Selena Gomez új menedzsert keres, és máris számos opció közül választhat. Kris Jenner, aki sikeresen menedzseli a saját lányait, máris felajánlotta a segítségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kris Jenner lehet Selena Gomez új menedzsere?
2014. április 15. 11:27
2014. április 15. 11:29
Ebben az esetben biztosan sokszor többet tuszkolják majd őt az emberek képébe, akár Jennert választja, akár Braunt, erre már most számítani lehet.
2014. április 15. 11:45
Kiváncsi vagyok ,hogy végül kit választ, de most ez fog folyni a csapból mindenhol h kit választ majd
2014. április 15. 12:07
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Enis kivancsi vagyok ki lehet a menedzsere !
De azert szerintem egy lany menedzser nem tudja olyan jol megvedeni az orjongo rajongoktol Selenat !
Mert egyaltalan nem izmosak , meg nemis teljesitenek olyan jol mint egy ferfi menedzser !
Na de ez a Sel dontese !
De azert szerintem egy lany menedzser nem tudja olyan jol megvedeni az orjongo rajongoktol Selenat !
Mert egyaltalan nem izmosak , meg nemis teljesitenek olyan jol mint egy ferfi menedzser !
Na de ez a Sel dontese !
2014. április 15. 12:24
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.04.15. 12:07)
Enis kivancsi vagyok ki lehet a menedzsere !
Na de ez a Sel dontese !
Na de ez a Sel dontese !
Nee Nem a menedzser dolga az adott sztár megvédése, hanem a testőröké.
ON: Csak hogy a cikk tartalmához is hozzászóljak, ez valami vicc akar lenni?! Hova süllyed már a világ...
2014. április 15. 12:32
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Sok sikert a döntéshez!
2014. április 15. 12:33
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Remélem jót választ! ♥ <3
2014. április 15. 12:35
Ambivalenciával állok a dologhoz. Kétségtelen, hogy Kris ügyesen el tudja adni a lányait, és annak ellenére, hogy szó szerint semmihez nincs tehetségük, mégis a köztudatban vannak. Ám tartok attól, hogy ha Selena csatlakozik a famíliába, Playboy-fotózás, plasztikai műtétek tömkelege és öncélú celebkedés lesz a vége.
Nem mintha akkora veszteség érné a világot, ha Sel nem énekelne/színészkedne többé, de nyilván nem ezért dobta ki a szüleit.
Nem mintha akkora veszteség érné a világot, ha Sel nem énekelne/színészkedne többé, de nyilván nem ezért dobta ki a szüleit.
2014. április 15. 13:20
Akkor drága Selena is beállhat a hivalkodó, meztelenkedő, feltűnési viszketegségben szenvedő celebek közé. Kris kétségkivül remekül el tudja adni a lányait. Selena gondolom a köztudatban maradna egy jó darabig, csak az a kérdés, hogy mivel
2014. április 15. 13:38
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Szerintem is jo otlet, hogy megfontoltan szeretne donteni, de azert nem bannam/az o erdekeben/ ha nem szurne ossze a levet a jenner csaladdal... az oke , hogy ki akar lepni a tinisztar statuszbol,de ezzel sem lesz jobb, sot... De ha o inkabb azt szeretne, hogyy Kris "gondoskodjon arrol, hogy mindig halljanak role"... Mi lesz Selbol is:/ Meg most eszhez kellene eriteni, orulnek, aha esetleg nem lene ilyen makacs es akaratos, inkabb hallgatna Taylorra, megiscsak tobb tapasztalata van.! A jener lanyok semmihez sem ertenek, levetkoznek egy magazinnak aztan kesz is a hirnev, celebseg. Mondjuk semmi ketseg afelol, hogy ebbol a szempontbol valoban jol menedzseli, es eladja a lanyait Kris:DD
2014. április 15. 14:31
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Senki nem mondta hogy Kris Jenner lesz a menedzsere, ő is csak egy lehetséges jelölt. De ha ő is lenne végül a menedzsere, Sel nem lenne hivalkodó, sem botrányos!
Látszik mennyi eszetek van....:/
Látszik mennyi eszetek van....:/
2014. április 15. 14:58
Szerintem Scooter jobb választás lenne..de az se biztos hogy közülk választ majd..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.