az viszont hótfix, hogy egy földi gyík nem fejlődött ki önmagától azon a bolygón. A Marssal kapcsolatban egyetlen dolgot szoktak vitatni: hogy van-e rajta víz, milyen formában van, volt-e valaha is olyan formában, ami a mi életfeltételeinknek megfelelő.
Szóval igen, érdekes maga a kövület formája, mint ahogy a Smiley-pofa kráterek meg ehhez hasonló formák, amiket az emberek véletlenszerűen találnak egy-egy ilyen felvételen, de attól a videótól és a sejtelmes aláfestésétől max. csak röhögőgörcsöt érdemes kapni.
Ui: Az meg, hogy valamelyik űrállomás küldte ki, megint csak orbitális marhaság, a Marsra küldött szondák és felderítők alapján pontosan tudjuk, hogy abban a légkörben nem él meg egy fejlett gerinces élőlény. Ez egy fura formájú kavics és kész, nem tudom mit kell ezen felizgulni...
2013. november 09. 18:20
Nem fűzök nagy valószinüséget ahoz, hogy a cikk iletve a videó a valóságot mutatja.
2013. november 09. 19:01
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline |
A kommenteken még mindig sírok :")
Már hogy lenne ilyen formában élet a Marson? Emberek, nem véletlenül van az az agynak csúfolt cucc a koponyátokban..Használjátok!
Egyébként szeretek a Marsról, vagy egyáltalán az űrből felvételeket nézegetni. Olyan hihetetlen
Már hogy lenne ilyen formában élet a Marson? Emberek, nem véletlenül van az az agynak csúfolt cucc a koponyátokban..Használjátok!
Egyébként szeretek a Marsról, vagy egyáltalán az űrből felvételeket nézegetni. Olyan hihetetlen
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.