Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban szőkesége kedden ismét bement dolgozni, miután pénteken megtudta, hogy imádott édesapja elhunyt. A gyászoló színésznőnek nincs könnyű dolga, de ettől függetlenül próbálja magát tartani.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabó Zsófi újra forgat
2014. április 10. 20:36
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Munkaterápia - én is ugyanezt csinálom. Sokkal jobb dolgozni/tanulni, mint otthon ülni a négy fal között, ahol minden az elvesztett szerettünkre emlékeztet.
2014. április 10. 21:36
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Nem is tudtam, hogy az ő édesapja volt... Részvétem így utólag is, és jó munkàt!
2014. április 11. 16:48
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Szegény. Részvétem! Hiányozni fog. Imádtam a magyar népmesékbe a hangját.
2014. április 18. 06:58
Sai Higashiyamaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 224386 offline |
Mindig szörnyű ha meghal egy ember. De ha az az ember a családtagunk, akkor az az érzés összetör.
Zsófi kitartást!
Részvétem.
Nyugodj békében Szabó Gyula!
Zsófi kitartást!
Részvétem.
2014. április 18. 22:37
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Nos, igen ehhez nagy erő kell. Viszont ez annyira nem nagy hír, hisz az élet megy tovább, attól hogy egy nagyon-nagy szerepet betöltő ember távozott az életünkből. Ha depresszióba esne, nem lenne jobb. Magamat ismerve összeomlanék, viszont Zsófi ezt az egyet jól csinálja. Sajnálom hogy meghalt az édesapja, mert kiváló ember volt, de ez nem csoda hogy ismét dolgozni kezdett. Küldő tekintettel a munkába temetkezik, és ez lehet hogy jó.. egy darabig.
2014. szeptember 13. 22:01
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline |
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.