Justin Bieber vizelettel jelöli meg területét
2014. január 22. 16:12
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Szegeny Justin eddig rossz eltet elt ... es csak most kezdi el azt az eletet amit akar .... ßeließer
2014. január 22. 16:19
|
|
rékuci6000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 277 Csatolások: 48 Azonosító: 197401 offline
|
no comment..na jó, csak annyit hogy egy önimádó f@sz
2014. január 22. 16:25
Én imádom Justint de nem tagadom tényleg nagya pofája és kezd kicsit idegesítő lenni, de ettől függetlenül szeretem őt és nem zavarnak a "botrányai". Szerintem is rehabra kellene mennie, de lehet, hogy az egy kcisit nagy lépés lenni. Szerintem csak észhez kellene térnie, vagy valakinek kurvára felpofoznia, hogy helyre álljon mert kicsit kezd elszállni.
- Belieber forevr!
- Belieber forevr!
2014. január 22. 16:36
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (KimMinTae @ 2014.01.21. 22:28)
Undorító és szánalmas. Mileyyel együtt. Vannak emberek akik a példaképüknek tekinti õket õk meg ezt teszik, lehugyozák a rajongóikat. Bár azok is úgyan olyan hülyék!
Egyáltalán neked miért is van bármilyen jogod a rajongókat "hülyének" elkönyvelni?! Nem értek egyet azzal, amit Justin csinál, és nem is a példaképem, még mielőtt az jönne le, hogy ezért védem csak.
És neked is felteszem a kérdést. Miley"yel" [és akár JB] mikor "hugyozák le" a rajongóikat?
Elkönyvelted magadnak, hogy az összes Miley Cyrus és Justin Bieber rajongó hülye.xD Kikérem magamnak. Inkább ez az undorító. [Ismétlem, nem értek egyet Justinnal.]
Egyébként mi a francért hozzátok itt szóba Mileyt?! Köze nincs hozzá! Ahogy mondanátok... "szánalmas"
2014. január 22. 16:44
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
a kiskutya.. : )
mindegy, engem az jobban zavar, mint miley900-at is, hogy Mileyt is bele kellett keverni ebbe a dologba, pedig ehhez semmi köze. az, meg, hogy a Smilerek és Belieberek hülyék, szintén egy érdekes kijelentés. én sem bírom JB-t, de ez van, nincs mit tenni, több ezer meg millió kislányka meg tinilány rajong érte, akik egyáltalán nem biztos, hogy elkönyvelhetők hülyének. a Smilerek meg pláne, hogy nem xd
; )
mindegy, engem az jobban zavar, mint miley900-at is, hogy Mileyt is bele kellett keverni ebbe a dologba, pedig ehhez semmi köze. az, meg, hogy a Smilerek és Belieberek hülyék, szintén egy érdekes kijelentés. én sem bírom JB-t, de ez van, nincs mit tenni, több ezer meg millió kislányka meg tinilány rajong érte, akik egyáltalán nem biztos, hogy elkönyvelhetők hülyének. a Smilerek meg pláne, hogy nem xd
2014. január 22. 17:00
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Hááát ezen beszakadtam xdd Amúgymeg ezz már egy kicsit túlzás, arról nem is beszélve, hogy undorítóóó!!
2014. január 22. 17:24
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Ebbol miert kell olyan nagy botranyt csinalni?! Valoszinuleg nagyon kellett neki xD ♥
2014. január 22. 17:44
Uristen! Mint valamilyen kutya!
Ennel melyebbre mar nem tud lesullyedni..vagy megis?
Ennel melyebbre mar nem tud lesullyedni..vagy megis?
2014. január 22. 18:04
Mint valami bolond!!!!!! Na jó, mondjuk az is. ........:DDDDDDDDD
2014. január 22. 18:25
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
petrafranzia : hat te aztan nagyon belieber vagy -.- egy belieber mindig kiall Justin mellett. te csak egy fan vagy.
2014. január 22. 18:38
|
|
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline
|
okey.....o.o ezt inkább nem láttam/hallottam o.o
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: