Az ABC az Agents of S.H.I.E.L.D. második évadának berendelése mellett tette meg a bejelentést, miszerint elkészülhet az Amerika kapitányból megismert Peggy Carter ügynökről szóló új sorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új Marvel-sorozat készül Carter ügynökkel
2014. május 09. 14:33
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Akkor is nézni fogom, ha pocsék lesz, nekem ez egzisztenciális kérdés.
Azonkívül, hogy az Amerika Kapitány-filmek mostanra messze a kedvenceimmé váltak a Marvel-bagázsból, Peggy egy olyan karakter, akivel szívesen töltenék némi időt. Plusz, hátha ez meghozza a kedvüket végre egy Fekete Özvegy filmhez...
Persze azért remélem, hogy jó lesz az írógárda is, és tényleg minőségi lesz a cucc. Az, hogy egy másik korszakban játszódik egyszerre lehet buktató és lehetőség, és én az utóbbiban reménykedem.
Persze azért remélem, hogy jó lesz az írógárda is, és tényleg minőségi lesz a cucc. Az, hogy egy másik korszakban játszódik egyszerre lehet buktató és lehetőség, és én az utóbbiban reménykedem.
2014. május 09. 15:21
Alig várom! Imádom a Marvel dolgokat, és a kedvencem Amerika kapitány! Meg amúgy is kíváncsi vagyok arra hogy hogyan alakult meg a S.H.I.L.D. Majd az Agents of S.H.I.L.D.-t is el kell kezdenem nézni
Remélem lesz magyar szinkron, vagy legalább felirat...
Remélem lesz magyar szinkron, vagy legalább felirat...
2014. május 09. 15:45
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Várom nagyon! Imádom a Marveles képregényeket és filmben is nagyon-nagyooooon-NAGYON jók!
Kár, hogy csak ősszel lesz
az Agents of S.H.I.L.D.-re is nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy majd még azt is megnzem, meg a Hihetetlen Hulk-t is
IMÁDOM
2014. május 09. 16:35
Nagyon jónak ígérkezik szerintem, biztos nézni fogom.
2014. május 09. 20:26
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
Az Agents of S.H.I.E.L.D. egy nagyon jó sorozat. Csak kapkodja a fejét az ember, hogy akkor most ki van kivel és ki ellen! A neten fenn van az egész sori és magyar felirat is készül mindig az új részhez. Aki nem találja esetleg, annak küldök linket priviben.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: