Starity

Violetta (2012-2015)

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 15. 13:25 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.10.14. 23:34)
1., nem kérünk floodolást (több hozzászólás elküldése egymás után). Akarsz valamit, írd egy hozzászólásba. 30 percig utána tudod szerkeszteni.
2., veszekedést sem toleráljuk! Vélemény kinyilvánítása nem tilos, de azért más kedvencét ne nagyon szidjátok. És egymással se kötekedjetek
3., a filmes, sorozatos topikba hivatalos képeket (lehetőleg HQ / nagyfelbontású) kérünk. Értsd: Still, promó képek.

köszönöm végre valaki nem mindegy az lilla06-nak mit nézek nem rá tartozik
2014. október 15. 16:33 #62
Fanni Cica 14
Fanni Cica 14
új tag
 
Státusz방탄소년단
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.07.
Hozzászólás: 59
Csatolások: 45
Azonosító: 185619
Offline offline
Violetta 3.évad hullam.gif
2014. október 18. 15:54 #63
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп
 
StátuszImagination is more important than knowledge.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.06.
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Offline offline
Nagyon imádom ezt sorozatot, már az elejétől nézem és alig várom a 2. évadot. biggrin.gif
2014. október 24. 12:54 #64
Cintii
Cintii
sibunator ♥
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.06.
Hozzászólás: 3530
Csatolások: 56210
Azonosító: 126514
Offline offline
beer.gif beer.gif
2014. október 25. 13:12 #65
anna184
anna184
visszatérő vendég
 
StátuszPretty Little Liars
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.13.
Hozzászólás: 127
Csatolások: 43
Azonosító: 234420
Offline offline
szeretem. Tök jó sorozat! smileeee.gif
2014. október 25. 13:22 #66
- törölt felhasználó -    
Mostanában egyre jobban szeretem. rolleyes.gif
2014. október 27. 14:05 #67
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég
 
Státusz> szeretnék visszamenni a kifinomult, pestises kis századomba ~ Benedict ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.23.
Hozzászólás: 235
Csatolások: 84
Azonosító: 232071
Offline offline
olyan jó érzés, amikor egy másfélórán keresztül írt véleményed írása közben valaki véletlenül belepiszkál az egérrel, és megnyomja a visszagombot, majd újraindul a gép. Felemelő érzés, valóban. -____-

Sziasztok!
Ebbe a topikba rendet tenni jöttem, jó, nem, de ez így olyan jól hangzott. biggrin.gif tehát. A Violetta nevezetű témába azért érkeztem, hogy néhány naiv emberkének helyrerakjam a buksiját. Hogy miért mondom ezt? Mert sokan azt hiszik, hogy a sorozat egy agyleépítő, szerelmi bánatokkal teleszőtt történet, de ez közel sem így van. A kommentáromat elég hosszan írom, szóval, aki szeretné magát helyrerakni, azt megkérem, hogy áldozzon egy kis időt abba, hogy elolvassa. Köszönöm szépen, jó olvasást kívánok!



Alapkoncepció
Saját meglátásom szerint a sorozat nem holmi szerelmi dráma alapra épült, hanem arra, hogy megtanítsa a gyerekeknek - akik ugye meglettek célozva nézőközönség gyanánt -, hogy gazdagon sem garantált a boldogságod, mindig lesznek olyan bukkanók, amelyek felráznak és megváltoztatnak. Hogy ezt miért gondolom? Viluka élete nem csupán abból áll, hogy összevissza sírja magát León meg Tomas miatt, mert mindezek mellett ott van neki a mostohája, Jade, illetve a tenyérbemászó és vagyonéhes Matías is. Ezeket megtetézi Angie, azaz a nevelőnője, a nagynénje és a tanárnője, illetve neki édesanyja, Violetta nagymamája, Angelica. Sajnos elszomorítom azokat, akik azt hiszik, hogy ezzel össze is van hozva a remek butító telenovella, mert nem! Titkok derülnek ki, új szereplők érkeznek az iskolába, elmennek diákok, új tanárok jönnek, és sokan keverednek szerelembe. És most jön az a részlet, ami miatt mindenki elítéli a sorozatot; Violetta szerelmi élete. Az első évadban León és Tomas állt hadilábon, egymással versenyeztek amiatt, mert hol egyiküké, hol másikuké azért lenni Violetta. Mindig máshoz köti a szíve, amikor Tomasszal van, akkor nem boldog, de ha nélküle, akkor sem az, de végül León karjai között megleli a boldogságot, amire mindig is vágyott. Ezt a második évadban megnehezíti Diego, a sármos, ám néha túlzottan hercegeskedő menő srác, igazi rosszfiúként toppan be Violetta életébe. Ugyan Diego Tomas helyébe áll - aki ismeri a történetet az tudhatja, hogy Tomas visszaköltözött Spanyolországba -, de nem tudja pótólni. Violetta eleinte semmit sem érez iránta, majd hevesednek az érzelmei, és szerelmes lesz.
> tehát, a történet alapkoncepciója: Violetta titkok övezte múltja, zene iránti "szerelme", ami hatalmába keríti már az első évad kezdőrészeiben, illetve szerelmi csalódásai, amelyeket átél. Baráti társulatában azonban mindig megnyúgvást talál.



