Holnap mutatkozik be Amerikában a legújabb NCIS-csapat, akik New Orleans városában üldözik majd a bűnözőket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új NCIS-csapat költözik New Orleansba
2014. március 24. 12:31
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Ez tök jó szeretem az NCIS sorozatokat
2014. március 24. 14:04
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Nagyon nem bírom ezt a sorozatot, viszont a TV2 adja ezt így lebutítva a minőséget, mert valami ritka sz@r elmosodott, fakult ez a NCIS! Nekem legalábbis az a érzésem, mintha direkt adná le a TV2!
2014. március 24. 20:19
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nekem Lottót kell vennem! Amikor a csapat bemutatkozott az NCIS: LA-ben, már akkor tudtam, hogy biztos egy újabb spin-offot akarnak útjára indítani. Kellemes volt Kimmel és a csapatával az a pár epizód, pláne, hogy a vörös csapattal már akkor nagyon szimpatizáltam. Igaz, kicsit olyan "Húzzunk le róla még egy bőrt!" szaga van, de nekem például a CSI sorozatok közül is a legutolsó, a CSI:NY volt a kedvencem. Manapság az szériák anyja tényleg elég gagyi, én az ötödik évad óta nem is nézem, mert tényleg nagyon pocsék. Az NCIS:LA meg hiába is NCIS néven fut, teljesen más világ, sőt sokkal jobban is szeretem. Lazább hangvételű kellemesebb karakterekkel megfűszerezve. Kíváncsi vagyok az új nyomozó csapatra, és remélhetőleg Callen és Paris egyszer egymásra találnak. Nagyon szurkoltam nekik, de hát sajna nem jöttek össze.
2014. július 28. 15:39
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Én a sima NCIS-t szeretem. Ettől függetlenül ez sem lehet rossz, csak nem szerepel benne pl Ziva (cote de pablo).
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.