Nem folytatódnak tovább a Carrie naplója, A kiválasztottak és a Star-Crossed című sorozatok, mivel a CW nem rendelte be az új évadokat, de új sorozatokkal is beújít a csatorna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kaszát kapott a CW három sikersorozata
2014. május 09. 18:24
Borzasztóan dühít, hogy a Star-Crossednak ennyi volt. Bezzeg a Vámpírnaplók (vagy akár mondhatnám a Gleet is.) felé gagyi, vontatott, unalmas sorozatokat - amit már a harmadik évad után hagyni kellett volna a francba - még évadokon keresztül húzzák, de az olyanokat, mint például a SC, amiben lenne potenciál és tök jó dolgokat kilehetne hozni belőle, egy évad után elkaszálják...
2014. május 09. 18:25
A Bloodlinest is törölte a csatorna.
Egyébként ezek közül egyedül a Carrie Diaries érint, kicsit sajnálom, de annyira nem hat meg. Nem volt egy világot megváltó sorozat, de jól elszórakoztam rajta. A Tomorrow People-t tervezgettem egy ideje, már csak Mark Pellegrino miatt is, de így nem tudom, hogy érdemes-e nekiállni. A Star-Crossed meg egyáltalán nem érint, az Arrowból igyekszem felhozni a lemaradásomat, mert bár nem szeretem a spin-offokat, ez valamiért mégis érdekel.
Egyébként ezek közül egyedül a Carrie Diaries érint, kicsit sajnálom, de annyira nem hat meg. Nem volt egy világot megváltó sorozat, de jól elszórakoztam rajta. A Tomorrow People-t tervezgettem egy ideje, már csak Mark Pellegrino miatt is, de így nem tudom, hogy érdemes-e nekiállni. A Star-Crossed meg egyáltalán nem érint, az Arrowból igyekszem felhozni a lemaradásomat, mert bár nem szeretem a spin-offokat, ez valamiért mégis érdekel.

2014. május 09. 18:26
De kár..pedig azt hitem hogy a kiválasztottaknak lesz 2. évadja is...

2014. május 09. 18:35
![]() |
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 1438 Azonosító: 178057 ![]() |
Általában a törölt sorozatok azért törlődnek, mert nem "sikersorozatok".
Ezek a kaszák konkrétan mind előre lettek jelezve az ezzel foglalkozó portálokon.
Én személy szerint csak a Tomorrow People-ba néztem bele, de két epizód után ott is hagytam. Nem volt ultra rossz, egyszerűen csak végtelenül közepesnek és klisésnek éreztem. Igazság szerint a tavalyi pilotszezonból csak egy-két sorozat nem okozott csalódást végül, meg néhányat megtartottam pluszban abban a reményben, hogy jobb lesz. Jobbára nem lettek azok.
Persze a rajongóknak ez mindig szívás, tudom, elégszer éltem át én magam is egy friss kedvenc korai végét.