Szerelmi hálók
A sorozatban rengeteg pár található meg, mindegyiküknek van egy közös neve, amelyen futnak például YouTube videók esetében. Ha nem érdekel ez a rész, akkor nyugodtan nekikezdhetsz egy másik pontnak, ez annak érdekes lehet, aki nem ismeri ezeket a hálókat. Én legalábbis egy videó megnézése után nem voltam teljesen tisztában a párocskákkal, de így mindjárt érthetőbb lett. Sajnos nekünk Operában nem jelenik meg az a bizonyos fehér sáv a képernyő tetején (Vera nyelvvel élve: URL-sáv), ahol megjenne az URL-cím, ezért sem tudom megmutatni a videót, és Google Chrome-ból pedig nem engedi átmásolni, ezért talán, ha a másik gépről vagy tabletről leszek fent, belinkelem, de semmit sem ígérek.
> Leonetta - León, illetve Violetta párocskája, az egyik leggyakoribb elnevezés a sorozatban. Már az első évad kezdőrészeiben érezni lehet azt a bizonyos meleg levegőt, ami őket, kettejüket összeköti.
> Tomletta - ezalatt Tomas és Violetta szerelme értendő. Ez is gyakran elhangzik, főleg, amikor az első évad utolsó részeiben megcsókolja, ezzel felidézve az első találkozásukat, amikor nem csattant el csók.
> Dieletta - Diego és Violetta kapcsolata, a második évadtól lép igénybe a név. Diego különböző módszerekkel akarja hatalmába keríteni Violettát, ami sikerül is neki, hiszen végül nagybetűs szerelem lesz.


> Marcesca - Marco és Francesca kapcsolata, ez a név is csak a második évadtól él. Marco a U-Mix [jú-miksz] idejében Francescának szurkolt, és amikor egy discopartin vele énekelt még az első részekben, megtetszett neki.
> Diecesca - egy csók miatt született meg ez a név, ami Diego és Francesca szerelmét tükrözi vissza. Amikor Marco nincsen Francesca mellett, Diego karjaiba menekül. Természetesen ha ezt megtudná Marco, akkor lenne ott vita szépen.


> Naxi - Maximiliano, azaz Maxi és Natalia, azaz Naty kapcsolata. Maxi már az első évadban bolondul a göndör hajú, spanyol lányért, de ő nem viszonozza azt, csak a későbbi részekben, amikor úgy dönt, hogy vele szeretne járni, és egy párt alkotnak.
> Caxi - Camila, azaz Cami és Maxi szerelme. A harmadik évadban csókolóznak, ráadásul hintón, de a végén mindkettejük elröhögi magát. Ehhez képest több képen és videóban ábrázolják őket egy párként. (ez igaz, hisz végülis a forgatások alatt egyszer összejöttek, de aztán szakítottak.)


> Fedemila - a második évadban Ludmila Ferro, azaz a sorozat rosszkislánya ( laugh.gif ) beleszeret a U-Mix reality verseny győztesébe, Federicoba. A fiú elsőre nem vesz észre semmi furcsát, aztán Ludmila egyre gyakrabban van körülötte, majd feltűnően viselkedve képzeli el magát és Federicot egy párként. Federico érzéseiről Violettának mesél egyedül, aki röhögve hallgatja végig a fiút. A harmadik évadban már egy párként, azaz Fedemila-ként szerepelnek, de természetesen ilyenkor is akad olyan fél, aki féltékenykedik a másikra, vagy egyszerűen csak dühös. ja, és Ludmila bolondul Fedéért, ami meg is látszik minden mozzanatán.


