MY MAD FAT DIARY - 2013
A sorozat egy 16 éves súlyproblémákkal küzdő lányról szól, aki Lincolnshireben él. Nemrégiben jött ki egy szanatóriumból, mivel öngyilkossággal próbálkozott. Jelenleg igyekszik mindent elkövetni, hogy beilleszkedjen az emberek közé. Az édesanyjára úgy tekint, mint Sátán földi helytartójára, ráadásul még a bevándorló pasiját is bújtatja.
VIDEÓ
My Mad Fat Diary (2013–2015)
2014. január 24. 19:00

2014. január 24. 22:30
![]() |
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 ![]() |
Ez egy nagyon jó kis sorozat, nekem nagyon bejött, már a könyvet is megvettem bár még nem kezdtem el.

2014. március 04. 19:30
Idézet (MJudó @ 2014.03.01. 17:43)
Kinek hogy tetszik a 2. évad? 

Egyszerűen imádom!

Egyébként már várom a következő részt, csak nem tudom biztosan, mikor adják, hétfőnként vagy keddenként?

2014. március 05. 16:10
Megnéztem az új rész, és nem csalódtam. Ismét megvolt a már jól megszokott poénos szál is az egészben, de emellett ott volt Rae problémája a sulival és az evéssel. Ismét remekül játszott mindenki, sajnáltam, hogy Finn keveset szerepelt. Az új srác eddig nem volt szimpatikus, de egyre jobban kedvelem, mert ahogy látom, sokat segít Raenek, hogy beszélgetnek, és kicsit felhúzza.
Ez a "csajos csaj csapat" dolog is elég jóra sikeredett, valahogy sejtettem, hogy ez fog történni. Chloe-t nem sajnáltam, mert tudtam, hogy visszavág majd valahogyan, és nem tévedtem, a végén felülkerekedett.
A vége viszont nem tetszett, most kicsit aggódom, mi lesz Rae és Archie barátságával, csak remélni merem, hogy hamar kibékülnek.
Ami nekem hiányzott most egy picit, az a Kester és Rae párbeszéd. Szerintem a csoporton kívül is találkozhattak volna még. Plusz Chop és Izzy sem voltak nagyon benne a részben, pedig őket kedvelem, annak ellenére, hogy nem főszereplők.
Összességében jó kis rész volt, várom már a negyediket, addig is, itt egy animáció a 3. részből: (Rae anyja hihetetlen forma, kicsit emlékeztet a saját anyám őrültségeire)
Ez a "csajos csaj csapat" dolog is elég jóra sikeredett, valahogy sejtettem, hogy ez fog történni. Chloe-t nem sajnáltam, mert tudtam, hogy visszavág majd valahogyan, és nem tévedtem, a végén felülkerekedett.
A vége viszont nem tetszett, most kicsit aggódom, mi lesz Rae és Archie barátságával, csak remélni merem, hogy hamar kibékülnek.
Ami nekem hiányzott most egy picit, az a Kester és Rae párbeszéd. Szerintem a csoporton kívül is találkozhattak volna még. Plusz Chop és Izzy sem voltak nagyon benne a részben, pedig őket kedvelem, annak ellenére, hogy nem főszereplők.
Összességében jó kis rész volt, várom már a negyediket, addig is, itt egy animáció a 3. részből: (Rae anyja hihetetlen forma, kicsit emlékeztet a saját anyám őrültségeire)

2014. március 08. 13:14
![]() |
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 ![]() |
Tud valaki segíteni? A 3. részt nem találom sehol. Esetleg van már hozzá magyar felirat?

2014. március 08. 18:17
Idézet (cintia0023 @ 2014.03.08. 13:14)
Tud valaki segíteni? A 3. részt nem találom sehol. Esetleg van már hozzá magyar felirat? 

Én letöltöttem, de csak angol felirat van hozzá egyenlőre. Sajnos annyira nem felkapott, hogy muszáj legyen lefordítani, én meg nem szeretném feltölteni a sajátomat, mert nem lenne fair a két hivatalos fordítóval szemben.

