A Glee sztárja azzal vádolta meg volt kedvesét, hogy egy igen drága Rolex-órát lopott el tőle, ám időközben kiderült, a tárgy a rapper tulajdona volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lopással vádolta exvőlegényét Naya Rivera
2014. április 11. 11:26
háth a cikk nem rossz ! De minek mond naya akkor kamukat?
2014. április 11. 12:24
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
KissBull, ez jó kérdés.
2014. április 11. 12:27
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Naya eddig sem volt szimpatikus de most végképp nem szeretem ezt a csajt. Elismerem szép, de több nincs benne. Sean helyében én sem tördnék egy összetört szívű lány állításaival, hiszen csak kamuznak
2014. április 11. 12:45
Idézet
Olyan vádakkal is előállt, miszerint Sean megcsalta őt, ám végül ez is kamunak bizonyult. Közeli barátok szerint Sean soha nem tenné ezt meg nővel, és a probléma Naya volt, aki időközben kontroll-mániás lett, uralkodni akart vőlegényén
Jaajj, hagyjuk már ezeket a közeli barátokat. Ha valahol az szerepel, hogy egy közeli barát vagy egy bennfentes ezt meg azt mondta, ott már rég sántít a dolog... A srácra meg ránézek, és tipikusan olyan embernek tűnik, aki összefekszik minden szembejövő 'luxus' nővel.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. április 11. 12:46
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Sosem tudtam felfogni, hogy akik egykor szerették egymást, azok között hogyan tud ennyire elmérgesedni a viszony. Az meg, hogy a világhálón mocskolódunk, még undorítóbb. Ezt csak általánosságban... Nyilván nem egy szennylap értesülései alapján fogok véleményt mondani bármelyikőjükről. Seant bírom amúgy, kár hogy így alakult.
2014. április 11. 13:44
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Bessie teljesen egyetértek veled!
2014. április 11. 14:26
hát engem nem nagyon érdekel ez a része az életüknek, a szakítás az ő dolguk nem másé
2014. április 11. 15:10
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
Hát nem tudom ,hogy mi igaz.
Viszont szerintem Big Seant már lassan angyalnak állítják be , Nayat meg elhordják mindennek. Én inkább Nayat bírom jobban. Az ő munkája 100x többet ér ,mint Big Sean-é.
Viszont szerintem Big Seant már lassan angyalnak állítják be , Nayat meg elhordják mindennek. Én inkább Nayat bírom jobban. Az ő munkája 100x többet ér ,mint Big Sean-é.
2014. április 11. 15:33
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline |
Egyiküket sem ismerem, de az a vagdalkozás a hölgy részéről szánalmas. Tipikus a legtöbb nőnél, sértettségükben máris mindenfélét kitalálnak/terjesztenek. Azt gondolom, hogy annyira nem szerethették egymást, vagy legalábbis nem kölcsönösen. Ha engem elhagyna a férjuram, egészen biztosan nem twitteren irkálnék ki mindenféle hamis dolgot, hanem telesírnám a házat a könnyeimmel - jobb esetben.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. június 17. 15:45
Nem is voltak egymához illők szerintem jobb így hogy nincsenek eggyütt!
2014. július 26. 22:01
azért még nem kell lopással vádolni Sean-t mert lemondta valami oka csak volt hogy lemondta pl. lehet hogy a csajban volt a hiba nem tudom
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.