FIFA World Cup 2014
2014. július 13. 12:25
F1-Foci1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 2 Azonosító: 182406 offline |
A hollandok teljes mertekben megerdemeltek a bronzont.A brazilok meg egyszeruen csak szerencsetlenek voltak.Amugy Robbenek sem adtak meg egy jogos tizenegyest.
1 felhasználónak tetszik:
Pinky Lili
2014. július 13. 16:59
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Idézet (Sunwell @ 2014.07.13. 11:45)
A tegnapi meccs kimenetele teljesen máshogy alakult volna, ha egy normális (pártatlan?) bíró vezette volna a mérkőzést. Ettől függetlenül jól játszottak a hollandok, a brazilok meg hozták a szerencsétlen formájukat.
Lehet nem lett volna ennyi a gólkülönbség, de az biztos, hogy a hollandok nyerik meg ezt a meccset is. Nem tudom mi volt tegnap a brazil válogatottal (lehet a német vereség, lehet Neymar hiánya), de az ellenfélnek passzolni egy labdát, úgy hogy az ellenfél berúgja. Na az már egy kicsit sok volt. Látszik szerintem azért a brazilokon, hogy bár ilyen sokáig eljutottak a vb-n, nincs olyan tehetségük, mint a hollandoknak volt, mert lehet, hogy a hollandoknál ott volt Robben, de szerintem az egész holland csapat sokkal összetartobb. Szóval szép volt Hollandia.
2014. július 13. 17:17
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Az egész VB alatt 3 csapattal 'szimpatizáltam': Hollandia, Németország, Brazília. (fontossági sorrendben megtartva)
Örültem volna egy európai döntőnek..
A hollandok elégedetten vehették át a bronzérmüket. Louis van Gaal jó munkát végzett. Nagyon sportszerű volt, hogy az összes kerettagot szerepeltette. Erre számítottam és nem csalódtam bennük!
A német válogatott lehengerlő formában van. Neuer nagy eséllyel indul az Aranykesztyűért. Müller pedig gólkirály is lehet. Nagyon remélem, hogy az ő kezükbe vándorol a Kupa és természetesen Löwébe.#DÜA
A jelenlegi brazil team nem a legerősebb, ez tény. Foghatjuk/ják Neymar hiányára, de felesleges. A védekezésben nem brillíroztak. Továbbá rossz passzok és eladott labdák sora. David Luiz adott egy csinos fejelt labdát Blindek. Szóval ilyen hibákból tevődött össze ez az eredmény. Ettől függetlenül ők is megérdemlik a gratulációt.
Örültem volna egy európai döntőnek..
A hollandok elégedetten vehették át a bronzérmüket. Louis van Gaal jó munkát végzett. Nagyon sportszerű volt, hogy az összes kerettagot szerepeltette. Erre számítottam és nem csalódtam bennük!
A német válogatott lehengerlő formában van. Neuer nagy eséllyel indul az Aranykesztyűért. Müller pedig gólkirály is lehet. Nagyon remélem, hogy az ő kezükbe vándorol a Kupa és természetesen Löwébe.#DÜA
A jelenlegi brazil team nem a legerősebb, ez tény. Foghatjuk/ják Neymar hiányára, de felesleges. A védekezésben nem brillíroztak. Továbbá rossz passzok és eladott labdák sora. David Luiz adott egy csinos fejelt labdát Blindek. Szóval ilyen hibákból tevődött össze ez az eredmény. Ettől függetlenül ők is megérdemlik a gratulációt.
CorneŁia
2014. július 13. 22:30
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Nagyon örülök, hogy a Hollandok lettek a 3.-ok (persze jobban örültem volna az aranynak ) De most: Hajrá Németország!!
2014. július 13. 23:19
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Idézet (Pinky Lili @ 2014.07.13. 22:30)
Nagyon örülök, hogy a Hollandok lettek a 3.-ok (persze jobban örültem volna ha első helyezésnek ) De most: Hajrá Németország!!
2014. július 14. 00:06
CorneŁiamrs.tkvis |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 4938 Csatolások: 260 Azonosító: 227439 offline |
NÉMETORSZÁÁÁÁÁG <33
GÖTZE!!!<33 MANU <33 ISTENEM :") IMÁDOM ŐKET <33
GÖTZE!!!<33 MANU <33 ISTENEM :") IMÁDOM ŐKET <33
2 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
Nikikke
2014. július 14. 00:14
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline |
IGEEEN! Sváb gyökereimből kiindulva végig Németországnak drukkoltam, és teljes szívemből gratulálok nekik a megérdemelt győzelemért!!
2014. július 14. 00:31
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
És IGGEEN!!! Megcsináltátok Német fiúk!! Teljes szívemből gratulálok Németország győzelmének!! Megérdemelték!!!
2 felhasználónak tetszik:
CorneŁia,
Alexis_0504
2014. július 14. 00:35
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Felnőttünk. 2006 óta most értünk el oda, hogy kimondhassuk: világbajnok csapat vagyunk. Kellettek a kudarcok, mert ezek kovácsolták egybe a csapatot. Ez egy új generáció. Teljesen más focit játszanak. Nálunk nem egy játékosra építünk, hanem 11 emberre. Klinsmann annak idején nagyot húzott, hogy elkezdte fiatalítani a Nationalelf-et, Löw pedig összerakta.
Bátran le merem írni: én a kedvenc csapatom mellett voltam, amikor elestünk, majd mikor felkeltünk is. Köszönöm a 4. csillagot, Nationalelf!