> Germangie - German, azaz Violetta apja és Angie, azaz German sógornője közti viszony, amely egy ártatlan beszélgetéssel kezdődött, és egy meghatározó mondatot is ejtett: Hol rontottuk el? Ez tulajdonképpen az egész sorozaton át vezényli a Germanangie kapcsolatot.
6 felhasználónak tetszik: Selz1992, LeerdammerGirl, kurrek, Cintii, LDreamP, Brittany
2014. október 27. 14:54 #68
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Offline offline
Idézet (Ewanon96 @ 2014.10.27. 14:05)
olyan jó érzés, amikor egy másfélórán keresztül írt véleményed írása közben valaki véletlenül belepiszkál az egérrel, és megnyomja a visszagombot, majd újraindul a gép. Felemelő érzés, valóban. -____-
Sziasztok!
Ebbe a topikba rendet tenni jöttem, jó, nem, de ez így olyan jól hangzott. biggrin.gif tehát. A Violetta nevezetű témába azért érkeztem, hogy néhány naiv emberkének helyrerakjam a buksiját. Hogy miért mondom ezt? Mert sokan azt hiszik, hogy a sorozat egy agyleépítő, szerelmi bánatokkal teleszőtt történet, de ez közel sem így van. A kommentáromat elég hosszan írom, szóval, aki szeretné magát helyrerakni, azt megkérem, hogy áldozzon egy kis időt abba, hogy elolvassa. Köszönöm szépen, jó olvasást kívánok!
Alapkoncepció
Saját meglátásom szerint a sorozat nem holmi szerelmi dráma alapra épült, hanem arra, hogy megtanítsa a gyerekeknek - akik ugye meglettek célozva nézőközönség gyanánt -, hogy gazdagon sem garantált a boldogságod, mindig lesznek olyan bukkanók, amelyek felráznak és megváltoztatnak. Hogy ezt miért gondolom? Viluka élete nem csupán abból áll, hogy összevissza sírja magát León meg Tomas miatt, mert mindezek mellett ott van neki a mostohája, Jade, illetve a tenyérbemászó és vagyonéhes Matías is. Ezeket megtetézi Angie, azaz a nevelőnője, a nagynénje és a tanárnője, illetve neki édesanyja, Violetta nagymamája, Angelica. Sajnos elszomorítom azokat, akik azt hiszik, hogy ezzel össze is van hozva a remek butító telenovella, mert nem! Titkok derülnek ki, új szereplők érkeznek az iskolába, elmennek diákok, új tanárok jönnek, és sokan keverednek szerelembe. És most jön az a részlet, ami miatt mindenki elítéli a sorozatot; Violetta szerelmi élete. Az első évadban León és Tomas állt hadilábon, egymással versenyeztek amiatt, mert hol egyiküké, hol másikuké azért lenni Violetta. Mindig máshoz köti a szíve, amikor Tomasszal van, akkor nem boldog, de ha nélküle, akkor sem az, de végül León karjai között megleli a boldogságot, amire mindig is vágyott. Ezt a második évadban megnehezíti Diego, a sármos, ám néha túlzottan hercegeskedő menő srác, igazi rosszfiúként toppan be Violetta életébe. Ugyan Diego Tomas helyébe áll - aki ismeri a történetet az tudhatja, hogy Tomas visszaköltözött Spanyolországba -, de nem tudja pótólni. Violetta eleinte semmit sem érez iránta, majd hevesednek az érzelmei, és szerelmes lesz.
  > tehát, a történet alapkoncepciója: Violetta titkok övezte múltja, zene iránti "szerelme", ami hatalmába keríti már az első évad kezdőrészeiben, illetve szerelmi csalódásai, amelyeket átél. Baráti társulatában azonban mindig megnyúgvást talál.
Szerelmi hálók
