R.I.P. Heath
35 éves lenne Heath Ledger
2014. április 05. 17:28
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nyugodjék békében!!!
Örökké a szivünkben fog élni!
2014. április 05. 18:06
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
R.I.P. Heath
Túl korán haltál meg!
2014. április 05. 19:07
a kedvenc színészem!
A cikk írójának pedig gratulálok! nagyon jó cikk lett!
nyugodjon békében!
A cikk írójának pedig gratulálok! nagyon jó cikk lett!
nyugodjon békében!
2014. április 05. 19:35
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ó, azt hittem, hogy csak 0-ra végződő szülinapokról lehet cikkezni!
Mindig a sírás kerülget, ha eszembe jut, nála optimistább és szebb mosolyú férfit nem láttam! Rettenetesen sajnálom, hogy ennyire kikészítette a szerepe, minden szempontból. Mennyi film szereposztása alakult volna máshogy! Nyugodjon békében!
Mindig a sírás kerülget, ha eszembe jut, nála optimistább és szebb mosolyú férfit nem láttam! Rettenetesen sajnálom, hogy ennyire kikészítette a szerepe, minden szempontból. Mennyi film szereposztása alakult volna máshogy! Nyugodjon békében!
2014. április 05. 19:43
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
A családi boldogság már rég nem volt, hiszen fél évvel a halála előtt szakítottak a lánya anyjával. Nem véletlenül élt egyedül a Sohoban. Tehetséges srác volt, nagy kár érte.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. április 05. 20:59
Ott fent valahol ő igenis ünnepelt!
A tehetsége és a személyisége benne èl az emberek szívében!
Nyugodj békében!
A tehetsége és a személyisége benne èl az emberek szívében!
Nyugodj békében!
2014. április 05. 22:05
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Számomra még ma is hihetelen, hogy Heath már nincs köztünk. Az egyik kedvenc színészem. Örökké a szívünkben maradsz, drága Casanova. Nyugodj békében! Remélem nagyot buliztál a mennyországban.
2014. április 05. 23:44
|
|
LPetrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 142862 offline
|
Nagyon tehetséges színész volt és különleges ember. Nagyon sajnálom hogy nincs már köztünk. Egy értékes emberrel kevesebb van a földön nélküle, reméljük boldog odafent.
Nyugodjon békében!
2014. április 06. 11:24
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Még mindig nagyon sajnálom, hogy meghalt. Annyira tehetséges és helyes volt. A Lovagregényben szerettem meg, a Sötét lovagban meg hihetetlenül jól játszott. A Dr. Parnasszusban pedig hiába alakították az alternatív karaktereit olyan nevek, mint Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrell (akik szintén a kedvence színészeim közé tartoznak, és tehetségesnek is tartom őket), mégis szerintem ő alakította legjobban a karaktert. Nyugodjon Békében!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. április 06. 12:55
Úristen, tragédia ahogy szegénykém elment
Annyira szerettem régen, és olyan rosszul esett amikor meghalt. Olyan remek színész volt,és olyan gyönyörű szíve volt. Nyugodjon békében
2014. április 06. 18:23
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jaj istenem de szerettem
Annyira szimpatikus es nagyon jo szinesznek tartottam ! A kislanyat sajnalom hihetetlenul
Tiszta apuka lett.
Egyebkent ugy hallottam, hogy mar utobbi idokben nem nagyon jottek ki a felesegevel..
R.I.P
<3
Annyira szimpatikus es nagyon jo szinesznek tartottam ! A kislanyat sajnalom hihetetlenul
Egyebkent ugy hallottam, hogy mar utobbi idokben nem nagyon jottek ki a felesegevel..
R.I.P
2014. május 30. 19:43
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
Nagyon tehetséges, ritka szimpatikus, és sármos színész volt...
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.