Kendall Jenner és Harry Styles együtt?
2013. december 07. 22:01
nem vagyok directioner de mivel mindig róluk van szó ezért muszáj elmondanom, hogy ez az ő dolguk a másik rész pedig az, hogy nekem nem annyira tetszenének olyan... furák lennének együtt :/
2013. december 07. 22:02
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
HAZUGSÁG!!!a sajtó megint alkot.kell valami téma nekik.ha Hazza-nak barátnője lenne,akkor biztosan szólna!
2013. december 07. 22:03
Mert egyszer együtt vacsoráztak? Nem, ezért nem járnak..
2013. december 07. 22:09
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Ennyi erővel engem a fél baráti társaságommal össze lehetne hozni, már aki fiú. Ja, hogy az más? Mégis miben? Abban, hogy én nem vagyok híres, így lehetnek ellentétes nemű haverjaim is? Harry-nek is lehetnek lány barátai, nem feltétlenül lesz valaki a barátnője, mert kétszer találkoztak.
2013. december 07. 22:10
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
amig ok nem mondjak.. felesleges talalgatni es allandoan ugyet csinalni.
2013. december 07. 22:19
Idézet (StephanieBieber @ 2013.12.07. 21:26)
csak bariik ha jb nem lessz szabad o lessz a ferjeem szovval ajanlom h maradjon szabad
Velem van baj, hogy nem értem ez hogy jön ide? Teljesen más a két téma, már néztem hozzászólásaidat, amik őszintén kritikán aluliak, szinte az összesre reagálni tudtam valami nem finomat, de ezen meg akadt a szemem. A cikkben Harry Styles és Kendall Jenner kapcsolatáról van szó, akkor hogy jön ide Jussy és a kis cuki álmod, ami nem valószínű?
2013. december 07. 22:23
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Komolyan mondom ég a pofámon a bőr egyes állítólagos rajongók megnyilvánulásai miatt! Néhány kép, és pár ostoba pletyka jóvoltából készpénznek kell venni azt, hogy járnak? És ha Harry és Kendall csak barátok? Nem lehet más kapcsolat egy lány és fiú között, pusztán szerelem? Hát nagyon tudok gratulálni csajok! Ezzel az erővel én is egy párt alkotok egy haverommal akivel ma voltam sétálni, sőt már el is jegyeztük egymást a születendő gyerekünkről és a jövőbeli terveinkről nem is beszélve...
Szánalom emberek!
Szánalom emberek!
2013. december 07. 22:47
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Ha azt mondják csak barátok akkor csak barátok. Mit nem lehet ezen felfogni? Amúgy is csak egy szállodában voltak. Ha pár hét vagy hónap múlva azt érzik egymás iránt hogy több mint barátság akkor megtudjuk. Nem kell rögtön azon találgatni hogy együtt vannak vagy nincsenek. Ha együtt lesznek akkor rengeteg rajongónak össze törik a szíve (köztük nekem is) de el kell fogadni. Ha valaki nagyon szereti Harryt akkor elfogadja hogy boldog. Akkor neki is boldogank kell lenni. Csak tegye Harryt boldoggá és ne törje össze a szívét.
2013. december 07. 22:59
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Hazza remélem csak barátok vagytok. Ne legyen már ilyen sz@r ízlésed.
2013. december 07. 23:03
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline |
Isten tudja. Nem bántásból, és nem azért, mert 'elvakult' rajongó vagyok, de ez a lány nem szép. Harryről van szó. Akármelyik szépséget megszerezhetné magának, nem hiszem, hogy ettől a lánytól komoly kapcsolatot vár. Barátok? Legyen. Én hiszek a fiú-lány barátságban. Ha összejönnének, akkor sem jósolnék nekik hosszú időt. Harry nem maradna meg nála sokáig, és szerintem a lány is hamar tovább állna. Szerintem egyenlőre csak megpróbálják egymást megismerni, és akár a véletlen műve is lehet, hogy egy szállodában voltak. Bár.. Harrynek mostanában amúgy sem voltak nőügyei, a modell csaj meg számomra ( és szerintem még szinte mindenki számára) ismeretlen volt. Szép kis reklám mindenkinek. ' Harry Styles modellel kavar.' A titokzatos modell 3 hét múlva berobban a köztudatba, mert Harry neve viszi majd. *taps-taps*
2013. december 07. 23:04
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
Ha járnak, ha nem, nem értem mit kell ezen felháborodni?! Most komolyan mit reménykedik egy-két rajongó,hogy majd talán feleségü veszi az egyik 1D-s srác? Hát biztos nem, tuti hogy ők nem fognak leállni egy rajongóval. Az ilyen nagy sztároknak csak a szupermodellek jönnek be. És ha tényleg szeretik egymást és igazak a pletykák, akkor a rajongóknak nem támadni kéne a lányt rögtön, hanem támogatni Harry-t.
2013. december 07. 23:27
Azt nem tudom megérteni, hogy mit számit a rajongóknak az, ha a kedvencük épp szingli-e vagy sem. Úgy sem lesz majd pl. Harry több ezer lány férje. Tehát nem tök mindegy, ha egyszer boldog?
Egyébként nincsenek együtt
Egyébként nincsenek együtt
2013. december 07. 23:48
eleanorjcaldervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 204298 offline |
Én örülnék nekik
2013. december 08. 00:12
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Pocok: Igaz. Ez pusztán szerintem is csak véletelen hogy 1 szállodában voltak.
2013. december 08. 00:16
Idézet (Pocok @ 2013.12.07. 23:03)
Isten tudja. Nem bántásból, és nem azért, mert 'elvakult' rajongó vagyok, de ez a lány nem szép. Harryről van szó. Akármelyik szépséget megszerezhetné magának, nem hiszem, hogy ettől a lánytól komoly kapcsolatot vár. Barátok? Legyen. Én hiszek a fiú-lány barátságban. Ha összejönnének, akkor sem jósolnék nekik hosszú időt. Harry nem maradna meg nála sokáig, és szerintem a lány is hamar tovább állna. Szerintem egyenlőre csak megpróbálják egymást megismerni, és akár a véletlen műve is lehet, hogy egy szállodában voltak. Bár.. Harrynek mostanában amúgy sem voltak nőügyei, a modell csaj meg számomra ( és szerintem még szinte mindenki számára) ismeretlen volt. Szép kis reklám mindenkinek. ' Harry Styles modellel kavar.' A titokzatos modell 3 hét múlva berobban a köztudatba, mert Harry neve viszi majd. *taps-taps*
A legtöbb részével teljes mértékben egyetértek veled, viszont van valami, amivel nem. Én sem bántásból, de akkor szerinted a szépség minden? Nem a legszebb lehet, de rondának sem mondhatod. Arról meg igazából felesleges beszélni ki szép, ki nem, mert ilyen nincs, mindenkinek más jön be. Lehet, hogy aki valakinek gyonyörű, másnak egyáltalán nem tetszik, és fordítva is. A srácnak lehet ez jön be, pluszban nálam előfordult már, hogy valaki akkor tetszett meg, miután megismertem, de előtte egyáltalán nem jött be.
Szóval szerintem ez a szép nem szép dolog értelmét is veszti itt.
2013. december 08. 00:17
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline |
Hát ha már engem úgyse vesz el akkor legalább valaki olyat válasszon aki széep vagy valami. Nem tudom nem voltam sose oda a keeping up with the Kardashiansért, de őt bírtam legkevésbé...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.