Justin Bieber vizelettel jelöli meg területét
2014. január 21. 17:45
._. Úristen. Ez beteg. Mi a ....? Ááá hagyjuk. Mondjuk ezt a rehabos dolgot én is jónak látom!
2014. január 21. 17:47
Ennek a gyereknek a rehab sem elég, zárják el valahova, messze az emberektől. Komolyan, a földi társadalom piszka ez a srác. Nem tudom, ő ezeket a tulajdonságokat honnan hozta magával, de ez már gáz. Bár lehet, hogy ahogy egyre nagyobb tinisztárocska lett, az agya úgy zsugorodott...
2014. január 21. 17:50
|
|
nekedcsakklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 219557 offline
|
na ez már durva hogy egy sztár már ijeneket müvel!???????inkáb és ez már ..... ez nem normális !
2014. január 21. 17:57
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
BELIEBER letemre nem partoloke el Justintol , de ez mar nagyon durva....most megsertodtem !
Nem ertem mi van vele !
Fogadja el a segitseget , mert mar szinte mindenki megutalja meg a BELIEBEREK kozul is !
En ezert nem utalom , csak annyit kerek fogadja el a segitseget vagy valtozzon meg !
Ezzel nem akarok senkit megserteni , hisz BELIEBER vagyok es vedem Justint !
Szeretlek Justin ! Kerlek ha tudsz valtozz meg vagy fogadd el a segitseget mert mi csak jot akarunk neked ... hidd el attol amiert nem leszel botranyhos mi ugyanugy szeretunk majd es bizni fogunk benned !
Szeretlek Edes ! :* <3
Nem ertem mi van vele !
Fogadja el a segitseget , mert mar szinte mindenki megutalja meg a BELIEBEREK kozul is !
En ezert nem utalom , csak annyit kerek fogadja el a segitseget vagy valtozzon meg !
Ezzel nem akarok senkit megserteni , hisz BELIEBER vagyok es vedem Justint !
Szeretlek Justin ! Kerlek ha tudsz valtozz meg vagy fogadd el a segitseget mert mi csak jot akarunk neked ... hidd el attol amiert nem leszel botranyhos mi ugyanugy szeretunk majd es bizni fogunk benned !
Szeretlek Edes ! :* <3
2014. január 21. 18:02
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Jah amugy meg ki tudja , hogy o volt-e vagy nem !
Barmilyen hulye csinalhat ilyet !
Barmilyen hulye csinalhat ilyet !
2014. január 21. 18:06
Mindig úgy gondoltam Justinra mint egy kutyára.Vagy rosszabra!!!!
2014. január 21. 18:09
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Alig várom, hogy a Szalonna Gomezt is oldalbahugyozza... Vagy a szomszéd házát, ha elfogy a tojás.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 21. 18:09
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Éssssssssssss???????????
2014. január 21. 18:10
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Nem normális ez a gyerek! Valaki lője már le, hogy ne szenvedjen szerencsétlen. -.-
2014. január 21. 18:10
Undorító és szánalmas! Nem bírom... nem nem és nem!! Blah! Irány a rehab Bíbörke!
2014. január 21. 18:25
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Ahogy növekedett a rajongótábora, úgy lett egyre hülyébb. Attól hogy híres még nem ő a világ közepe és nem tehet meg mindent amit csak akar. Kíváncsi lennék hogy a testőrei nélkül is ilyen bátor lenne-e.
2014. január 21. 18:25
Ez már a tapintatlanság, és a bunkósság netovábbja.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?