2014. március 08. 20:04
Hello!
Még tavaly tavasszal bukkantam rá a sorozatra, akkor megnéztem és bevallom, őszintén elnyerte a tetszésem. Aztán ugye jött a második évad és egyszerűen beleszerettem, de tényleg. Végre nem egy olyan sorozat, hogy nádszálvékony barbi-baba lányok vannak a középpontban, hanem egy átlagos lány és neki mutatják be az életét. Az is tetszik benne, hogy például a suliban való "bántalmazás" is megjelenik, hiszen ez egy súlyos probléma, valamint én se szeretek tömeg előtt enni, és jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen.
A szereplőkről annyit, hogy Rae nagy forma, imádom a beszólásait, ugyanígy Chop. Izzy a kis cuki csaj, őt is nagyon bírom, és hát ott van még Archie és Finn, te jó ég. Chloe az első évadban és a második elején egy kicsit b*tchy volt számomra, de a mostani résszel bebizonyította, hogy van vér a pucájában. Rae anyja vicces és a pasija is
A doki nekem egy kicsit még semleges szereplő, de szerintem ez egyhamar el fog múlni.
+ Nagyon tetszik, hogy az egész sorozat a 90-es években játszódik
Még tavaly tavasszal bukkantam rá a sorozatra, akkor megnéztem és bevallom, őszintén elnyerte a tetszésem. Aztán ugye jött a második évad és egyszerűen beleszerettem, de tényleg. Végre nem egy olyan sorozat, hogy nádszálvékony barbi-baba lányok vannak a középpontban, hanem egy átlagos lány és neki mutatják be az életét. Az is tetszik benne, hogy például a suliban való "bántalmazás" is megjelenik, hiszen ez egy súlyos probléma, valamint én se szeretek tömeg előtt enni, és jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen.

A szereplőkről annyit, hogy Rae nagy forma, imádom a beszólásait, ugyanígy Chop. Izzy a kis cuki csaj, őt is nagyon bírom, és hát ott van még Archie és Finn, te jó ég. Chloe az első évadban és a második elején egy kicsit b*tchy volt számomra, de a mostani résszel bebizonyította, hogy van vér a pucájában. Rae anyja vicces és a pasija is

2014. március 09. 22:43
Gondoltam ha már páran véleményezték ezt a szuper sorozatot én is írok róla véleményt. Decemberben találkoztam vele először, és egy nap alatt ledaráltam az 1. évadot
Hihetetlenül bántam,hogy csak 6 részes volt, még napokig is képes lettem voltam nézni megállás nélkül.
A Rae-t alakitó Sharon egy igazi kincs, nagyon át tudja adni az adott érzéseket. Szeretem a monológjait, irtó viccesek. Az elején nagyon szurkoltam,hogy összejöjjön neki a dolog Archieval,viszont tetszett a fordulat ezzel kapcsolatosan
Onnantól kezdve tudtam,hogy Finnek nagy szerepe lesz a továbbiakban,s lám így is történt. Nagyon aranyos kettőjük viszonya, mindig hatalmas vigyorral nézem azokat a részeket amikor kettesben vannak. Chloe a 2. évadra kezdett el szimaptikus lenni számomra. Chop és Izzy szinte a 2. és 3. részben nem is szerepeltek,ami eléggé aggaszt, mert nagyon szeretem őket is. Viszont nem tudom ki hogyan van vele,de engem Tix halála nem szomorított el.
Rae anyukája nagyon sokszor meg tud nevettetni, nem is lenne a sorozat olyan jó nélküle.Liam még továbbra is szörnyen irritál, mert úgy érzem hogy drágalátos főhősnőnk még akár bele is tudna szeretni,amit nagyon nem néznék jó szemmel, mert szeretném ha újra együtt lenne Finnel.Hát igen, A Finn-t megformáló srác az első számú kedvencem a sorozatban,gondolom nem kell részleteznem ennek okát
Teli találat a sorozat évjárata, nagyon tetszenek a zenék és maga a sorozat hangulata. Nagyon lettem volna az akkori időben tini
.

A Rae-t alakitó Sharon egy igazi kincs, nagyon át tudja adni az adott érzéseket. Szeretem a monológjait, irtó viccesek. Az elején nagyon szurkoltam,hogy összejöjjön neki a dolog Archieval,viszont tetszett a fordulat ezzel kapcsolatosan

Teli találat a sorozat évjárata, nagyon tetszenek a zenék és maga a sorozat hangulata. Nagyon lettem volna az akkori időben tini

2014. március 28. 23:23
A záró epizód szerintem hatalmas meglepetésekkel fog szolgálni. Nagyon tetszett ez a naplós megoldás. Annyira várom a folytatást.