Bátran le merem írni: én a kedvenc csapatom mellett voltam, amikor elestünk, majd mikor felkeltünk is. Köszönöm a 4. csillagot, Nationalelf!
2014. július 14. 08:17
Gratulálok Németország!
2014. július 14. 09:52
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
24 év után újra a csúcson!! Mérhetetlenül nagy gratulálció az én imádott csapatomnak!
A brazíliai világbajnokság különdíjasai:
A torna legjobb játékosa: Lionel Messi (Argentína)
A torna legjobb kapusa: Manuel Neuer (Németország)
A torna legjobb fiatal játékosa: Paul Pogba (Franciaország)
A legsportszerűbb csapat: Kolumbia
A brazíliai világbajnokság különdíjasai:
A torna legjobb játékosa: Lionel Messi (Argentína)
A torna legjobb kapusa: Manuel Neuer (Németország)
A torna legjobb fiatal játékosa: Paul Pogba (Franciaország)
A legsportszerűbb csapat: Kolumbia
CorneŁia
2014. július 14. 11:35
CorneŁiamrs.tkvis |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 4938 Csatolások: 260 Azonosító: 227439 offline |
Idézet (Dorykaaa @ 2014.07.14. 11:23)
Ezzaazzz
A 80. perc környékén órdítottam a TV elött , hogy hozzák már fel Götzét
A 80. perc környékén órdítottam a TV elött , hogy hozzák már fel Götzét
Én is kb. ott kiabáltam, hogy mikor jön már, anya meg csitított is, hogy ne tapsikoljak:'D. Aztán jött Götze, én nem nem bírtam magammal, főleg mikor gólt rúgott. :"D Egyszerűen IMÁDOM ŐKET
2014. július 14. 12:27
Gratula Németország!!!
CorneŁia
2014. július 14. 13:05
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Kedves Gundel Takács Gábornak hála az egész meccs alatt kb.5 percenként kaptam szívinfarktust majdnem Megérdemelten győzött a német válogatott egyszerűen nem vagyok képes elhinni,hogy végre sikerült Felbecsülhetetlen érzés,hogy a kedvenc csapatom a világbajnok.
Weltmeister 2014
Weltmeister 2014
CorneŁia
2014. július 14. 17:04
F1-Foci1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 2 Azonosító: 182406 offline |
Ez egyszeruen hihetetlen.El sem tudom hinni,hogy vegre megnyertek.Ketsegtelen,hogy Ok erdemeltek meg a legjobban.Sikerult.
Egyszeruen imadom oket.Kroos,Gotze,Draxler,Manu,Lahm,Schweini,Podolski,Muller,Klose,Ozil,Khedira,Hummels,Boateng,Howedes,Weidenfeller,Zieler,Durm,Grosskreutz,
Kramer,Mustafi,Ginter,Schurrle,Mertesacker.
Reust pedig nagyon sajnalom,hogy O nem lehetett ott es nem elhette at ezt.De azert Gotze gondoskodott rola.
Egyszeruen imadom oket.Kroos,Gotze,Draxler,Manu,Lahm,Schweini,Podolski,Muller,Klose,Ozil,Khedira,Hummels,Boateng,Howedes,Weidenfeller,Zieler,Durm,Grosskreutz,
Kramer,Mustafi,Ginter,Schurrle,Mertesacker.
Reust pedig nagyon sajnalom,hogy O nem lehetett ott es nem elhette at ezt.De azert Gotze gondoskodott rola.
CorneŁia
2014. július 14. 22:55
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Kedves német válogatott Garutálok!
Szerintem is teljes mértékben ők érdemelték meg a legjobban ezt a győzelmet és még most nem is az Argentin vs Német meccsre gondolok, hanem úgy egész vb-re. Ők teljesítettek a legkiemelkedőbben és mindig tökéletesen játszottak.
Azért azt hadd tegyem hozzá, hogy az Argentínok is remekül játszottak ez mutatja az is, hogy ők lettek az ezüstérmesek. Sajnáltam őket nagyon, de nem lehet mindenki első, és azért a németek jobbak voltak. Minden esetre Messi továbbra is egy kiválló focista és ennek a vb-nek köszönhetem, hogy láthattam játszani, megérdemelte azt az aranylabdát.
Visszatérve a németekre valóban nagyon jó kis csapat és örülnék neki, ha újult erővel, de ugyan ez a válogatott térne vissza, Klose-val együtt (mert szerintem egyáltalán nem öreg még)
Szerintem is teljes mértékben ők érdemelték meg a legjobban ezt a győzelmet és még most nem is az Argentin vs Német meccsre gondolok, hanem úgy egész vb-re. Ők teljesítettek a legkiemelkedőbben és mindig tökéletesen játszottak.
Azért azt hadd tegyem hozzá, hogy az Argentínok is remekül játszottak ez mutatja az is, hogy ők lettek az ezüstérmesek. Sajnáltam őket nagyon, de nem lehet mindenki első, és azért a németek jobbak voltak. Minden esetre Messi továbbra is egy kiválló focista és ennek a vb-nek köszönhetem, hogy láthattam játszani, megérdemelte azt az aranylabdát.
Visszatérve a németekre valóban nagyon jó kis csapat és örülnék neki, ha újult erővel, de ugyan ez a válogatott térne vissza, Klose-val együtt (mert szerintem egyáltalán nem öreg még)
CorneŁia
2014. július 14. 23:04
Vienkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 205190 offline |
Gratula a német csapatnak ...megérdemelték ezt a győzelmeeet !!! ..Argentina fel a fejjel-majd 4év múlva ..és szintén grat. a holland csapatnak ..!! jó kis VB volt !!
CorneŁia
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.