A sorozatban rengeteg pár található meg, mindegyiküknek van egy közös neve, amelyen futnak például YouTube videók esetében. Ha nem érdekel ez a rész, akkor nyugodtan nekikezdhetsz egy másik pontnak, ez annak érdekes lehet, aki nem ismeri ezeket a hálókat. Én legalábbis egy videó megnézése után nem voltam teljesen tisztában a párocskákkal, de így mindjárt érthetőbb lett. Sajnos nekünk Operában nem jelenik meg az a bizonyos fehér sáv a képernyő tetején (Vera nyelvvel élve: URL-sáv), ahol megjenne az URL-cím, ezért sem tudom megmutatni a videót, és Google Chrome-ból pedig nem engedi átmásolni, ezért talán, ha a másik gépről vagy tabletről leszek fent, belinkelem, de semmit sem ígérek.
  > Leonetta - León, illetve Violetta párocskája, az egyik leggyakoribb elnevezés a sorozatban. Már az első évad kezdőrészeiben érezni lehet azt a bizonyos meleg levegőt, ami őket, kettejüket összeköti.
  > Tomletta - ezalatt Tomas és Violetta szerelme értendő. Ez is gyakran elhangzik, főleg, amikor az első évad utolsó részeiben megcsókolja, ezzel felidézve az első találkozásukat, amikor nem csattant el csók.
  > Dieletta - Diego és Violetta kapcsolata, a második évadtól lép igénybe a név. Diego különböző módszerekkel akarja hatalmába keríteni Violettát, ami sikerül is neki, hiszen végül nagybetűs szerelem lesz.
  > Marcesca - Marco és Francesca kapcsolata, ez a név is csak a második évadtól él. Marco a U-Mix [jú-miksz] idejében Francescának szurkolt, és amikor egy discopartin vele énekelt még az első részekben, megtetszett neki.
  > Diecesca - egy csók miatt született meg ez a név, ami Diego és Francesca szerelmét tükrözi vissza. Amikor Marco nincsen Francesca mellett, Diego karjaiba menekül. Természetesen ha ezt megtudná Marco, akkor lenne ott vita szépen.
  > Naxi - Maximiliano, azaz Maxi és Natalia, azaz Naty kapcsolata. Maxi már az első évadban bolondul a göndör hajú, spanyol lányért, de ő nem viszonozza azt, csak a későbbi részekben, amikor úgy dönt, hogy vele szeretne járni, és egy párt alkotnak.
  > Caxi - Camila, azaz Cami és Maxi szerelme. A harmadik évadban csókolóznak, ráadásul hintón, de a végén mindkettejük elröhögi magát. Ehhez képest több képen és videóban ábrázolják őket egy párként. (ez igaz, hisz végülis a forgatások alatt egyszer összejöttek, de aztán szakítottak.)
  > Fedemila - a második évadban Ludmila Ferro, azaz a sorozat rosszkislánya ( laugh.gif ) beleszeret a U-Mix reality verseny győztesébe, Federicoba. A fiú elsőre nem vesz észre semmi furcsát, aztán Ludmila egyre gyakrabban van körülötte, majd feltűnően viselkedve képzeli el magát és Federicot egy párként. Federico érzéseiről Violettának mesél egyedül, aki röhögve hallgatja végig a fiút. A harmadik évadban már egy párként, azaz Fedemila-ként szerepelnek, de természetesen ilyenkor is akad olyan fél, aki féltékenykedik a másikra, vagy egyszerűen csak dühös. ja, és Ludmila bolondul Fedéért, ami meg is látszik minden mozzanatán.
  > Germangie - German, azaz Violetta apja és Angie, azaz German sógornője közti viszony, amely egy ártatlan beszélgetéssel kezdődött, és egy meghatározó mondatot is ejtett: Hol rontottuk el? Ez tulajdonképpen az egész sorozaton át vezényli a Germanangie kapcsolatot.