Én személy szerint csak a Tomorrow People-ba néztem bele, de két epizód után ott is hagytam. Nem volt ultra rossz, egyszerűen csak végtelenül közepesnek és klisésnek éreztem. Igazság szerint a tavalyi pilotszezonból csak egy-két sorozat nem okozott csalódást végül, meg néhányat megtartottam pluszban abban a reményben, hogy jobb lesz. Jobbára nem lettek azok.
Persze a rajongóknak ez mindig szívás, tudom, elégszer éltem át én magam is egy friss kedvenc korai végét.
2014. május 09. 18:35
![]() |
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 ![]() |
A Star-Crossed sorozatot pont nyáron akartam ledarálni, hogy aztán úgy várjam a második évadot... Ha kap lezárást, megnézem így is, de ha nem, akkor inkább hagyom. A The Secret Circle befejezetlensége is zavart.
Nem tudom, nekem a CW már kezd unalmassá válni, a spin - off sorozatokat is szépen lassan kaszálom el az "anya-sorozatokkal" együtt. Például: Vámpírnaplók - The Originals esete.
Nem tudom, nekem a CW már kezd unalmassá válni, a spin - off sorozatokat is szépen lassan kaszálom el az "anya-sorozatokkal" együtt. Például: Vámpírnaplók - The Originals esete.
2014. május 09. 18:39
![]() |
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 ![]() |
Amikor megláttam hogy a Star Crossed-nak vége lesz igazából az első dolog ami eszembe jutott az Grey. Valamiért bármiben szerepel, azt mindig 1 évad (vagy még annyi sem, khm nine lives) után törlik. Szóval én a legjobban őt sajnálom, na meg persze Mattet mert őt meg alig látom máshol...De lényegében még szomorkodni sem volt időm mert szerencsére vannak sorozatok amiknek jobban is akartam a folytatást, és azoknak lesz is. Mindenesetre szép emlékeim maradnak arról hogy keddenként amikor hazajöttem rögtön egy új SC várt.
2014. május 09. 18:44
![]() |
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 ![]() |
Én ezek közül egyedül a Carrie Diariest néztem,de a 2.évaddal elmaradtam pont azért,mert unalmas volt .. :/
2014. május 09. 18:51
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7940 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
Nem igazán szerettem a Carrie naplóját, de ezen a kaszán nagyon meglepődtem. Elég sok ismerősöm, barátom szerette ezt a sorozatot, és szerintem népszerű is volt az emberek körében.
2014. május 09. 18:51
![]() |
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 ![]() |
a tomorrow people-n kívül mindegyikbe belenéztem, de abbahagytam. most a cw-s 'újoncok' közül kedvencem a the 100, remélem az nem jut erre a sorsra. legalábbis nem ilyen hamar...
2014. május 09. 18:52
![]() |
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 ![]() |
na ne már ilyen szemétséget..

2014. május 09. 18:55
hogyan lehet valamit a csatorna sikersorozatának aposztrofálni, ha az nem rest megválni tőle? (senki sem olyan hülye, hogy megváljon az aranytojást tojó tyúktól)
2014. május 09. 18:59
![]() |
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 ![]() |
Szeretem a Caries Diaries jó sorozat sajnálom
2014. május 09. 19:06
Én a Carrie naplóját igazán sajnálom,hogy kaszálják!Reméltem,hogy kitudnak hozni valamit izgit,hogy legyen 3.évad,de nagyon kevés esély volt rá!A másik két sorozatból nem láttam egy részt se!
2014. május 09. 19:12
Most mit mondjak? Lehetett számítani erre, nem kellene ezen annyira meglepődni. Egyébként nem sikersorozatok, a cím túloz.
A Carrie naplója egy édes, aranyos sorozat, amit az ember nem azért nézett, mert olyan izgalmas volt, hanem mert szórakoztatott, legalábbis az első évad mindenképp. A második évad, hogy is mondjam, nem a rossz kategóriába sorolható; azonban semmiképp nem ért fel az elsőhöz. A Star-Crossed 3. részéig jutottam el, utána egyszerűen mindenre figyeltem, csak arra nem, hogy mi történik. Szerintem hiányzott belőle az a plusz, ami az embert megragadta volna, ettől (és a kaszától) függetlenül újra bepróbálom.
A TTP nem érintett (eddig).

A Carrie naplója egy édes, aranyos sorozat, amit az ember nem azért nézett, mert olyan izgalmas volt, hanem mert szórakoztatott, legalábbis az első évad mindenképp. A második évad, hogy is mondjam, nem a rossz kategóriába sorolható; azonban semmiképp nem ért fel az elsőhöz. A Star-Crossed 3. részéig jutottam el, utána egyszerűen mindenre figyeltem, csak arra nem, hogy mi történik. Szerintem hiányzott belőle az a plusz, ami az embert megragadta volna, ettől (és a kaszától) függetlenül újra bepróbálom.

Kapcsolódó sztárok

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval
Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval
Az énekesnő premierjén járt.

Billie Eilish bejelentette, hogy queer
Billie Eilish bejelentette, hogy queer