2014. április 02. 17:25
JÉZUS. ÚR. ISTEN.
Percekkel ezelőtt fejeztem be az új részt, az évadzárót, és mit ne mondjak, tökéletes volt. Végre minden sínen van, Finn is visszatért, a család is együtt, ahogy a banda. Eddig a kedvenc részem a 2x01 mellett. Az elején aggódtam, hogy valami borzasztó drámai perceket élhetünk majd át így a vége felé, hogy esetleg lesz valami Rae anyjával vagy a babával, de végül nem, szóval boldog vagyok. A legjobban viszont annak örülök, hogy Rae is fejlődött, újból együtt van Finnel, és tényleg minden klappol.
Percekkel ezelőtt fejeztem be az új részt, az évadzárót, és mit ne mondjak, tökéletes volt. Végre minden sínen van, Finn is visszatért, a család is együtt, ahogy a banda. Eddig a kedvenc részem a 2x01 mellett. Az elején aggódtam, hogy valami borzasztó drámai perceket élhetünk majd át így a vége felé, hogy esetleg lesz valami Rae anyjával vagy a babával, de végül nem, szóval boldog vagyok. A legjobban viszont annak örülök, hogy Rae is fejlődött, újból együtt van Finnel, és tényleg minden klappol.

2014. április 05. 18:38
Szégyen vagy sem én az egész 47 percet végigbőgtem
Be kell vallanom, a 2. évadban többet nehezteltem Raere,mint amennyiszer nem. De a végére ismét azt a Raet kaptam akit szeretek. Csodálatos rész volt, a 2. évadból az egyik kedvencem. A végén pedig csak nagy vigyorral meredtem a monitorra

2014. június 09. 21:47
![]() |
rammievengeance02/23/17 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 ![]() |
Ma kezdtem el újranézni az évadokat, és még mindig hihetetlenül imádom. Nem tudja valaki, lesz folytatás?

2014. december 12. 01:01
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 ![]() |
Húú, nagyon rá vagyok pörögve a sorozatra. Ismét.
Sikerült megint, úgy tizedik alkalommal is újranézni az eddigi részeket, és még mindig annyira imádom!
Jó lenne tudni, hogy pontosan mikor jön a 3. évad, mert tűkön ülök.
Ó, egyébként kíváncsi leszek, hogy magyarul lesz-e a sorozat, mert már meg nem mondom hol, de olvastam valami olyat, hogy a My Fat, Mad Teenage Diary (tehát a könyv
) meg fog jelenni magyarul.

Sikerült megint, úgy tizedik alkalommal is újranézni az eddigi részeket, és még mindig annyira imádom!

Ó, egyébként kíváncsi leszek, hogy magyarul lesz-e a sorozat, mert már meg nem mondom hol, de olvastam valami olyat, hogy a My Fat, Mad Teenage Diary (tehát a könyv

2015. február 02. 15:47
![]() |
Sikerült lebetegednem, de annyi jó van benne, hogy újra tudtam nézni a sorozatot - megint.
Viszont kicsit szomorú vagyok a hírek hallatán, hogy a 3. évaddal véget ér majd a széria, de legalább nem megy át Vámpírnaplókba, amit a végtelenségig húznak.
Írtam egy cikket, remélem kikerül, de nagyjából ez van benne: klikk.
Istenem, alig várom már, hogy nézhessem, de annyira nem akarom, hogy vége legyen.

Istenem, alig várom már, hogy nézhessem, de annyira nem akarom, hogy vége legyen.

2015. február 02. 18:14
Idézet (rammievengeance @ 2015.02.02. 15:47)
Sikerült lebetegednem, de annyi jó van benne, hogy újra tudtam nézni a sorozatot - megint.
Viszont kicsit szomorú vagyok a hírek hallatán, hogy a 3. évaddal véget ér majd a széria, de legalább nem megy át Vámpírnaplókba, amit a végtelenségig húznak.
Írtam egy cikket, remélem kikerül, de nagyjából ez van benne: klikk.

Hát én olyan szomorú vagyok emiatt

De ez a rész is biztosan csodálatos lesz, várom én is nagyon

Neked pedig jobbulást!

2015. február 02. 20:19
![]() |
Idézet (rednail @ 2015.02.02. 18:14)
Hát én olyan szomorú vagyok emiatt
Oké, hogy nem húzhatják sokáig, de 1-2 évad még bőven beleférne
Vagy egy normális évad, nem csak 3 rész :/
Neked pedig jobbulást!

Neked pedig jobbulást!

Igen, azért, mert utolsó évad, még lehetne több három résznél. Mondjuk húsz perccel hosszabbakat kapunk, és így is mindig hosszabbnak éreztem a részeket 40-45 percnél, tehát ez nagy plusz.
Egyébként nagyon remélem, hogy nem lesz nagyon szomorú. Kinézem a készítőkből, hogy megríkatnak így búcsúzóul.

A cikk meg törölve lett. Herri Sztájlsz szülinapja biztos fontosabb xd
Ó, köszönöm, és nemsokára válaszolok a privire. (Hihetetlen vagyok, tudom, de most legalább kapóra jött ez a néhány szabad nap)

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.