Fuh, elolvastam amit írtál és tök igazad van!Le a kalappal! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Sztárok Rajongói39
2014. október 27. 15:42 #69
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég
 
Státusz> szeretnék visszamenni a kifinomult, pestises kis századomba ~ Benedict ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.23.
Hozzászólás: 235
Csatolások: 84
Azonosító: 232071
Offline offline
Idézet (LeerdammerGirl @ 2014.10.27. 14:54)
Fuh, elolvastam amit írtál és tök igazad van!Le a kalappal! meghajolo.gif


Köszönöm szépen. smileeee.gif nem kevés időbe tellett, míg összeszedtem a gondolataimat. De megérte, ahogy látom. smileeee.gif köszönöm még egyszer.
2 felhasználónak tetszik: kurrek, LDreamP
2014. november 01. 10:16 #70
- törölt felhasználó -    
Tulajdonképpen nekem semmi bajom nincs ezzel a sorozattal, nézni is szoktam néha. Nem vagyok se túlzottan beteges rajongó, de utáló sem. Eléggé lehangol, hogy manapság mi megy a Disney Channelen, viszont ez az argentín telenovella - a többi Liv&Maddie, Girl Meets World meg a többi baromság - sokkal többet jelentő történettel. Személy szerint nálam az első évad jött be nagyon, viszont kezdem a másodikat is megkedvelni. Nem vagyok olyan, hogy minden nap hajnaltól kezdem várni az este 18:00 órát, mert van életem a sorozaton kívül, de ha unatkozok szívesen megnézem.
2 felhasználónak tetszik: kurrek, Ewanon96
2014. november 02. 19:56 #71
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ
 
Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 10.11.13.
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Offline offline
Plusz pár 3. évados promo kép! smileeee.gif beer.gif
2 felhasználónak tetszik: LDreamP, Cintii
2014. november 04. 22:30 #72
szuperszőlő
szuperszőlő
puta
 
Státusz♛K
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.29.
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 906
Azonosító: 179007
Offline offline
Az egyeten nézhető sorozat a Disneyn. Imádom! biggrin.gif
2014. november 05. 15:09 #73
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Hogy őszinte legyek, én azért néha napján belenézek a dizni csatorna műsorkínálatába és állandó jelleggel csupán csak annyit állapítok meg, hogy a többségük hervasztóan agyszívó f*szságokból áll. Viszont letöltöttem a Violetta első évadának első tíz részét, amiből hét epizódot tegnap meg is néztem. Ez most annak tudható be egyébként, hogy vágytam valami limonádé sorozatra, így belekezdtem. Szerintem élvezhető kis szappanopera. laugh.gif Semmivel sem nyújt többet vagy kevesebbet, mint az Árva angyal, a Maricuy vagy mi a rák, vagy éppen a mostanság akkora számnak örvendő Szulejmán. Szerintem már divattá vált fikázni errefelé ezt a szériát csak azért, mert néhány begyöpösödött csökött agyú emberkének b*ssza a csőrét az, hogy még a slozi papírra is ezt nyomják rá a gyerekeknek. Anno a hánámontánába is belenéztem és az sem volt annyira rossz. Szórakoztatott a szintjének megfelelően. rohog.gif Ebben azonban van tánc, ének, és igaz, hogy a szerelmi háromszögektől agyf*szt kapok, de ha egy kicsit felnőtt fejjel nézzük a dolgokat, azért ölel fel jóval komolyabb témát is, minthogy Viluka most Ken baba 1-et vagy Ken baba 2-őt válassza. Nem azt mondom, hogy életem egyik legjobb sorozata, de kifejezetten tudja szórakoztatni az embert, ha nem vágyik semmi extrára, csupán csak annyira, hogy valamit nézzen. Egyébként vannak benne igazán vicces karakterek is. Olga valami hatalmas és akit nagyon bírok az Jade. Iszonyúan paródikus egy karakter, az meg már csak hab a tortán ahogyan a színésznő eljátssza. laugh.gif Egész korrekt kis gyermek szappanopera, és bár Vilukától rendesen viszket a tenyered, hogy jól orrba-nyomjad, mégis élvezhető, hiszen jó pár szálon azért fut a sztori. Engem amúgy a Csacska angyalra emlékeztet, eléggé hasonló koncepciójuk van, csak a sztori és a szereplők másak kissé. Annyira azért nem sz*r ez, mint ahogyan egyesek ezt előadják a fórumon. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Bogiii5
2014. november 05. 15:16 #74
Sztárok Rajongói39
Sztárok Rajongói39
visszatérő vendég
 
StátuszAdatlapjaimat cserélem. Érdeklődni üzenetben.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.27.
Hozzászólás: 224
Csatolások: 13
Azonosító: 233836
Offline offline
A legjobb Tomas, Violetta, Cami és Maxi na meg persze Naty.
2014. november 05. 17:23 #75
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy most ultragáznak fogok számítani, hogy 22 éves fejjel ilyet mondok, de ahogy Beyla is írta előttem, engem szórakoztat a sorozat, a maga módján. Néha jól esik olyat is nézni, aminek nincs hatalmas mondanivalója, és kikapcsolja az embert egy kis időre. A sorozatban felcsendülő dalokat különösen kedvelem, ebben talán hatalmas szerepet játszik a spanyol nyelv, és a szereplők is szerethetők, bár néha egy-egy karaktertől a falat tudom kaparni, és legszívesebben felpofoznám. rohog.gif Egy szó mint száz; többek között a 10 éves unokahúgom által volt szerencsém néhány agybutító Disneys kreálmányhoz, és nyugodtan kijelenthető, hogy talán a Violetta maradt az egyetlen értékelhető dolog a fiatalok számára ezen a csatornán, így számomra érthetetlen az a hatalmas utálat, amit egyesek az irányába mutatnak. rolleyes.gif

PS: a Leont alakító Jorge Blanco igencsak a szívemhez nőtt, nagyon csípem a hangját, a gitártudása pedig ugyancsak plusz pont. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, kurrek
2014. november 05. 17:30 #76
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥
 
StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.12.
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Offline offline
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.11.05. 17:23)
Lehet, hogy most ultragáznak fogok számítani, hogy 22 éves fejjel ilyet mondok, de ahogy Beyla is írta előttem, engem szórakoztat a sorozat, a maga módján. Néha jól esik olyat is nézni, aminek nincs hatalmas mondanivalója, és kikapcsolja az embert egy kis időre. A sorozatban felcsendülő dalokat különösen kedvelem, ebben talán hatalmas szerepet játszik a spanyol nyelv, és a szereplők is szerethetők, bár néha egy-egy karaktertől a falat tudom kaparni, és legszívesebben felpofoznám. rohog.gif Egy szó mint száz; többek között a 10 éves unokahúgom által volt szerencsém néhány agybutító Disneys kreálmányhoz, és nyugodtan kijelenthető, hogy talán a Violetta maradt az egyetlen értékelhető dolog a fiatalok számára ezen a csatornán, így számomra érthetetlen az a hatalmas utálat, amit egyesek az irányába mutatnak. rolleyes.gif 
PS: a Leont alakító Jorge Blanco igencsak a szívemhez nőtt, nagyon csípem a hangját, a gitártudása pedig ugyancsak plusz pont. blush.gif


Ezzel a hozzászólással teljesen egyet tudok érteni. blush.gif Én a húgom által ismertem meg ezt a műsort aki nagy rajongója és bár eleinte nem voltam oda érte a dalok miatt egyre jobban megkedveltem,bár csak néha látok belőle,de pár zenét azóta is rendszeresen hallgatok,most megakarom majd nézni a koncertfilmjét is,meg gondoltam a közeljövőben talán elkezdem nézni az elejétől a sorozatot.Bár félő a tesómmal kellene egymás után vagy 5 részt megnéznem annyira imádja. rohog.gif Amúgy én 21 vagyok,de ha ciki ha nem,akkor is bírom ezt a sorozatot. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kurrek
2014. november 05. 17:49 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmileyZ @ 2014.11.05. 17:30)
Ezzel a hozzászólással teljesen egyet tudok érteni.  blush.gif Én a húgom által ismertem meg ezt a műsort aki nagy rajongója és bár eleinte nem voltam oda érte a dalok miatt egyre jobban megkedveltem,bár csak néha látok belőle,de pár zenét azóta is rendszeresen hallgatok,most megakarom majd nézni a koncertfilmjét is,meg gondoltam a közeljövőben talán elkezdem nézni az elejétől a sorozatot.Bár félő a tesómmal kellene egymás után vagy 5 részt megnéznem annyira imádja.  rohog.gif Amúgy én 21 vagyok,de ha ciki ha nem,akkor is bírom ezt a sorozatot.  rohog.gif


Engem először egyenesen irritált, aztán az unalom rávett arra, hogy kezdjem el nézni az elejétől, és azon kaptam magam, hogy napi szinten nézem. rohog.gif Nem vagyok valami nagy tévénéző emberke, de emiatt 6 órakor mindig bekapcsolom a tévét. rohog.gif És most már odáig jutottam, hogy a mobilomon megtalálható néhány dal. rohog.gif Szerintem a koncertfilm is tök korrektre sikeredett, bár a habos-babos cuccok nem éppen az én világom, attól függetlenül összességében kellemes produkciót hoztak össze. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2014. november 08. 11:55 #78
- törölt felhasználó -    
Plusz pár 3. évados kép! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Cintii
2014. november 08. 20:26 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (LotusBlossom @ 2014.11.08. 11:55)
Plusz pár 3. évados kép! smileeee.gif

jó képek imádom a vilut
2014. november 08. 22:13 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (kittey @ 2014.11.08. 20:26)
jó képek imádom a vilut

Köszi,volt vele munka biggrin.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!